Nejsi přihlášen
Re: Připeklo se mi Lojzo na Yoshi
holeczech psal:jasný už sem to voškrábal z nejhoršího,jen nevim jestli použít nějakou chemi,nebo vrtačku a kotouč
jinak zas taková ovina to neni,na každou stranu 5x petka piva
Nemam zkušenost ale prej to jde dolu toluenem,kolegoj se připekla textilní bunda.
Michal Dk psal:holeczech psal:jasný už sem to voškrábal z nejhoršího,jen nevim jestli použít nějakou chemi,nebo vrtačku a kotouč
jinak zas taková ovina to neni,na každou stranu 5x petka pivaNemam zkušenost ale prej to jde dolu toluenem,kolegoj se připekla textilní bunda.
kup si nevrdul, a jde to tím dolů, taky sem tak odstraňoval připeklý boty
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Banditatom (Člen) 25.04.2011 20:31:15 Offline |
qwerty psal:bocni brasny pochopim , ale kua bundu a boty ?
vy by jste nemeli chlastat a pak ridit
...sis nikdy nedával rychlovku na moto
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:qwerty psal:bocni brasny pochopim , ale kua bundu a boty ?
vy by jste nemeli chlastat a pak ridit...sis nikdy nedával rychlovku na moto
je vidět, že ví o čem mluvim
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
horší varianta: přípravek na umejvání nerez nádobí, hubka na nádobí a vydrhnout jak zapečený hrnec
lepčí varianta: na vrtačku filcový kotouč, zelenou leštící kostku, tři minutky a leskne se to jak psovi kulky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
holeczech psal:zdravím,blbě jsem upevnil boční brašny Čert vem díru v jedné z nich,horší je že na laufu mám po zapečený gumě s plastemem,nechutnou památku
Poradíte jak očistit a nezničit nerez Yoshimuru?
Dííík...
neves hlavu uplne to samy se me stalo na slovensku, bocni brasna + nepromok v ni na yoshi, sem si rikal proc nemuzu sundat odvazanou brasnu krasna pecinka , nejak sem to vydrhl sracem na nerez nadobi
Takže pomohla brusná houbička 110 za 16Kč ,filcový kotouč za 55Kč a lešič nerezu.
Mimochodem ta houbička je šikovná věc,na drobný opravy lepší než smirek,drží tvar a dobře se s ní dělá.Akorát zlatavá patina na konci laufu je pryč
holeczech psal:Takže pomohla brusná houbička 110 za 16Kč ,filcový kotouč za 55Kč a lešič nerezu.
Mimochodem ta houbička je šikovná věc,na drobný opravy lepší než smirek,drží tvar a dobře se s ní dělá.Akorát zlatavá patina na konci laufu je pryč
...vyblejskej ho celej, ať nejni flekatej, von za 100km zas zezlátne...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1