Nejsi přihlášen
Ebay spěchá
Potřeboval bych narychlo todle vydražit http://cgi.ebay.de/Standheizung-Eberspa … 597103780. Pomůže mi pleace někdo? Jsem na founu 606 763 233, a do 50,-EUR to beru.
Tož tak:-D
Banditatom (Člen) 27.03.2011 20:02:33 Offline |
Re: Ebay spěchá
Kelly01 psal:Hele, a dozvím se teda k čemu to slouží?
...vehement kelly je to vehement
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Kelly01 psal:Co to umí že to u nás není
Je to tuším čerpadlo k bufíku,ale nevím jestli podávací nafty,nebo oběhové na honění vody
Stejně je nejlepší teplovzduch
...tímhle vodu? ...bys umrz
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jiřina psal:Potřeboval bych narychlo todle vydražit http://cgi.ebay.de/Standheizung-Eberspa … 597103780. Pomůže mi pleace někdo? Jsem na founu 606 763 233, a do 50,-EUR to beru.
uhnil ti konektor co?
Jebat motorky :-)
nevim co je Etka? mam mezery ve vzdělání
stoji to prej okolo 2500- 2800 tady jestli sem tomu dobře rozumněl
mnění se to často,když tomu uhnijou kontakty páč to je na ráně povětrnostnim vlivum
neni to V70,je to T4 Multi řikal Jiřina,super-gixro uvnitř
KOVAL psal:nevim co je Etka? mam mezery ve vzdělání
mnění se to často,když tomu uhnijou kontakty páč to je na ráně povětrnostnim vlivum
neni to V70,je to T4 Multi řikal Jiřina,super-gixro uvnitř
přesně tak je to nemoc bo to je na podvozku přímo na ráně asfaltce a mám tušení že f tom budu mět taky chybu bo ně to nefachá asi měsícžavička je cajk a tak by to mohla bejt jedna z kixů proč netopím,ale nechtěl sem s tím votravovat f tej kose bo by mě asi poslal dojednoho co na to má diagnostiku na topení bo to je to nej jak zjistit co tomu vlastně je a tak za ním jedu tedle tejden aby nezmrzvono k tomu je přístup jak k penězůma ten pán je trochu nerf a vo iným nevím
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:KOVAL psal:nevim co je Etka? mam mezery ve vzdělání
neni to V70,je to T4 Multi řikal Jiřina,super-gixro uvnitřpřesně tak je to nemoc bo to je na podvozku přímo na ráně asfaltce a mám tušení že f tom budu mět taky chybu bo ně to nefachá asi měsícžavička je cajk a tak by to mohla bejt jedna z kixů proč netopím,ale nechtěl sem s tím votravovat f tej kose bo by mě asi poslal dojednoho co na to má diagnostiku na topení bo to je to nej jak zjistit co tomu vlastně je a tak za ním jedu tedle tejden aby nezmrzvono k tomu je přístup jak k penězůma ten pán je trochu nerf a vo iným nevím
Takže taky majitel T4?
Tož tak:-D
Stránky: 1