Nejsi přihlášen
staré gumy nebo nastavení podvozku?
Dneska jsem konečně byl protáhnout bandasku a v zatáčkách se mi zdá nějaká nervózní a nejistá.Po původním majteli je obuto michelin pilot road,ale jsou 5,5roku staré.Na B6 jsem měl continental road attack a ty držely supr. Může to mít takový vliv?Nebo si mám pohrát s nastavením podvozku.
hlemejzd999 (Člen) 29.04.2011 21:19:39 Offline |
Re: staré gumy nebo nastavení podvozku?
dneska jsem se byl taky projet a málem jsem si rozbil držku ,jak sem ukazoval bráchovi ,jak to jezdí ..chce si taky koupit bandasku , tak jsem machroval
...takže za mně - gumama to neni
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
kojaksro psal:...voskákaná guma v točkách brajgl nadělá, s měkejma tlumičema eště víc.
Právě,že ty gumy jsou jako nové,ale jak jsem psal,jsou staršího data.Je fakt,že oproti mé bejvalé B6 malinko je měkkčí.
shodou okolnosti sem taky nazul Pilot Road (byla nejbliz po ruce) a dneska to jel protahnout a mam hodne podobny pocity jako ty. Je to proste takovy nervozni...
Mozna sem rozmlsanej z Shinka, mozna je to tim ze mam 160...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:shodou okolnosti sem taky nazul Pilot Road (byla nejbliz po ruce) a dneska to jel protahnout a mam hodne podobny pocity jako ty. Je to proste takovy nervozni...
Mozna sem rozmlsanej z Shinka, mozna je to tim ze mam 160...
Tak ono taky prejit z heil-tech gumy na takovou smotanou zahradni hadici nemuze byt moc prijemny ;-)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
noise psal:Zdravim
Mne by prave zajimalo, jak je to s tim nastavenim podvozku.. jak se nastavuje?
...vepředu jen předpejtí pružiny nahoře ve víčku a zadek předpjetí pružiny votáčenim prstence nat pružinou a zespodu jednotky útlum...hodnoty každej podle sebe...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdravim FILOUS
Muzes to prosim popsat trosku podrobneji... Zadni pruzeni je ocislovany...tusim od 1 do 6 - tak jak se odrazi zmena nastaveni? jaky je idealni "kompromisni" nastaveni
Díky
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
noise psal:Zdravim FILOUS
Muzes to prosim popsat trosku podrobneji... Zadni pruzeni je ocislovany...tusim od 1 do 6 - tak jak se odrazi zmena nastaveni? jaky je idealni "kompromisni" nastaveni
Díky
...vodpružení je individuální a teško říct co komu bude vyhovovat, já na B6 jezdil solo na zadku 5 na pružině a 3 na útlumu, ve dvou a s báglama 6/4 a předek 3mm podložený progresivy a 20W volej...na dvandě mam furt 5 pružinu a třištvrtě útlumu zadek a druhou rysku na předku s progresivama a 15W volej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2011 07:30:09 Offline |
huskyb12 psal:Libor nx psal:... a v zatáčkách se mi zdá nějaká nervózní a nejistá...
to je vlastnost , nikoliv chyba :)))
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1