Nejsi přihlášen
Tankbag SW-motech
Ahoj chlapi,
chtěl bych dát tankbak SW-motech, ale protože mám na řídítkách navigaci, tak nechci moc vysoký. Přemýšlím o SW-motech Daypack nebo Trip, případně o Givi TPH02. Nyní mám dokladovku Givi a chtěl bych něco malinko většího. Nemáte někdo některý z těnto tankvaků?
Díky
Re: Tankbag SW-motech
Já mám Daypack od SW, je to nejlepší co může být na peněženku, klíče, brejle atd. Vejde se tam 0,5 PET láhev.
Na navigaci bohužel nejde, protože nemá slídu, ale na tyhle krámy je to paráda. Přiděláš takový prsten na nádrž-ten je tam napořád a pak tam jen cvakáš ten bag. Uletět to nemůže.
Dřív jsem měl klasický magnetový tankbag, ale ten leží zoufale nevyužíván a osamocen ve skříni.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Víc fotek najdeš na motorkařích.
jinak to nevadí ničemu. Ono totiž, když si koupíš ten bag, tak na ně musíš přidělat/přišroubovat ten hliníkovej protikus, co ce zacvakává na nádž. Jak si to nastavíš doředu dozadu, záleží na tobě, já to moc netrefil a dal to moc daleko od řidítek viz foto.
http://img.motorkari.cz/upload/images/d … .jpg?92577
držák navi ke taky SW
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
MartyCaesar (Nový člen) 26.04.2011 14:05:11 Offline |
Bedřich psal:Já mám Daypack od SW, je to nejlepší co může být na peněženku, klíče, brejle atd. Vejde se tam 0,5 PET láhev.
Na navigaci bohužel nejde, protože nemá slídu, ale na tyhle krámy je to paráda. Přiděláš takový prsten na nádrž-ten je tam napořád a pak tam jen cvakáš ten bag. Uletět to nemůže.
Dřív jsem měl klasický magnetový tankbag, ale ten leží zoufale nevyužíván a osamocen ve skříni.
A proč nepoužíváš ten magnetový? Jaké jsou jeho nevýhody? Škrábe lak?
MartyCaesar psal:Bedřich psal:Já mám Daypack od SW, je to nejlepší co může být na peněženku, klíče, brejle atd. Vejde se tam 0,5 PET láhev.
Dřív jsem měl klasický magnetový tankbag, ale ten leží zoufale nevyužíván a osamocen ve skříni.A proč nepoužíváš ten magnetový? Jaké jsou jeho nevýhody? Škrábe lak?
...votpověděl sis sám...škrábe lak a blbje drží ve vyšších rychlostech f případě že sou slapší magnety...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Bedřich psal:trochu deštíku, píseček, celý se to klepe, chvějě a brousí a škrábe, brousí, škrábe, brousí, škrábe, brousí, škrábe, brousí, škrábe
...a co ti na tom vadí? já z toho mám radost
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Bedřich psal:trochu deštíku, píseček, celý se to klepe, chvějě a brousí a škrábe, brousí, škrábe, brousí, škrábe, brousí, škrábe, brousí, škrábe
...stejně jako majitel hovnocucu z našich hoven, co???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:Bedřich psal:trochu deštíku, píseček, celý se to klepe, chvějě a brousí a škrábe, brousí, škrábe, brousí, škrábe, brousí, škrábe, brousí, škrábe
...stejně jako majitel hovnocucu z našich hoven, co???
...mám zmínit i funebráka se svým "vaše smrt, naše radost"?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1