Nejsi přihlášen
Slovenský Bandit,GSX/F zraz(stretko) v Poráči
Zdravím!
Bol som vyslaný zo serveru motoride.sk, aby som vás čo najsrdečnejšie pozval na BANDIT,GSXF,GSX,GS500F stretko/zraz, ktorý sa uskutoční na Slovensku v Poráči, v stredisku Porač park (http://www.poracpark.sk/). Predbežný dátum je 6.-8. máj (květen) 2011. Aj keď to máte trošku od ruky bolo by super, keby sa ukázal aj niekto od vás.
Viac info na: http://motoride.sk/?P=phorum&tema=v … 20&p=0
Re: Slovenský Bandit,GSX/F zraz(stretko) v Poráči
...esi se nepletu, tag f tomdle termínu bude hodně lidí v Brně na dromu...šestýho se jezdí, tagže je možný, že se pag něgdu utrhne a dorazí, pro čehůny to bude jen půl cesty z Brna...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
PALOUS psal:Mirek D psal:500 km od mě jedna cesta , pěknej výlet. Přemejšlím o tom... .
ve vlaku to vemeš s chrupkou to dáááš
Vlakem budu jezdit až na mě přijdou, tohle bych radši motorkej....
Autobus je taky Suzuki... .
teraz som si vsimol ze to sem dal kolega z SK.
v strede diskusie je zmeneny datum.
ano je to 27,28,29máj 2011.
cena pre najkrajsiu moto od STYX Vrable
viem,je to daleko pre vas z CZ,ale ja to mam z MA cez BA okolo 400km.
mne sa zda ze moto je na cestovanie a nie aby bolo zaprasene prachom v garazi.
BANDIT bude v buducnosti
666kiler,noo vies,som s vesnice(tak sa to uvas vola?)takze tam sa dalo jazdit aj bez SPZ,aj bez vodicaku.takze uz momentalne 18 rokov praxe s moto.pravda nie som ziadny borec.ci podla coho zistis kto je aky motorkar?podla vzhladu?tvare?vahy tela?ci ako?poznam motorkarov(ky) a keby si ich stretol na ulici,by si nepovedal ze lietaju na motkach ako sialeny(e) a deru stupacky v zakrutach.zdar.
BANDIT bude v buducnosti
akurat ze kamosi hrali futbal a ja som v 13tich lietal na 250ke,ked kamosi hrali hokej,tak ja som prehrnal sneh v 14 na MTX125 a v 15 na XL600.dennodenne jazdenie a aj po zabavach.v 15tich po zrazoch s kamosmi s topolcian.
cendina mi pisala ze si borec,mozno sa stretneme volakedy dakde,dame pivecko a pokecame.nuz ale ak mas na mna nazor taky ze som pako,tak nic.
alebo ti tu nepasujem,bo nemam bandasku?
ale pravdu mas,pretekar som neni.
BANDIT bude v buducnosti
pedro: tohle pubertální ježdění bez řidičáku na všem co má motor, tady mnoho lidí nepočítá. Takhle totiž jezdil každej. A ne jen ty. Být tebou tak se tím moc neoháním.
JJ....pedro mě oslovil na motoride-u s tím že dělá bandit sraz tak jsem ho poslala na tuhle stránku s tím že killer666 srazy na Slovensku též dělá a s velmi kladnou odezvou....
sak ja proti killerovi nemam nic,len som si tu precital od neho prispevok.
v 15tich som vodicak uz mal(pripadne zdokladujem na stretku ako dokaz).v 17tich som mal na velku(a obmedzenie nebolo ako teraz).
v kazdom pripade,nechcem sa porovnavat s lepsimi ci horsimi,nemam to vo zvyku.jazdim svojim tempom.
BANDIT bude v buducnosti
didka1200 psal:Ahojte bandiťáci. Čakáme Vás na zraze - už sa na Vás tešíme. Aspoň zistíte ako sa bavia Slováci / a hlavne Slováčky
Didka, ved moravsko-cesky Pičiaci dobre vedia ako sa bavia slovensky Pičiaci. mam pravdu? :beer: ...a pekne Slovenky...hm...
uz som pisal aj na MR, ze som docasny invalid. na moto vysadnem asi tak koncom juna. , ale uz sa tesim na Banditatom zraz.
drzim vam palce, nech sa vam to na vychode vydari. cafte
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
Já se například umím bavit česky i slovensky....šak už jsem vlastně Slovena, jen s dialektem jsem to trochu přehnala.
Ovšem styl zábavy "Po banditářsku" se mi líbí mnohem víc.... Bez ohledu na krajinu kde se provozuje...
Stránky: 1