Nejsi přihlášen
Re: Laďák +hranice
jasně,ale je to pak zbytečná komplikace,nechal jsem taky origoš a docela mi to vyhovuje nikdo mi neříká,že lítám jako kretén,na rozdíl od kámoše s akrapovičem,i když se taky nepohybuju nejpomalejc,prostě mě není slyšet a to je pro okolí asi důležitý.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
..taky jsem si konečně dal "laďák"..pěkně na pružinky.
..a origo mám taky předěláno na pérka..
..pokud bych věděl,že pojedu třeba ke kreténům,
co jim šmakuje u nás zřát,ale Temelín jim vadí,
tak výměna je otázka dvou minut..
..jistota je kulomet,ale stejně se asi na ten kulomet vyseru..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
jura psal:Psane nazdar bazar,jak je?Jsem myslel,ze jsi masinu prodal?Si mel ladak nee?
Ten vysaljevic nebo co ,ne?
Ja tam jebnu asi ten streetfigter.Nevim jaky je,uvidim,nebo popremyslim
Zdar Juro.Motorku jsem neprodal,jen jsem ji komplet rozebral(krom motoru),bo se bude malovat na jinou barvičku..
A to dusítko z jazztrubky,co jsem tam měl byl origo výfuk,jen mi na něj dali kanci nálepku Vejslíkovič(týpek dělá laufy v Jindr.Hradci)..a nenalepili ji ani moc nakřivo,tak jsem ji tam nechal
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Kdyz Te zastavi v Italii jen na beznou kontrolu,a zjisti,ze tam nemas dB killer,nemas homologaci,nebo ho mas votevrenej,(jednoducha zkouska placackou)hrozi Ti pokuta od 300€ az po "sequestro veicolo",cili zabaveni vozidla...
Zalezi na jak agilniho cajta nebo karabinika natrefis,ale ty €-cka te neminou tak jako tak.Ale jo,najdou se porad i tady borci co si zahravaj,ale jednou padne kosa na kamen,a priste,(pokud maji na cem) to uz nezkousi...
Si to preber sam,alespon co se tyce Italie.A pokud vim,tak ve Svajcu je to stejny,ne li horsi.
...che palle !!!
Stránky: 1