Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 02.05.2011 11:00:51 Offline |
Re: Šu-lin a Jedasy
jedno triko XL
Lihy psal:osiris psal:...pětadvacet metráků koksu
si asi pěkně ve vatě....tolik koksu...hele ale vofafrně aby vás s tim nedrapli, to byste si nějakej ten pátk poseděli
...černýho ...do kotelny o
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Aršík lepek, dík.
http://inetobchod.cz/banditkram/index.php?prodid=6528
Lepší někdy, než nikdy.
inkvizitorr (Administrator) 02.05.2011 23:43:43 Offline |
taky mi přihoď dva aršíky, ty první dva sem už vyplácal poslední dneska na klecanskej přívoz
doba je temná...
VikecB12 psal:Vemte mě jeden aršík těch nálepek a jedno pičotriko XXXL Nevím ale stopro jestli se tam dostanu,kdyby né,tak se to hold jenom trochu povozí po naší krásný vlasti tam a zpět Dik
kdybys to nestihl, mám to vzít k sobě? Klidně ti to pak dovezu, okolo tebe jezdím často....
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:VikecB12 psal:Vemte mě jeden aršík těch nálepek a jedno pičotriko XXXL Nevím ale stopro jestli se tam dostanu,kdyby né,tak se to hold jenom trochu povozí po naší krásný vlasti tam a zpět Dik
kdybys to nestihl, mám to vzít k sobě? Klidně ti to pak dovezu, okolo tebe jezdím často....
Kdybych to nestíhal,tak ti zavolám a dohókáme se nějak
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:richie psal:VikecB12 psal:Vemte mě jeden aršík těch nálepek a jedno pičotriko XXXL Nevím ale stopro jestli se tam dostanu,kdyby né,tak se to hold jenom trochu povozí po naší krásný vlasti tam a zpět Dik
Kdybych to nestíhal,tak ti zavolám a dohókáme se nějak
ok
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Stránky: 1