Nejsi přihlášen
Re: Přední vidle
pochybuju, že s tímhle ti tu někdo poradí....řek bych, že na momenty to nikdo nedělá....prostě na citovku
hlemejzd999 (Člen) 05.05.2011 22:18:27 Offline |
dneska jsem to taky poskládal ...a můžu ti poradit ...dotahuj jemně!
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 06.05.2011 01:04:00 Offline |
j.burys psal:to si dělal rozvody a nevo ty vidle??? vidle sem dělal předevčírem a včera sem dělal zadní centrál
já myslel ty „Mára vidle “...rozvody jsem nedělal já ,takže nevim..ale bude to taky „jemně Nm“
Mára psal:Zdarec lidičky,
poraďtě utahovací momenty na brýle,řídítka,držák předním brzdičů a přední kolo .Vyhodil jsem vidle,vyměnil gufírka a olej a zítra to budu skládat zpět dohromady.Díky
Přední kolo 100Nm zbytek v rozmezí 25-40 Nm v manuálu je vše
SO 545 psal:ale dela.
kto tak nerobi robi zle sebe aj motorke.
stiahni si manual mas tam komplet utahovacie momenty.
...kdo potřebuje na ty vejš vyjmenovaný běžný věci momenťák, tak by se do toho neměl srát, to je to co by udělalo dobře oběma, sobě i motorce
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2011 18:52:02 Offline |
osiris psal:SO 545 psal:ale dela.
stiahni si manual mas tam komplet utahovacie momenty....kdo potřebuje na ty vejš vyjmenovaný běžný věci momenťák, tak by se do toho neměl srát, to je to co by udělalo dobře oběma, sobě i motorce
má pravdu přeceda....
osiris psal:SO 545 psal:ale dela.
stiahni si manual mas tam komplet utahovacie momenty....kdo potřebuje na ty vejš vyjmenovaný běžný věci momenťák, tak by se do toho neměl srát, to je to co by udělalo dobře oběma, sobě i motorce
děkuji za podporu
Mára psal:Zdarec lidičky,
poraďtě utahovací momenty na brýle,řídítka,držák předním brzdičů a přední kolo .Vyhodil jsem vidle,vyměnil gufírka a olej a zítra to budu skládat zpět dohromady.Díky
...fšecky šrouby do hliníku 23Nm, kolo 100 a brzdiče 39 Nm...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2011 21:50:37 Offline |
Filous psal:Mára psal:Zdarec lidičky,
poraďtě utahovací momenty na brýle,řídítka,držák předním brzdičů a přední kolo .Vyhodil jsem vidle,vyměnil gufírka a olej a zítra to budu skládat zpět dohromady.Díky...fšecky šrouby do hliníku 23Nm, kolo 100 a brzdiče 39 Nm...
tag já mám teda v ruce víc jag 23Nm, protože sem strhnul závit na jednom ze čtyř ,co držej držák předního blatníku...holt
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2011 21:51:12 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:Mára psal:Zdarec lidičky,
poraďtě utahovací momenty na brýle,řídítka,držák předním brzdičů a přední kolo .Vyhodil jsem vidle,vyměnil gufírka a olej a zítra to budu skládat zpět dohromady.Díky...fšecky šrouby do hliníku 23Nm, kolo 100 a brzdiče 39 Nm...
tag já mám teda v ruce víc jag 23Nm, protože sem strhnul závit na jednom ze čtyř ,co držej držák předního blatníku...holt
křížákem v ruce ...
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...fšecky šrouby do hliníku 23Nm, kolo 100 a brzdiče 39 Nm...tag já mám teda v ruce víc jag 23Nm, protože sem strhnul závit na jednom ze čtyř ,co držej držák předního blatníku...holt
křížákem v ruce ...
...ty budeš mít hroznou sílu ...aš se něgde potkáme a budem si třeba podávat ruce, tag buť prosimtěpjekně vopatrnej
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2011 22:11:27 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
tag já mám teda v ruce víc jag 23Nm, protože sem strhnul závit na jednom ze čtyř ,co držej držák předního blatníku...holtkřížákem v ruce ...
...ty budeš mít hroznou sílu ...aš se něgde potkáme a budem si třeba podávat ruce, tag buť prosimtěpjekně vopatrnej
viděls film Občanský průkaz ? ...hlavní je rozhodit klouby
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
křížákem v ruce ......ty budeš mít hroznou sílu ...aš se něgde potkáme a budem si třeba podávat ruce, tag buť prosimtěpjekně vopatrnej
viděls film Občanský průkaz ? ...hlavní je rozhodit klouby
...
Filous psal:j.burys psal:a nevíte někdo z hlavy utahováky na vačky právě sem nandal rozvoďák, tak že bych to zejtra přetáh a seskládal a už abych dělal zas hen héén
...11 Nm...
dík Filous, já někde vyčet 15, ale šlo mi jen o to, abych to nerval zbytečnou silou, jak mem ve zviku a netrh to třeba jako napínák na rozvod koždopádně už to mam, jendodělat pár maličkostí pak ještě sešteluju karbece a lítam konečně
Stránky: 1