Nejsi přihlášen
Re: zklamání
Hanz psal:......oproti 12 má 1250 i šestku....zkoušels.......
Moje teda valí tachometrovejch 258km v tovární podobě....
Mě teda jede jen 256,5362734938273847625294052039484726 km/h. To poslední číslo je zaokrouhlený.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Hanz psal:......oproti 12 má 1250 i šestku....zkoušels.......
Moje teda valí tachometrovejch 258km v tovární podobě....Mě teda jede jen 256,5362734938273847625294052039484726 km/h. To poslední číslo je zaokrouhlený.
Holt moc žereš....
WD club member...
Hanz psal:romas psal:Moje 1250 max 230 a to z kopce do kopce prostě její to jedno ale víc nejde (teda podle tacho) už jsem přemejšlel jestli to nemá omezovač páč 230 tam je relativně rychle a pak šlus
......oproti 12 má 1250 i šestku....zkoušels.......
Moje teda valí tachometrovejch 258km v tovární podobě....
Jakou šestku já to jel na čtyřku, myslel jsem že je to jako simson nebo snad ne?
Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
zdenek 1 psal:Tak za mě b650s max 216 tachometrových víc nejela ani nevím proč ale to je už jedno , pak b12s sem nějak max nezkoušel,ale 230 tach. jsem s ní jel,no a b1250s jsem jel 240tach. a ještě by jela,ale k vůli plechovkám jsem musel pak brzdit,ale jistě ještě vyzkouším
tak oprava : jsem to nějak asi poplet b12 240 tach. a tam k vůli plechovkám brzdil a b1250 to tu ani nebudu psát,bo jsem to dneska zkoušel a...... 230 a pak (hodně)pomalu po jednom kilometru a to jsem zkoušel dvakrát (akorát že jsem to prostě netahal od jedničky ale při stopade na pětku jsem to zalomil a cca při 210 dal šest a ......230 jsem z toho jelen!! se mi to nezdá , že by se to muselo od jedničky dávat do omezovače aby to ve finále jelo 260 ??? to bych řek u šestky...
když to jede,je to OK
asi taky záleží jak je zajetá,jinak jsem vyměnil race výfuk za origo a už to jede jen 210,citelný propad výkonu
DonPepon psal:asi taky záleží jak je zajetá,jinak jsem vyměnil race výfuk za origo a už to jede jen 210,citelný propad výkonu
myslim, že bys měl potrénovat normální výletnický tempo, místo maximálky, jantare ...
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.04.2010 08:36:04 Offline |
Sucre psal:DonPepon psal:Sucre psal:Moje B6 jede 230 tachometrových... Takže trochu divný to je.
ta moje kobyla je asi už utahaná(66000km)
Moje má 61 000 km
a až jí budeš prodávat bude mít 30 000
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
huskyb12 psal:DonPepon psal:asi taky záleží jak je zajetá,jinak jsem vyměnil race výfuk za origo a už to jede jen 210,citelný propad výkonu
myslim, že bys měl potrénovat normální výletnický tempo, místo maximálky, jantare ...
+1
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:huskyb12 psal:DonPepon psal:asi taky záleží jak je zajetá,jinak jsem vyměnil race výfuk za origo a už to jede jen 210,citelný propad výkonu
+1
souhlasím ,jen jsem srovnával čistě technicky,neznamená že honím maximálku,asi mě někdo špatně pochopil,víceméně jezdím podle předpisů asi jako málokdo tady
DonPepon psal:Luk psal:huskyb12 psal:
myslim, že bys měl potrénovat normální výletnický tempo, místo maximálky, jantare ...+1
souhlasím ,jen jsem srovnával čistě technicky,neznamená že honím maximálku,asi mě někdo špatně pochopil,víceméně jezdím podle předpisů asi jako málokdo tady
...spíš si se špatně vyjádřil
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:DonPepon psal:Luk psal:
+1souhlasím ,jen jsem srovnával čistě technicky,neznamená že honím maximálku,asi mě někdo špatně pochopil,víceméně jezdím podle předpisů asi jako málokdo tady
...spíš si se špatně vyjádřil
tak to se omlouvám,jsem začátečník,papíry od minulýho léta,jezdím jak,ale myslím že každýho zajímají možnosti jeho stroje,jen tak pro porovnání,trochu provokuju,abyste se rozepsali,tak sorry
DonPepon psal:gore psal:DonPepon psal:
souhlasím ,jen jsem srovnával čistě technicky,neznamená že honím maximálku,asi mě někdo špatně pochopil,víceméně jezdím podle předpisů asi jako málokdo tady...spíš si se špatně vyjádřil
tak to se omlouvám,jsem začátečník,papíry od minulýho léta,jezdím jak,ale myslím že každýho zajímají možnosti jeho stroje,jen tak pro porovnání,trochu provokuju,abyste se rozepsali,tak sorry
...a bude hůř!
DonPepon psal:gore psal:DonPepon psal:
souhlasím ,jen jsem srovnával čistě technicky,neznamená že honím maximálku,asi mě někdo špatně pochopil,víceméně jezdím podle předpisů asi jako málokdo tady...spíš si se špatně vyjádřil
neposuzuj vlastnosti motorky podle maximálky
to jen do začátku
výhody 12-ky jsou jinde
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:neposuzuj vlastnosti motorky podle maximálky
to jen do začátku
výhody 12-ky jsou jinde
to už jsem pochopil z tohoto vlákna,proto tato diskuze byla pro mě přínosná,takže díky všem za věcné příspěvky
DonPepon psal:Luk psal:huskyb12 psal:
myslim, že bys měl potrénovat normální výletnický tempo, místo maximálky, jantare ...+1
Bych se musel hodně zbláznit, abych využil maximální potenciál tohoto stroje...
Je to asi jen o zvyku, když za to trochu zatáhnu, tak pocítím dost velkou sílu, která mi drtí vejce a v mžiku mám malího titínka :)
Naco lítat jak na R1 když sis koupil pohodovýho naháče
Bandit
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Bych se musel hodně zbláznit, abych využil maximální potenciál tohoto stroje...
Je to asi jen o zvyku, když za to trochu zatáhnu, tak pocítím dost velkou sílu, která mi drtí vejce a v mžiku mám malího titínka :)
Bandit
souhlas
akorát ještě nerozumím co je "normální výletnický tempo",asi to každý vidí trochu jinak,já jezdím cca obec 60/mimo obec100/dálnice150 a vy?
PFremer psal:DonPepon psal:Luk psal:
+1souhlasím ,jen jsem srovnával čistě technicky,neznamená že honím maximálku,asi mě někdo špatně pochopil,víceméně jezdím podle předpisů asi jako málokdo tady
Bych se musel hodně zbláznit, abych využil maximální potenciál tohoto stroje...
Bandit
no zrovna nad tím s tou R1 jsem přemejšlel o víku na vyjížďce, tak jsem to sledoval. stroje následovné: B12, B6, r1, H6, GS500, xjr13, cbf 6, gsxf6....pokud nepočítám rovinky, který jsme jeli do 140, tak jsou ty stroje úplně vyrovnaný, ať si říká kdo chce co chce...mimo okruh je to podle mě úplně jedno, na čem kdo jezdí...
mimochodem do teď přemejšlím, proč jsem vlastně prodal 6ku a koupil 12ku, a jedinej rozumnej důvod mi přijde to ohromný péro, který mi pak narostlo
co z toho vyplývá?? že maximálka je píčovina....
hans psal:PFremer psal:DonPepon psal:
souhlasím ,jen jsem srovnával čistě technicky,neznamená že honím maximálku,asi mě někdo špatně pochopil,víceméně jezdím podle předpisů asi jako málokdo tadyBych se musel hodně zbláznit, abych využil maximální potenciál tohoto stroje...
Banditno zrovna nad tím s tou R1 jsem přemejšlel o víku na vyjížďce, tak jsem to sledoval. stroje následovné: B12, B6, r1, H6, GS500, xjr13, cbf 6, gsxf6....pokud nepočítám rovinky, který jsme jeli do 140, tak jsou ty stroje úplně vyrovnaný, ať si říká kdo chce co chce...mimo okruh je to podle mě úplně jedno, na čem kdo jezdí...
mimochodem do teď přemejšlím, proč jsem vlastně prodal 6ku a koupil 12ku, a jedinej rozumnej důvod mi přijde to ohromný péro, který mi pak narostlo
tak B6 a B12 je velký rozdíl v pohodlí skrz krouťák vo tom žádná ale jinak bych ti dal za pravdu..
tož tak..
hans psal:PFremer psal:DonPepon psal:
souhlasím ,jen jsem srovnával čistě technicky,neznamená že honím maximálku,asi mě někdo špatně pochopil,víceméně jezdím podle předpisů asi jako málokdo tadyBych se musel hodně zbláznit, abych využil maximální potenciál tohoto stroje...
Banditno zrovna nad tím s tou R1 jsem přemejšlel o víku na vyjížďce, tak jsem to sledoval. stroje následovné: B12, B6, r1, H6, GS500, xjr13, cbf 6, gsxf6....pokud nepočítám rovinky, který jsme jeli do 140, tak jsou ty stroje úplně vyrovnaný, ať si říká kdo chce co chce...mimo okruh je to podle mě úplně jedno, na čem kdo jezdí...
Já zvolil B12 jako tahouna za rozumnou cenu. Obložim jí kuframa...
Zrovna v sobotu jsem jel z Hrádku na Děčín po parádní cestě s písečnou přikrývkou.
Bylo uplně fuk, kdo měl co za mašinu. Všichni tam jeli se staženou řití :)
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
karlos100 psal:XJelen psal:karlos100 psal:co je vole nemáš chlastat
pokud někdo sálodlouze zjišťuje maximálku,
tvrdí že jezdí podle předpisů jako málokdo
a přitom ho zajímají limitní vlastnosti..
tak z toho se mi fakt chce blejt
sneseš už
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:XJelen psal:
co je vole nemáš chlastatpokud někdo sálodlouze zjišťuje maximálku,
tak z toho se mi fakt chce blejtsneseš už
To víš pondělek, tak nejni ve svý kůži..
Čaroděj Dobroděj 8-)
DonPepon psal:akorát ještě nerozumím co je "normální výletnický tempo",asi to každý vidí trochu jinak,já jezdím cca obec 60/mimo obec100/dálnice150 a vy?
hale, nejsme žádnej uzavřenej kruh, když na Tebe kluci volali, tak ses k nám bál, budiž ...
když přijel Pavel, přijel si blíž, ale aby si řek ahoj, já sem ten a ten, taky nic, budiž ...
jeli sme v pěti ( bez vás ) jenom já a Prase sólo, ale my sme drželi tempo skupiny, který udával Venca, kerej jel letos poprvé ...
přišli sme vo vás snad někde u Štěchovic, podle toho co řikal Petr ( XJR )
jeli sme kromě předjíždění 120, v obci do 60, což považuju za výletnický tempo
na druhou stranu beru jako klad, že pokud sis na todle tempo nevěřil, nedržel ses za každou cenu ...
ale pokud uvážim, co se v neděli dělo, pak mi naprosto nedochází Tvůj dotaz ohledně maximálky, vzhledem k tomu, že jezdíte nejvíc ve dvou a proto sem Tě taky nazval jantarem, což je lehkej vodvar vořežpruta :)
mimochodem, kde si tu maximálku pruboval, když jezdíš podle předpisů, ha, e ?
ale di, Ty brepto ...
No já za sebe,mám tu B1250 cca.tři týdny tak jsem to muse prubnout (taky jezdím vcelku předpisově ) ale občas se mi prostě zachce to rozjet aspoń na dvě kila ale hned zase padám na 130-140 teda na dálnici,že....jen takovy výkřik do tmy jinak spíše cestuju (přeci už mám nějaký ty léta)
když to jede,je to OK
huskyb12 psal:hale, nejsme žádnej uzavřenej kruh, když na Tebe kluci volali, tak ses k nám bál, budiž ...
když přijel Pavel, přijel si blíž, ale aby si řek ahoj, já sem ten a ten, taky nic, budiž ...
jeli sme v pěti ( bez vás ) jenom já a Prase sólo, ale my sme drželi tempo skupiny, který udával Venca, kerej jel letos poprvé ...
přišli sme vo vás snad někde u Štěchovic, podle toho co řikal Petr ( XJR )
jeli sme kromě předjíždění 120, v obci do 60, což považuju za výletnický tempo
na druhou stranu beru jako klad, že pokud sis na todle tempo nevěřil, nedržel ses za každou cenu ...
ale pokud uvážim, co se v neděli dělo, pak mi naprosto nedochází Tvůj dotaz ohledně maximálky, vzhledem k tomu, že jezdíte nejvíc ve dvou a proto sem Tě taky nazval jantarem, což je lehkej vodvar vořežpruta :)
mimochodem, kde si tu maximálku pruboval, když jezdíš podle předpisů, ha, e ?
to bylo trochu nedorozumění,pokud sis všiml,tak na benzince kde byl sraz bylo více tlup,jak jsem mohl vědět,kdo jede do Bechyně,jediný koho jsem znal byl Dolínek,takže proto ten odstup,jestli na mě někdo ukazoval,tak já nic neviděl,ale to je jedno,jinak jsem alespoň poučen,že nemůžu jezdit s každým,protože na takovou jízdu ještě nemám a neber mě furt za každý slovo,ano zkusil jsem kolik moto jede.nic víc,jinak jezdím trochu pomaleji než Vy,toť vše
karlos100 psal:pokud někdo sálodlouze zjišťuje maximálku,
tak z toho se mi fakt chce blejt
hele ty si podej ruku s huskyB12 a ja si podam ruku se zdenkem1,co furt řešíte,jako byste na začátku svý moto kariery byli jiní,prostě na to ještě nemám abych jezdil Vaším tempem a že jsem 2x-3x zkusil maximálku,tak to snad každý ne,
jo a že se tohle vlákno trochu protáhlo za to já nemůžu,takže kdo je jantar a vořežprut?
DonPepon psal:karlos100 psal:pokud někdo sálodlouze zjišťuje maximálku,
tak z toho se mi fakt chce blejthele ty si podej ruku s huskyB12 a ja si podam ruku se zdenkem1,co furt řešíte,jako byste na začátku svý moto kariery byli jiní,prostě na to ještě nemám abych jezdil Vaším tempem a že jsem 2x-3x zkusil maximálku,tak to snad každý ne,
jo a že se tohle vlákno trochu protáhlo za to já nemůžu,takže kdo je jantar a vořežprut?
..mě je přece naprosto fuk,jak jezdíš,Pepone.
Každej jezdí jak chce,a tak je to myslím správně...
Ať už je to rychle,pomalu,opatrně nebo zběsile
Jen ty jantarózní kecy okolo jednoduše nemám rád
...a bude hůř!
karlos100 psal:..mě je přece naprosto fuk,jak jezdíš,Pepone.
Každej jezdí jak chce,a tak je to myslím správně...
Ať už je to rychle,pomalu,opatrně nebo zběsile
Jen ty jantarózní kecy okolo jednoduše nemám rád
asi budeš stejná povaha jako HuskyB12
tož nemůžem být všichni hned nasírací a prudící
no a že se tady občas někdo co na tom,mě to neva
hela já se teda taky přidám...
DonPepon psal:...prostě na to ještě nemám abych jezdil Vaším tempem a že jsem 2x-3x zkusil maximálku,tak to snad každý ne
tak to založení vlákna o zklamání z maximálky B12 s vačkama atd. mám brát jak? počítám že jako nepochopenej vtip
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:hela já se teda taky přidám...
DonPepon psal:...prostě na to ještě nemám abych jezdil Vaším tempem a že jsem 2x-3x zkusil maximálku,tak to snad každý ne
tak to založení vlákna o zklamání z maximálky B12 s vačkama atd. mám brát jak? počítám že jako nepochopenej vtip
měla to být diskuze,kolik to jede Vám a jen pro srovnání,prostě mě to trochu zarazilo,myslel jsem,jestli nemám něco s motorkou,nenapadlo mě že kroutící moment je také důležitý,přišlo mi že H6 jela líp,ale to je jedno,a nyní ukončeme debatu nad smyslem tohoto vlákna.
jaryn psal:to DonPepon: pohodari jsou tu vsichni... Ti ostatni odesli. A jezdi tak,jak vyhovuje tobe. Treba sam,hlavne se vyjezdi s nohama v teple a chladnou hlavou.
jezdím sám každý den,proto bych uvítal občas výjezd více motorek,ale nevím jak to v tlupě funguje,první udává tempo a ostaní se buď udrží nebo odpanou
DonPepon psal:jaryn psal:to DonPepon: pohodari jsou tu vsichni... Ti ostatni odesli. A jezdi tak,jak vyhovuje tobe. Treba sam,hlavne se vyjezdi s nohama v teple a chladnou hlavou.
jezdím sám každý den,proto bych uvítal občas výjezd více motorek,ale nevím jak to v tlupě funguje,první udává tempo a ostaní se buď udrží nebo odpanou
a poslední platí prvním pokuty
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:a poslední platí prvním pokuty
tak proto všichni uháněj,aby nebyli poslední
DonPepon psal:jaryn psal:to DonPepon: pohodari jsou tu vsichni... Ti ostatni odesli. A jezdi tak,jak vyhovuje tobe. Treba sam,hlavne se vyjezdi s nohama v teple a chladnou hlavou.
...základ třeba tady: http://www.severni-jezdci.cz/clanky/jiz … a-v-kolone
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...základ třeba tady: http://www.severni-jezdci.cz/clanky/jiz … a-v-kolone
HI Filous,
velmi poučné
ps: počítáš se mnou na pátek?v kolik mám dorazit?já můžu být u Dvořáka 17:00
Luk psal:DonPepon psal:měla to být diskuze,kolik to jede Vám...
si mel rovnou zalozit tema "kolik vam to jede"
diskuze by se ubirala uplne jinym smerem...
asi máš pravdu,no teď už se to ubírá zase jinam
no to zklamání tam taky bylo,ale to vyplynulo z nevědomosti co očekávat od B12
ještě že jsou tady všichni přátelští a nové členy usměrňujou
DonPepon psal:Filous psal:...základ třeba tady: http://www.severni-jezdci.cz/clanky/jiz … a-v-kolone
HI Filous,
velmi poučné
ps: počítáš se mnou na pátek?v kolik mám dorazit?já můžu být u Dvořáka 17:00
...počítam s tebou, vjeci mam připravený, čim dříf dorazíš tym líp, sedumnácka je ok...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...počítam s tebou, vjeci mam připravený, čim dříf dorazíš tym líp, sedumnácka je ok...
tak super dorazím na 17,fenkjůů
tak se musím pochlubit že jsem dostal z 650 K9 při 150kg zatížení krásných tachometrových 220km/h pak že polotučná nejede
Stránky: 1 2