Nejsi přihlášen
Re: ... 6.5.2011 Brno (Bikers Cup) SUZUKI BANDIT DAY + Jedovnice ???
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:já bych se taky přidal,ale nevim ,co bude zejtra ,natož v létě
prej v létě.. hlemejžd neser a koukej to zprovoznit.. s mužem si tě vyzvednem příští pátek a jedeš s náma, co kdyby se ti to náhodou vysralo
to zbytek: pojede někdo z práglu po 4 hodině?budeme vyrážet asi něco po 4 z Vlašimi uvidim jak přijede Ivča
Já pofrčim po 15hoďce z Práglu, tož to bych se v tej Vlašimy mohl přidat k Vám
Dal bych spicha hír: http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@ax=134171 … 86232@z=17
Lepší někdy, než nikdy.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.04.2011 12:05:19 Offline |
Drakoxxl psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
prej v létě.. hlemejžd neser a koukej to zprovoznit.. s mužem si tě vyzvednem příští pátek a jedeš s náma, co kdyby se ti to náhodou vysralo
to zbytek: pojede někdo z práglu po 4 hodině?budeme vyrážet asi něco po 4 z Vlašimi uvidim jak přijede Ivča
Já pofrčim po 15hoďce z Práglu, tož to bych se v tej Vlašimy mohl přidat k Vám
Dal bych spicha hír: http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@ax=134171 … 86232@z=17
Jo jo červená Benzina no uvidim ještě to upřesnim trošku se to komplikuje..Ivča jde od 4 na autoškolu tak nevim jak to dopadne,ale asi pojedeme déle.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kukii psal:Drakoxxl psal:richie psal:Tak peníze mám od Žirafy......
Registrováno je 11 lidí....
Někdy koncem týdne to budem s Honzinem definitivně rezervovat, takže rezervujem definitivně pro žirafu a naznačíme paní nejvyšší že ještě dojede tak plus mínus 25 lidí
Nemůžem nijak zaručit že ty místa v chatkách budou, tak pokud chcete mít jistotu, zavolejte mě co nejdřív a nějak se domluvíme (776366826)
Bandit PIČO !!!!Tak prašule na cestě. Trabl v účtu má to být: 35-2090980207/0100
Určo beru 2 fleky na dvě noci. Přijedu s paní, bo můj mladej ještě nemá noty a jako baťoh nechce, že prej by si zasejc nic nepamatoval
Pokud 4Fun bude pod stanem, bral bych Kuki tu chajdu s váma. Nechrápu a neok počítám s váma, jinač taky ne ale mluvim ze spaní muž moc často ne, to už musí být myslim, že se vyspíme
Kukii, tak nakonec se Vlasta přidal do spolku chatařů a jelikož sem mu to slíbil dřív jdu s ním do chajdy, bo mame už zkušenost z písaku
Nebojim se, že se to stejně nějak večír neporovná samo
P.S.: Jinak přeju rychlé uzdravení, chce to vypálit červa , Já mám rýmičku za sebou a paní sem to úspěšně předal
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Kukii psal:Drakoxxl psal:
Tak prašule na cestě. Trabl v účtu má to být: 35-2090980207/0100
Určo beru 2 fleky na dvě noci. Přijedu s paní, bo můj mladej ještě nemá noty a jako baťoh nechce, že prej by si zasejc nic nepamatoval
Pokud 4Fun bude pod stanem, bral bych Kuki tu chajdu s váma. Nechrápu a neok počítám s váma, jinač taky ne ale mluvim ze spaní muž moc často ne, to už musí být myslim, že se vyspíme
Kukii, tak nakonec se Vlasta přidal do spolku chatařů a jelikož sem mu to slíbil dřív jdu s ním do chajdy, bo mame už zkušenost z písaku
Nebojim se, že se to stejně nějak večír neporovná samo
P.S.: Jinak přeju rychlé uzdravení, chce to vypálit červa , Já mám rýmičku za sebou a paní sem to úspěšně předal
jo v poho, nějak to dopadne červa se budu snažit vypálit tenhle víkend a snažila sem se i minulej a nějak z angíny to přešlo na chřipku, tak nevim kde je chyba... bylo to čistý a domácí a z hrušek... mnam... budu se muset víc snažit, max. to doléčim s váma v jedovnici
Život je boj-mašina je nej!!!
Drakoxxl psal:To já se léčím grogem z této meducíny http://www.beveragewarehouse.com/images … s/3121.jpg
Vezmu trochu vzorku sebou.
vem aj nějaký kalíšek
Banditatom (Člen) 28.04.2011 17:18:17 Offline |
do prdele začínám se vobávat o svůj pajš asik budu cucinkat kofolu s koláčkem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 28.04.2011 17:32:16 Offline |
Drakoxxl psal:To Richie: Poslal jsem holuba ještě za 2 lidi a 2 noci, je to za 4Funa, díkes.
a do von vlasta jede taky to si zas nebudu nic pamatovat
hlásím jedno volné místo na vozejku...
cesta Praha(Brandejs) - Brno
odjezd - čtvrtek
návrat - pátek po okruhu
PS: nebo opačně, sháním volnej flek ke komu se přimotám spoluúčast na cestovních nákladech samožřejmostí
odjezd - čtvrtek
návrat - pátek po okruhu
PS: nebo opačně, sháním volnej flek ke komu se přimotám spoluúčast na cestovních nákladech samožřejmostí
Tady vokruh nikoho nezajímá,tady de vo chlast
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 28.04.2011 18:42:37 Offline |
VikecB12 psal:Bodlinka psal:hlásím jedno volné místo na vozejku...
odjezd - čtvrtek
návrat - pátek po okruhu
PS: nebo opačně, sháním volnej flek ke komu se přimotám spoluúčast na cestovních nákladech samožřejmostíTady vokruh nikoho nezajímá,tady de vo chlast
tady nejde vo šicí kroužek
Banditatom psal:VikecB12 psal:Bodlinka psal:hlásím jedno volné místo na vozejku...
odjezd - čtvrtek
návrat - pátek po okruhu
PS: nebo opačně, sháním volnej flek ke komu se přimotám spoluúčast na cestovních nákladech samožřejmostíTady vokruh nikoho nezajímá,tady de vo chlast
tady nejde vo šicí kroužek
hele ty švadlenko, tebe se nikdo na nic neptal
Vikecůůů a to se vylučuje?? já zvládám oboje
Banditatom (Člen) 28.04.2011 19:13:25 Offline |
Bodlinka psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:
Tady vokruh nikoho nezajímá,tady de vo chlasttady nejde vo šicí kroužek
Vikecůůů a to se vylučuje?? já zvládám oboje
... náhodou jsem si uplně sama spíchla ružovoučkou košilečku...božínku krásňoučce uplou
Banditatom psal:Bodlinka psal:Banditatom psal:tady nejde vo šicí kroužek
Vikecůůů a to se vylučuje?? já zvládám oboje... náhodou jsem si uplně sama spíchla ružovoučkou košilečku...božínku krásňoučce uplou
dobře ty!
Vezmu trochu vzorku sebou.
To ředíš?
Barbare!!!
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Drakoxxl psal:To já se léčím grogem z této meducíny http://www.beveragewarehouse.com/images … s/3121.jpg
Vezmu trochu vzorku sebou.To ředíš?
Barbare!!!
Jo, ale zalejvám rumem trochu vroucí vody.
Lepší někdy, než nikdy.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2011 10:21:30 Offline |
Drakoxxl psal:Ondráš psal:Drakoxxl psal:To já se léčím grogem z této meducíny http://www.beveragewarehouse.com/images … s/3121.jpg
Vezmu trochu vzorku sebou.To ředíš?
Barbare!!!Jo, ale zalejvám rumem trochu vroucí vody.
nezkoušel jsi to jen převařit samotný??
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2011 10:27:42 Offline |
Drakoxxl psal:Nejsem pyroman čéče
vyvaříš z toho vodu a trošku alkoholu a to nejlepší zůstane je to dobrý na léčbu chřipky a jinejch podobnejch moribundusů
zzzmrzlinar (Člen) 01.05.2011 13:58:46 Offline |
Bodlinka psal:hlásím jedno volné místo na vozejku...
odjezd - čtvrtek
návrat - pátek po okruhu
Čau, čekám jak se rozhodně PFremer a jestlli se rozhodne, že ne, tak bych měl určitě jedno volný místo na vozejku, měl bych vědět dneska
zzzmrzlinar psal:Bodlinka psal:hlásím jedno volné místo na vozejku...
odjezd - čtvrtek
návrat - pátek po okruhu
PS: nebo opačně, sháním volnej flek ke komu se přimotám spoluúčast na cestovních nákladech samožřejmostíČau, čekám jak se rozhodně PFremer a jestlli se rozhodne, že ne, tak bych měl určitě jedno volný místo na vozejku, měl bych vědět dneska
oukej, kdyžtak mám phone v profilu :o))
a do von vlasta jede taky to si zas nebudu nic pamatovat
Vole posledně jsem měl okenicu já.... ale nebráním sa ničemu.Tož vemu taky něco dobrého.Potřebuju před zkouškama udělat reset mozgovny na tvrdo.Takový oblíbený trojhmat...pivo zelená a rum.A to poslední jako první
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2011 10:55:22 Offline |
Richie mám drobet problém..potřebuju v sobotu odjet ale mám zaplacenou i sobotní noc pro dva..kdyby se někdo ozval nabídni mu to..kdyby ne tak se nic neděje prostě to nech plavat
Takže kdyby měl někdo zájem ze soboty na neděli o dva pelechy tak je nabízim.
K.a.s.y.m. psal:Richie mám drobet problém..potřebuju v sobotu odjet ale mám zaplacenou i sobotní noc pro dva..kdyby se někdo ozval nabídni mu to..kdyby ne tak se nic neděje prostě to nech plavat
Takže kdyby měl někdo zájem ze soboty na neděli o dva pelechy tak je nabízim.
Richie a Kasyme ty dva pelechy ze soboty na nedělu beru já a LIP přijedem po obědě tak kolem 15 hodiny napište komu mám pak dát love
Banditatom ta ludra zradil asik nedojede takže ......
potřebujem spát ....
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2011 12:50:38 Offline |
Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:Richie mám drobet problém..potřebuju v sobotu odjet ale mám zaplacenou i sobotní noc pro dva..kdyby se někdo ozval nabídni mu to..kdyby ne tak se nic neděje prostě to nech plavat
Takže kdyby měl někdo zájem ze soboty na neděli o dva pelechy tak je nabízim.Richie a Kasyme ty dva pelechy ze soboty na nedělu beru já a LIP přijedem po obědě tak kolem 15 hodiny napište komu mám pak dát love
Banditatom ta ludra zradil asik nedojede takže ......
potřebujem spát ....
love v sobotu z ruky do ruky
...jag to bylo f tom nejmenovanym filmu??? ..."....tag čůro, zbalíme si ňáký sračky a vyrazíme na drom" ...nejdřif rozmažem ňáký prachy po asfaltu a pag zabijem pár moskovejch buněk chlastem ...tagže já padam a čau na dromu a v Jedasích
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jag to bylo f tom nejmenovanym filmu??? ..."....tag čůro, zbalíme si ňáký sračky a vyrazíme na drom" ...nejdřif rozmažem ňáký prachy po asfaltu a pag zabijem pár moskovejch buněk chlastem ...tagže já padam a čau na dromu a v Jedasích
budem se těšit
K.a.s.y.m. (Člen) 05.05.2011 15:32:28 Offline |
budu se těšit..vyrážim nakonec dopoledne tak vás snad stihnu ještě jezdit
No tak my také dorazíme na páteční večer bez spaní. V sobotu pak jen já a pokud bude nějaký organizátor a průvodce v jedné osobě ještě narvanej z večera jako loni (sorry Billy - musel jsem) tak to zase vezmu a povodím vás po okolí.
GSX1250FA
Honzik8719 (Člen) 06.05.2011 10:58:58 Offline |
Žirafa psal:Já mám zas zaplacený dva pelechy z pátka na sobotu, kdo chcete si je vemte, prachy nechci...
Omlouvám se organizátorům za zmatky...
já bych si jeden pelech vzal...hoď mi do mailu(jenda.rada@gmail.com) č.ú pošlu ti money
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Žirafa psal:Já mám zas zaplacený dva pelechy z pátka na sobotu, kdo chcete si je vemte, prachy nechci...
Omlouvám se organizátorům za zmatky...já bych si jeden pelech vzal...hoď mi do mailu(jenda.rada@gmail.com) č.ú pošlu ti money
..já bych si vzal ten druhej
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Banditatom (Člen) 08.05.2011 11:36:40 Offline |
ci fix po.... práce sem se těšil na tuhle seanc
Ondráš psal:Koukám policie... Tak pán z vrátnice letos dodržel slovo? Kukíno, ty jsi hroznej sígr.
poliši tam byly proto,že vlkoj zakázaly používat záchody bo maj mezi sebou nějaký boje a tak nám říkal že máme chodit chcát a srát na recepci na koberec no a vono se to panstvu z kempu nepáčilojen nevím jesi suzijawaki tam byl k ránu srát jak mu slibovaljinak vlk byl ůůůůplně v poho
Jebat motorky :-)
Góóóód akce, dík pořadatelům
Foto hír: http://motodovca.wz.cz/jedovnice2011.html
Komplet foto k sosnutí hír: http://www.uloz.to/8918002/jedovnice-2011-rar
Lepší někdy, než nikdy.
Ondráš psal:Koukám policie... Tak pán z vrátnice letos dodržel slovo? Kukíno, ty jsi hroznej sígr.
tentokrát sem v tom nevinně snažila sem se bejt hodná a nezlobit
jinač už sme konečně s Honzinem dorazili do semil. jen za dnešek krásnejch 370 kiláků a Honzin má 772 za vejkend zmokli sme akorát v jedasích při výjezdu, jinač nám počasí přálo a i slunce nám zasvitlo díky za supr víkend, bylo to fajné.. pan hlídač byl taky v cajku, Honzin ho málem zlámal i na panáka jinač starej Vlk se na nás prej za rok těší zas
Pšán psal:..je mi neskonale líto,že jsem seánce v Jedasích nemohl být účasten..
..rád jsem alespoň některé z vás potkal na dromu..
pod to se podepíšu aji ja
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Pšán psal:..je mi neskonale líto,že jsem seánce v Jedasích nemohl být účasten..
..rád jsem alespoň některé z vás potkal na dromu..pod to se podepíšu aji ja
Tež to tak vdím
Tož tak:-D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2011 07:28:14 Offline |
jo jo fajný to bylo i neplánovaný svezení na dromu se konalo.
to Drako:ty fotky jsou nějaká fotomontáž,ne? si to tyhle okamžiky vůbec nepamatuju.
K.a.s.y.m. psal:jo jo fajný to bylo i neplánovaný svezení na dromu se konalo.
to Drako:ty fotky jsou nějaká fotomontáž,ne? si to tyhle okamžiky vůbec nepamatuju.
Taky nechápu, kde se mi to tam všecko vzalo. Sem měl pocit, že spíš pořád v pazourech držím panáka a půlitr.
Vzbudil jste na konec toho Sujazuwakiho, aby tam nechrápal do teď.
P.S.: Není nad vychcanou recepční.
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:K.a.s.y.m. psal:jo jo fajný to bylo i neplánovaný svezení na dromu se konalo.
to Drako:ty fotky jsou nějaká fotomontáž,ne? si to tyhle okamžiky vůbec nepamatuju.Taky nechápu, kde se mi to tam všecko vzalo. Sem měl pocit, že spíš pořád v pazourech držím panáka a půlitr.
P.S.: Není nad vychcanou recepční.
...a o půl druhé přijelo plno hostí?, narvaný kemp? ...-a
Mour psal:Drakoxxl psal:K.a.s.y.m. psal:jo jo fajný to bylo i neplánovaný svezení na dromu se konalo.
to Drako:ty fotky jsou nějaká fotomontáž,ne? si to tyhle okamžiky vůbec nepamatuju.Taky nechápu, kde se mi to tam všecko vzalo. Sem měl pocit, že spíš pořád v pazourech držím panáka a půlitr.
P.S.: Není nad vychcanou recepční....a o půl druhé přijelo plno hostí?, narvaný kemp? ...-a
pani byla ale nejvíc mě pobavili sousedi cyklisti ze soboty na neděli, když zjistili, že parkujem motorky mezi chajdama, tak se jenom ozývali vystrašené věty typu: se nevyspíme, havět motorkářská... tak sem měla chut vylízt a říct, že žeru malý děti a cyklisty
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2011 08:41:59 Offline |
Mour psal:Drakoxxl psal:K.a.s.y.m. psal:jo jo fajný to bylo i neplánovaný svezení na dromu se konalo.
P.S.: Není nad vychcanou recepční....a o půl druhé přijelo plno hostí?, narvaný kemp? ...-a
mě nasrali hlavně ráno když mě přišli v 9 vzbudit..sem jí poslal do tak že prej zavolá policajty..tak jsem jí tam poslal znova a už nepřišla a poslala někoho jinýho
Kukii psal:Mour psal:Drakoxxl psal:Taky nechápu, kde se mi to tam všecko vzalo. Sem měl pocit, že spíš pořád v pazourech držím panáka a půlitr.
pani byla ale nejvíc mě pobavili sousedi cyklisti ze soboty na neděli, když zjistili, že parkujem motorky mezi chajdama, tak se jenom ozývali vystrašené věty typu: se nevyspíme, havět motorkářská... tak sem měla chut vylízt a říct, že žeru malý děti a cyklisty
Beztak bylo potreba splnit jejich ocekavani a chodit chcat k nim na chajdu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
tady pár berevnejch
http://rexsm.rajce.idnes.cz/Jedovnice_6-8.5.2011/
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Jooo bylo to krasný ... jako vždy
Akurát v sobotu když jsem dojel tak to bylo ...už na prd ,protože tam zůstali jen silný kusy
Zdenda "Kawasaki",Kukii ,ale ta byla zaláskovaná ,takže byla moc hodná(asik furt tvořila malí kukíny )
A jediný co mě potěšilo že tam byli samý eSkaři teda kromě" Kawasikiho" (a tomu je to jedno ) a Jury, kterej jel nažranej ve 2 ráno dom.
4Fan, liga ,i jeho ....krásnej přívěsek
A Lukin mě nasral že ... nedotlačil krásnej protějšek
No prostě pohoda... jak řval Zdenda "SUOMI,SUOMI...Slováci....
P.S. No prostě Tome posrals to ... že jsi tam nebyl.... a stejně by jsme tě popluli že jseš eNkař
P.P.S. A nejlepší byla navštěva v nedělu u Vikeca jak tvořil věnec na baráku ..... nic nedělal ,jen točil volantem u míchačky
A samozřejmě krasná víla Šárka jim dělala šnicle, který si zasloužili jen zedníci na patře
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Stránky: 1 2