Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Padáky + Pancéřovky + Ukazatel zařazené rychlosti + pracovní postup

OnlySo (Člen)
09.05.2011 08:11:27

Padáky + Pancéřovky + Ukazatel zařazené rychlosti + pracovní postup

Ahoj všem,

jsem zde nový, jezdil jsem XJ600N , teď jsem koupil B12 a jsem naprosto spokojen, suprová motorka, kterou chci mít v super stavu a proto Vás zkušenější prosím o několik informací a rad smile1

1) prosím jestli by mě někdo poslal na email PDF těch padacích hřibů které se tu řeší pořád dokola

2) zda někdo má pancéřovky a to i na spojku ( pamatuje si délku v cm) naměřil jsem 130cm je to tak?? brzdové jsou dané dle roku a modelu, spojkovou po mě výrobce chce nahlásit

3) má někdo ukazatel zařazené rychlosti (zkušenost s tím co je inzerovaný zde v Bazaru)případně jaký výrobce a hlavně popis montáže

4) pracovní postup pro kontrolu rozvoďáku a seřízení ventilů + odkaz ke stažení manuálu pro B12

děkuji moc za info  Zdeny

K.a.s.y.m. (Člen)
09.05.2011 08:27:10

Re: Padáky + Pancéřovky + Ukazatel zařazené rychlosti + pracovní postup

OnlySo psal:

Ahoj všem,

jsem zde nový, jezdil jsem XJ600N , teď jsem koupil B12 a jsem naprosto spokojen, suprová motorka, kterou chci mít v super stavu a proto Vás zkušenější prosím o několik informací a rad smile1

1) prosím jestli by mě někdo poslal na email PDF těch padacích hřibů které se tu řeší pořád dokola

2) zda někdo má pancéřovky a to i na spojku ( pamatuje si délku v cm) naměřil jsem 130cm je to tak?? brzdové jsou dané dle roku a modelu, spojkovou po mě výrobce chce nahlásit

3) má někdo ukazatel zařazené rychlosti (zkušenost s tím co je inzerovaný zde v Bazaru)případně jaký výrobce a hlavně popis montáže

4) pracovní postup pro kontrolu rozvoďáku a seřízení ventilů + odkaz ke stažení manuálu pro B12

děkuji moc za info  Zdeny

add 1)potřebuju mail
add 2) pokud jsi to naměřil tak to objednej nic jinýho stejně nikdo nevymyslí
add3)postup je jednoduchej pokud zvládneš panceřky zvládneš i tohle
add4)manuál je tady v downloadu i česky psanej postup na ventily

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
OnlySo (Člen)
09.05.2011 09:28:30

z.simpersky@seznam.cz

K.a.s.y.m. (Člen)
09.05.2011 09:31:24

máš to tam

XJelen (Člen)
09.05.2011 09:47:04

OnlySo psal:

Ahoj všem,

jsem zde nový, jezdil jsem XJ600N , teď jsem koupil B12 a jsem naprosto spokojen, suprová motorka

áááá další kolegáček goodbigsmilebigsmilebigsmile kerejpatyseš?

Strýcfajtr !!!
OnlySo (Člen)
09.05.2011 13:44:18

Ahoj,

no asi se neznáme, měl jsem XJ jen loňskou sezónu, a na sraz jsem to nevychytal, ale nechal jsem ho doma, jezdi na něm brácha, neprodal bych, je to super mašina, ale B12 to je jinačí kafíčko bigsmile

bolek009 (Člen)
09.05.2011 14:04:20

Odkladiště zkrachovalejch iksjéčkářů...bigsmile

GSF1250SA K7
XJelen (Člen)
09.05.2011 14:08:46

OnlySo psal:

Ahoj,

no asi se neznáme, měl jsem XJ jen loňskou sezónu, a na sraz jsem to nevychytal, ale nechal jsem ho doma, jezdi na něm brácha, neprodal bych, je to super mašina, ale B12 to je jinačí kafíčko bigsmile

tak to jó bigsmile já jsem s nima rozvázal poměr před čtyřma rokama, jejich filozofie se tak nějak neslučovala s tou mojí bigsmile ale je tam pár kvalitních kouskůch, některý dokonce migrovali stejným směrem good jako třeba jeden z bývalých nejvyšších (obrazně, ne vzrůstem) iksjéčkářů bolek good
mimochodem já s xj vydržel 13 měsíců, pak zkušebka na B12 a vymalovánobigsmile

Strýcfajtr !!!
OnlySo (Člen)
09.05.2011 21:01:54

trošku odbočujem od tématu, prosím odpovědi na moje otázky ( mimo manuálu a výkresů padáku a pancéřovek) výkresy už mám  díky a pancéřovky objednány

zajímá mě tedy který typ a popis zapojení ukazatele zařazené rychlosti( prpojení s čidlem neutrálu atd)

díky

K.a.s.y.m. (Člen)
10.05.2011 06:22:06

OnlySo psal:

trošku odbočujem od tématu, prosím odpovědi na moje otázky ( mimo manuálu a výkresů padáku a pancéřovek) výkresy už mám  díky a pancéřovky objednány

zajímá mě tedy který typ a popis zapojení ukazatele zařazené rychlosti( prpojení s čidlem neutrálu atd)

díky

jestli si objednáš GiPro tak tam manuál bude a jestli budeš kupovat to co je tady v bazaru tak tam se mění celej snímač kterej je pod deklem řetezovýho kolečka..takže postup snad nemusim rozepisovat ,ne? smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS