Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Problém s chodem motoru

Honzik8719 (Člen)
09.05.2011 23:13:00

Problém s chodem motoru

Tak tady máme jednu velkou "záhadu",moje babička B6 si usmyslela, že si pojede na tři válce kdy se jí zachce...je to asi tak jedu si pěkně v pohodičce na čtyři válce pustím plyn z kopce třeba při vjezdu do vsi a pod kopcem přidám a jede to na tři válce,jenže tohle se děje jen někdy,třeba viz včéra 100 kiláčků cesta a začalo to až po 80 km...poradí někdo? help

...relativní kochač...
deny1234 (Člen)
09.05.2011 23:21:48

Re: Problém s chodem motoru

Typuju to na ucpanej privod benzinu - bordel v nadrzi , teda pokud netankujes u  "podivnych benzinek " Jo pokud to udelelo jenom jednou , nebyl cas prepnout na rezervu ? Taky se mi to jednou stalo pri jizde z kopce , po rovine zas v pohode .

Honzik8719 (Člen)
09.05.2011 23:26:25

deny1234 psal:

Typuju to na ucpanej privod benzinu - bordel v nadrzi , teda pokud netankujes u  "podivnych benzinek " Jo pokud to udelelo jenom jednou , nebyl cas prepnout na rezervu ? Taky se mi to jednou stalo pri jizde z kopce , po rovine zas v pohode .

Právě že to dělá i s plnou nádrží,karbeci jsou čištěný,palivovej filtr čistej,podltlaky seštelovaný...u podivných a pochybných benzinek netankujuhelp

...relativní kochač...
deny1234 (Člen)
09.05.2011 23:35:31

No tak potom nejaka inducka ? Na svice si koukal ? Jak to dela dlouho ? neni to vod nakyho sundavani nadrze , prodrenej drat  na kostru , vobcas za to muze  "human error " po naky voprave , ale to jenom hadam .

Honzik8719 (Člen)
09.05.2011 23:43:34

deny1234 psal:

No tak potom nejaka inducka ? Na svice si koukal ? Jak to dela dlouho ? neni to vod nakyho sundavani nadrze , prodrenej drat  na kostru , vobcas za to muze  "human error " po naky voprave , ale to jenom hadam .

no mám trable už od začátku sezony(napřed mi tekl benál kolem plovákovky když to stálo na volnoběh,pak se mi "svlíkali" gumy mezi karbcema a airboxem,pak to občas tříválcovalo tak přišli na řadu kabely...),svíce sou tam 5tis km s tim,že jsme vyměnili kabely plus jednu svíci pro jistotu(jeden válec se nám po výměně kabelů pořád uchcával-pomohla rozborka zborka) a když přijedu na tři jedna svíce je mokrá,tak jestli se to uchcává nebo co...idontknow

...relativní kochač...
deny1234 (Člen)
09.05.2011 23:46:42

Jo ted na to koukam , ty tam mas , jeste nejakej doplnenej palivovej filtr ? Nebo si myslel , ze nadrz je urcite cista , a neni tam rez , a podobny sracky , co by mohli ucpat ten podtlakovej ventil na palivo ?

deny1234 (Člen)
09.05.2011 23:56:46

NO tak pokracovani naposled , rano musim do prace sick Jestli si nekdy uchcal svice , tak  vymena , nebo aspon ekonomicka varianta , vyndat vsechny , vypalit , ne zapolovacem , treba horkovdusnou pistoli , nebo nad plynovym horakem , ale nemusi to pomoct , pokud uz je prorazenej izolator bad

Honzik8719 (Člen)
10.05.2011 12:02:47

jojo mám tam navíc palivovej filtr kterej je čistej...a když se uhčijou svíce tak se prorazí izolátor?surprised

...relativní kochač...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS