Nejsi přihlášen
Re: AUTODROM MOST 18.4.2011
zzzmrzlinar psal:XJelen psal:Filous psal:...tag to uš se nebudem nahánět, bo já uš sem asig starej ...ale dobrý!!!
taky už ho mrdám posledně jsem se ho držel na cílovce a pak jsem to neubrzdil najdu si někoho pomalejšího ale to už začíná bejt docela problém
co si stěžuješ, v Brně sis našel mě a jak nám to spolu (ne)šlo.
dětku bylo to supá seš pořád rychlejší, ale alespoň se tě chvíli držim za tebou se mě jezdí dobře, teda když zrovna nevoráš kačer
Strýcfajtr !!!
Koldan psal:osiris psal:Kim psal:
to bude asi tím lákem,že tak najednou porychlil...co doporučíš mě,asi bačkory a fajfku,co?...já už jsem na tom kime taky tak
...teď už mi dělá radost koukat na ty mladý a rychlýco na to Moňóšek?
hele tu už sem dlouho neviděl, von jí nechává doma, takže pak može ty mladý
Strýcfajtr !!!
Progear 650 (Člen) 11.05.2011 08:26:37 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:XJelen psal:
taky už ho mrdám posledně jsem se ho držel na cílovce a pak jsem to neubrzdil najdu si někoho pomalejšího ale to už začíná bejt docela problémco si stěžuješ, v Brně sis našel mě a jak nám to spolu (ne)šlo.
dětku bylo to supá seš pořád rychlejší, ale alespoň se tě chvíli držim za tebou se mě jezdí dobře, teda když zrovna nevoráš kačer
Jelenoj: koukej voe tahat, stejnej úkol jako Kim máš, Most pod 2 a bez keců...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zzzmrzlinar (Člen) 11.05.2011 12:11:42 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:XJelen psal:
taky už ho mrdám posledně jsem se ho držel na cílovce a pak jsem to neubrzdil najdu si někoho pomalejšího ale to už začíná bejt docela problémco si stěžuješ, v Brně sis našel mě a jak nám to spolu (ne)šlo.
no snad do června překonám ten blok z kreše a zas trochaj porychlím. Dám novou přední gumu, sem na ní koukal a to fakt asi byla příčina a hlavně jinou kombošku ať se na tom můžu trochu hejbat, takhle to dál nejde.
Progear 650 psal:XJelen psal:zzzmrzlinar psal:
co si stěžuješ, v Brně sis našel mě a jak nám to spolu (ne)šlo.dětku bylo to supá seš pořád rychlejší, ale alespoň se tě chvíli držim za tebou se mě jezdí dobře, teda když zrovna nevoráš kačer
taky jsem si dal za úkol Most pod 2
nemusí pršet,hlavně když to jede...
Progear 650 psal:XJelen psal:zzzmrzlinar psal:
co si stěžuješ, v Brně sis našel mě a jak nám to spolu (ne)šlo.dětku bylo to supá seš pořád rychlejší, ale alespoň se tě chvíli držim za tebou se mě jezdí dobře, teda když zrovna nevoráš kačer
provedu veliteli most pod dvě, brno pod dvě třicet
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Progear 650 psal:XJelen psal:dětku bylo to supá seš pořád rychlejší, ale alespoň se tě chvíli držim za tebou se mě jezdí dobře, teda když zrovna nevoráš kačer
Jelenoj: koukej voe tahat, stejnej úkol jako Kim máš, Most pod 2 a bez keců...provedu veliteli most pod dvě, brno pod dvě třicet
...a jéje, to to bude bolet
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:XJelen psal:Progear 650 psal:
Jelenoj: koukej voe tahat, stejnej úkol jako Kim máš, Most pod 2 a bez keců...provedu veliteli most pod dvě, brno pod dvě třicet
...a jéje, to to bude bolet
nestraš vogo stačí že jsem takhle posranej
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:XJelen psal:
provedu veliteli most pod dvě, brno pod dvě třicet...a jéje, to to bude bolet
nestraš vogo stačí že jsem takhle posranej
rychlej pruh na spodárech??? sem si vždycky myslela, že jeleni maj bobky
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2011 06:32:11 Offline |
XJelen psal:Filous psal:...tag to uš se nebudem nahánět, bo já uš sem asig starej ...ale dobrý!!!
taky už ho mrdám posledně jsem se ho držel na cílovce a pak jsem to neubrzdil najdu si někoho pomalejšího ale to už začíná bejt docela problém
zkus Grizzliho..zatim se mi jezdilo pěkně na kochačku vono to s tim houpacim koněm ani jinak nešlo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Filous psal:...tag to uš se nebudem nahánět, bo já uš sem asig starej ...ale dobrý!!!
zkus Grizzliho..zatim se mi jezdilo pěkně na kochačku vono to s tim houpacim koněm ani jinak nešlo
Grizzli byl v pohodě, ten mi snad i uhejbal
Strýcfajtr !!!
Progear 650 (Člen) 12.05.2011 13:25:48 Offline |
MácaR6 psal:Progear 650 psal:XJelen psal:
Jelenoj: koukej voe tahat, stejnej úkol jako Kim máš, Most pod 2 a bez keců...taky jsem si dal za úkol Most pod 2
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1 2