Nejsi přihlášen
Kmitání řidítek díky vytahanému řetezu?
Tak jsem si dnes všiml, že když od asi 80ti nahoru pustím řidítka, že lehce kmitají.... Má už trošku vytahanej řetěz.... může to být tím? Pokud to bude tím tak jebat, mě to nevadí.
Nebo mám radši začít řešit olej do vidlí, gumu, ložiska v krku atd. ?
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Re: Kmitání řidítek díky vytahanému řetezu?
corimec psal:richie psal:corimec psal:Začni přední pneumatikou.
tak je v poho, skoro nová
muže tam byt prasklej kort
a nebo ložisko v krku
A to by potom kmitalo hodně? Mě do vo to, že to skoro není poznat...... Řidítka mě v reále kmitnou jenom v půlce cílovky v Brně, když tam kopu další kvalt bez spojky.....
Sem měl tenkrát nově bandasku tak mi z kraje taky kmitala protože jsem hodně brzdil předkem v zatáčkách a tim sem ji prej nějak zkurvil
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
snowflake600 (Člen) 11.05.2011 22:09:26 Offline |
nebo nepoustej riditka
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2011 06:17:11 Offline |
richie psal:corimec psal:Začni přední pneumatikou.
jestli myslíš ty promodralý Shinka co jsi tam měl tak ti nevim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2011 06:18:38 Offline |
Já teď budu řešit pružiny do předku protože po povožení v Brně jsem zjistil ,že ten předek už je pružina úplně v prdeli..od nějakejch 200 se to nedá udržet rovně.
K.a.s.y.m. psal:richie psal:corimec psal:Začni přední pneumatikou.
jestli myslíš ty promodralý Shinka co jsi tam měl tak ti nevim
jaky promodralý jsou černý jak půlka cejlu
richie psal:jaky promodralý jsou černý jak půlka cejlu
Cejlu neazijati neporozumí, chce to lepší příměr, třeba Chánov... Jinak jak jsme se bavili, nejspíš oskákaný...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2011 09:32:23 Offline |
Honza psal:richie psal:jaky promodralý jsou černý jak půlka cejlu
Cejlu neazijati neporozumí, chce to lepší příměr, třeba Chánov... Jinak jak jsme se bavili, nejspíš oskákaný...
čéče budeš se divi,ale řiká..sice né asi po vašem,ale u nás je disko bar Cíl(po vašem možná Cejl) a ten patří žluťákum tedy Asiatum(vašim soukmenovcum) takže jsem asi pochopil
K.a.s.y.m. psal:Honza psal:richie psal:jaky promodralý jsou černý jak půlka cejlu
čéče budeš se divi,ale řiká..sice né asi po vašem,ale u nás je disko bar Cíl(po vašem možná Cejl) a ten patří žluťákum tedy Asiatum(vašim soukmenovcum) takže jsem asi pochopil
Jeezismarja! Prej cejl jako cil,sme snad zesplzne? Cejl je ulice v Brne.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. psal:Honza psal:richie psal:jaky promodralý jsou černý jak půlka cejlu
nikdá se tomu neříkalo cejl jelito vždycky to byl náš Cíl.. vejít, napít, vymlátit, odejít
Život je boj-mašina je nej!!!
to richie: dělala mi to oskákaná přední guma, i když byla nová.. bylo mi jí líto, měla masa habakůk, ale když to dělá brajgl tak co... chce to jinou gumu a přestat brzdit v zátočinách
Život je boj-mašina je nej!!!
mr.BSE psal:Cejl je ulice v Brne.
No jooo, ale pokud je tvůj cejl třeba Wien, tak to není Brno, ale vobydlená zatáčka kus za Prahou, jestlimijakorozumíš
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2011 12:51:11 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Honza psal:
Cejlu neazijati neporozumí, chce to lepší příměr, třeba Chánov... Jinak jak jsme se bavili, nejspíš oskákaný...čéče budeš se divi,ale řiká..sice né asi po vašem,ale u nás je disko bar Cíl(po vašem možná Cejl) a ten patří žluťákum tedy Asiatum(vašim soukmenovcum) takže jsem asi pochopil
nikdá se tomu neříkalo cejl jelito vždycky to byl náš Cíl.. vejít, napít, vymlátit, odejít
No po našem ne,ale třeba tomu tak řikaj v Asii
Honza psal:mr.BSE psal:Cejl je ulice v Brne.
No jooo, ale pokud je tvůj cejl třeba Wien, tak to není Brno, ale vobydlená zatáčka kus za Prahou, jestlimijakorozumíš
Sr,jesr!
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Myslis jak si trepu pravici pred pozdravem nebo jak jsem z teho malem upadl minulej rok ve Schwantzu? Klidne tam na prani dam i nejakou "ubrusovku" zas