Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Kojaksrovi-pneu na plechofku

fidoB6 (Člen)
12.05.2011 20:11:55

Kojaksrovi-pneu na plechofku

Ahoj, prosimtě, děláte i gumy na auta? Potřebuju přezout, vyvážit, zaplatit a jet. Gumy nemam (215/45/17).....help

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
nicola.foxx (Člen)
12.05.2011 21:19:44

Re: Kojaksrovi-pneu na plechofku

fidoB6 psal:

Ahoj, prosimtě, děláte i gumy na auta? Potřebuju přezout, vyvážit, zaplatit a jet. Gumy nemam (215/45/17).....help

Děláj i autagoodgood

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
richie (Člen)
12.05.2011 22:12:46

fidoB6 psal:

na jaký to máš auto? smile1

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
kojaksro (Člen)
12.05.2011 22:12:58

fidoB6 psal:

...ti zejtra hodím nabídku do emailusmokin

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Fulltank (Člen)
12.05.2011 22:20:05

kojaksro psal:
fidoB6 psal:

hod mi prosim nabidku na zimaky 185/70/14 - nebo neco podobnyho na fabku diky

Martin B12 (Člen)
12.05.2011 22:20:23

Štěpáne per do něj Contíky coolbigsmile

street triple picco
fidoB6 (Člen)
12.05.2011 22:28:24

kojaksro psal:
fidoB6 psal:

215/45 r17 myslim že Barumkama Braviusama neni co zkurvit.ale nemam je.za kolik a kdy to dokážeš? mám nový disky, takže i takový píčoviny jako vyvážit, nasadit ventilky atd (vše krom gum mam)good

fidoB6 (Člen)
12.05.2011 22:29:37

richie psal:
fidoB6 psal:

Ferrari Stilo 1.4 bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

fidoB6 (Člen)
12.05.2011 22:31:08

PS: kdyby někdo chtěl plecháče 15ky a na nich 195/65 na domrdání,rád se jich zbavim

richie (Člen)
12.05.2011 22:53:21

fidoB6 psal:
richie psal:
fidoB6 psal:

no věřím že na tak překoňovaný auto je potřeba obout 215/45/17 ;-) ty 195/65/15 tě vynášely po tečně ven ze zatáčky, že? good

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Inženýrek (Člen)
12.05.2011 22:57:14

fidoB6 psal:
kojaksro psal:
fidoB6 psal:

215/45 r17 myslim že Barumkama Braviusama neni co zkurvit.ale nemam je.za kolik a kdy to dokážeš? mám nový disky, takže i takový píčoviny jako vyvážit, nasadit ventilky atd (vše krom gum mam)good

jsou strašně hlučný bad

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Zdenda (Člen)
12.05.2011 23:17:53

Barumky jsou v poho jen hovno vydržej. Za kolik by byla Continental Contisport Contact 3 235/40 R18 ??? Já se nedostal pod 3800,- za jednusick Jinak nejlepší gumy co sem kdy jezdil akurát že normálně stojí jedna bůrasick

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
zzzmrzlinar (Člen)
12.05.2011 23:36:14

Zdenda psal:

Barumky jsou v poho jen hovno vydržej. Za kolik by byla Continental Contisport Contact 3 235/40 R18 ??? Já se nedostal pod 3800,- za jednusick Jinak nejlepší gumy co sem kdy jezdil akurát že normálně stojí jedna bůrasick

ale to musí bejt velký pohodlíčko na štyrycítkách profilusurprisedsmile1

to bych si asi dokázal představit na vokruh, ale na běžný ježdění jestli ta trocha stranový stability za to natřásání auta i člověka stojí?

no nic, není můj byznys, každému co jeho jest.

Zdenda (Člen)
12.05.2011 23:58:54

Hmm tak já ti něco řeknu. aktuálně jezdim Passata 3C na 18tkách a sem tam A6 na 19tkách. Na zimu jsou na obou autech 16tky gumy. Tyhle auta už z výroby víceméně tvrdý a když se přivezli, to se to nadávalo, jakej to bude kostitřas a podobně. A vono hovno, rozdíl mezi 16 a 18 téměř neznatelnej, u A6tky pravda. tam je to kapku už znát. A jestli mi nevěříš, přijeď svez se, přehodim kola svez se. Nepoznáš nic. Tohle už jsem dělal se třema klukama co si chtěli na Passata CC koupit pořádný kola a báli se, že to bude nejezditelný. Jo kde to bylo znát byla stará A6 nebo starej Passat s víceprvkovou přední nápravou. U těhle novějších aut je to v pohodě. A to jezdím převážně město, kurvím to na polňačkách při tahání 1,8tuny těžkýho vleku a podobně. Jiný kola bych už nechtěl.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
nety (Člen)
13.05.2011 06:36:57

Zdenda psal:

Hmm tak já ti něco řeknu. aktuálně jezdim Passata 3C na 18tkách a sem tam A6 na 19tkách. Na zimu jsou na obou autech 16tky gumy. Tyhle auta už z výroby víceméně tvrdý a když se přivezli, to se to nadávalo, jakej to bude kostitřas a podobně. A vono hovno, rozdíl mezi 16 a 18 téměř neznatelnej, u A6tky pravda. tam je to kapku už znát. A jestli mi nevěříš, přijeď svez se, přehodim kola svez se. Nepoznáš nic. Tohle už jsem dělal se třema klukama co si chtěli na Passata CC koupit pořádný kola a báli se, že to bude nejezditelný. Jo kde to bylo znát byla stará A6 nebo starej Passat s víceprvkovou přední nápravou. U těhle novějších aut je to v pohodě. A to jezdím převážně město, kurvím to na polňačkách při tahání 1,8tuny těžkýho vleku a podobně. Jiný kola bych už nechtěl.

Přesně tak, taky mě všichni tvrdili nekupuj na to bmw 18 ještě v RFT, v tom nepujde jezdit, a musím říct, že je to super. NA octaviI  mam 17 a je to hrůza , samá rána.

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
XJelen (Člen)
13.05.2011 08:28:06

Kdyby Štěpán měl Hectory vod matadóru ve 225/40 R18 budou mě letos zajímat, ale nic jinýho tam nechci.

Strýcfajtr !!!
fidoB6 (Člen)
13.05.2011 09:37:44

richie psal:
fidoB6 psal:
richie psal:

no věřím že na tak překoňovaný auto je potřeba obout 215/45/17 ;-) ty 195/65/15 tě vynášely po tečně ven ze zatáčky, že? good

15ky sou na pussy, v každý zatáčce se žvejkaj,hovno držej.na pořádný drsňácký auto pořádný gumybigsmilebigsmilebigsmilebigsmileto dá rozum,no ne? hlavně mi serou ty plecháče, a liťáky v 15",to je největší kekelsick
PS:hlavně to teď málo drncá a na mou operovanou páteř je to nudabigsmile

Zdenda (Člen)
13.05.2011 12:10:47

XJelen psal:

Kdyby Štěpán měl Hectory vod matadóru ve 225/40 R18 budou mě letos zajímat, ale nic jinýho tam nechci.

Neblázni ta guma byla mrtvá po 19 tisících !!!

Mour (Člen)
13.05.2011 12:13:54

Zdenda psal:
XJelen psal:

..to mám v autě na dva roky bigsmilebigsmile

Zdenda (Člen)
13.05.2011 12:15:54

smile1

XJelen (Člen)
13.05.2011 15:16:10

Zdenda psal:
XJelen psal:

bohužel nebyla smile1 cca dvacet na ní nalítal kolega a dvanáct má ode mne a pár kilometrů ještě se mnou dá, na bodech ještě zdaleka nejem. Hlučnost paráda a cena poloviční vychvalovanej mišelínů a z Vojtanova na Brambach skoro na kolínkobigsmile Krušnohorští vědí (pár plzeňskejch už taky). Jak jsem psal nic jinýho tam dávat nebudu.

Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen)
13.05.2011 15:42:12

hoši to mi nikdo nevymluvíte, že štyrycítka profil nebude vzorem pohodlí. Nikdo neřiká že se má jezdit eném na patnáctkách nebo profilu vosumdesát, ale prostě vyšší guma je pohodlnější a fertig.

Neříkám, že některý auta nejsou k tvrdosti gum imunější než jiný ale úplně se ta fyzika vochcat taky nedá.

Ale jak řikám, každému co mu vyhovuje, mě profily kolem padesáti vyhovujou habakuk.

K.a.s.y.m. (Člen)
13.05.2011 15:44:21

zzzmrzlinar psal:

hoši to mi nikdo nevymluvíte, že štyrycítka profil nebude vzorem pohodlí. Nikdo neřiká že se má jezdit eném na patnáctkách nebo profilu vosumdesát, ale prostě vyšší guma je pohodlnější a fertig.

Neříkám, že některý auta nejsou k tvrdosti gum imunější než jiný ale úplně se ta fyzika vochcat taky nedá.

Ale jak řikám, každému co mu vyhovuje, mě profily kolem padesáti vyhovujou habakuk.

hele to je vo podvozku..to máš jako když na BMW začli dávat prvně runflat gumy to byl taky votřes..pak tomu BMW přizpůsobili podvozek a voalá auto je OK ale zkus tam pak dát normál gumy bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen (Člen)
13.05.2011 15:54:05

zzzmrzlinar psal:

hele já když tam dám na zimu patnáctky s normálním profilem, tak to auto prostě jede úplně jinou stopu v zatáčce, prostě jedu víc posranějc. Kdežto na těch vosumnáctkách je to auto jak po kolejích ... je to sice jenom přiblblý mondeo ale na ty vosumnáctky to stavěli už ve fabrice a když tam dám něco jinýho, auto se prostě chová jinakbad

Strýcfajtr !!!
Zdenda (Člen)
13.05.2011 20:21:26

zzzmrzlinar psal:

Přijeď, svezeš se na obou, uvidíš sám, rozdíl naprosto minimální. Taky sem nevěřil.

Zdenda (Člen)
13.05.2011 20:25:10

XJelen psal:
Zdenda psal:
XJelen psal:

bohužel nebyla smile1 cca dvacet na ní nalítal kolega a dvanáct má ode mne a pár kilometrů ještě se mnou dá, na bodech ještě zdaleka nejem. Hlučnost paráda a cena poloviční vychvalovanej mišelínů a z Vojtanova na Brambach skoro na kolínkobigsmile Krušnohorští vědí (pár plzeňskejch už taky). Jak jsem psal nic jinýho tam dávat nebudu.

No nevim, každýho koho znám a 95% lidí z netu co čtu co měl Hectory na těžkym autě jako je Passat, Sup, A6 a podobně, tak šli hrozně rychle do kopru. Dalece líp je na tom Barum Bravuris 2, ale ty sem nejezdil. Nejlepší co sem kdy měl jsou ty Contíky 3. Mam na nich přes pade možná víc a ještě nekončej. Navíc se jim absolutně nesjížděj hrany, což byl u mě dycky problém.

mr.BSE (Člen)
13.05.2011 22:52:47

Měl sem Hectory na svym lehkym autě a byl sem celkem spokojenej, ale je pravda, že mizeli vopravdu hodně rychle. Najel sem na nich cca. 28tkm a byly na plošce.
Pravda, byly to 205/55/16.
Tedka mam Pirelli Pzero Rosso a mizej teda svinsky, dalsi asi budou Pirelli Pzero Nero cool

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS