Nejsi přihlášen
Re: B1200-06 vs B1250-07
Jestli se rozhodneš pro K6 tak už si asi moc nebudeš moci vybírat - má-li to být funglovka. Ubejvaj, jsou-li ještě vůbec... .
K6 - 5-tikvalt
K7 - 6-tikvalt
K7 (s bazénem před motorem) jem měl možnost projet, ale zase ne K6 - starýho vzducháče. Takže nemůžu srovnávat, měl jsem šestku.
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Jestli se rozhodneš pro K6 tak už si asi moc nebudeš moci vybírat - má-li to být funglovka. Ubejvaj, jsou-li ještě vůbec... .
K6 - 5-tikvalt
K7 - 6-tikvalt
K7 (s bazénem před motorem) jem měl možnost projet, ale zase ne K6 - starýho vzducháče. Takže nemůžu srovnávat, měl jsem šestku.
nemal si z K7 pocit moc kludnej masiny? pocul som daco, ze nema ani zmysel ju tocit cez 6000
free psal:Mirek D psal:Jestli se rozhodneš pro K6 tak už si asi moc nebudeš moci vybírat - má-li to být funglovka. Ubejvaj, jsou-li ještě vůbec... .
K6 - 5-tikvalt
K7 - 6-tikvalt
K7 (s bazénem před motorem) jem měl možnost projet, ale zase ne K6 - starýho vzducháče. Takže nemůžu srovnávat, měl jsem šestku.nemal si z K7 pocit moc kludnej masiny? pocul som daco, ze nema ani zmysel ju tocit cez 6000
A nebylo to náhodou jedna bába povídala? Když počuješ dačo, tak bych taktíež všetkému neveril.
Občas někdo na net napíše že hovno voní po jahodách a najdou se lidi kteří tomu 100% věří.
Nee, nekroutí a ani nic jiného... .
Autobus je taky Suzuki... .
Mám K7 ale šestku.vodníka,a při záběhu ani víc než 6 tisíc točit nemůžeš,ale jinak do 6 ti tis. je to lenoch a klidná mašina,lehce ovladatelná ale nad 7-8 tisíc se přeci jen rozvášní,to mi věř.I když je to stříkačka tak to umí taky rozparádit,ale karbec je karbec.ty rozjezdy jsou pomalejší.Jinak na cestování je to ideální stroj,jak solo tak ve dvouch.Mírná,ovladatelná a když potřebuješ,tak zrychlí jak chceš,a poslechne.A to mluvim o B6.Takže 12ka ti asi nabídne něco víc.Nevim
Stránky: 1