Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » slíbený FOTKY z mojí rány v Brně

zzzmrzlinar (Člen)
13.05.2011 13:43:31

slíbený FOTKY z mojí rány v Brně

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_img_7747.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_img_7748.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_img_7749.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_img_7750.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_img_7751.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_img_7753.jpg

img]http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_img_7755.jpg[/img]

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_img_7757.jpg
zzzmrzlinar (Člen)
13.05.2011 13:47:52

Re: slíbený FOTKY z mojí rány v Brně

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1161_img_77558.jpg

ruka bolela jaxviň, modrý kouby, krvavý nehty, ale můžu bejt rád, jenom kosmetika bigsmile

kojaksro (Člen)
13.05.2011 13:48:39

.....za tak pěkný fotky to stálo ne, Honzobigsmileevil

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
gerrik (Člen)
13.05.2011 13:59:55

Ty woe, ouplný granpriks surprised

Kukii (Člen)
13.05.2011 14:00:30

ty fotky sou supr goodgood tohle jen tak někdo nemá, i když na osiho klauniádu to nemá bigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
zzzmrzlinar (Člen)
13.05.2011 14:03:22

Kukii - jo, jo, OSIho fotka je můj absolutní vzor bigsmile
Kojak - no kdybych si moh vybrat tak byc, klidně bez kreše, ale máš pravdu že když už tak je dobrý že sou takovýdle fajný fotky
Gerik - no jasný lítám jak Abrahám

zzzmrzlinar (Člen)
13.05.2011 14:04:26

Kojak  - a to tvý vídejo s hasanem taky stojí za to

K.a.s.y.m. (Člen)
13.05.2011 14:08:20

když už tu mluvíš o Kojakovim videu..Kojaku už máš to video z poslední jízdy??je tam něco vidět?? smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lihy (Člen)
13.05.2011 14:21:10

Pročs vystupovals? takovej pěknej náklonidontknow
bigsmile
Eště žes netrfil ten sloup tam...sem se onehdá válel na silnici a jak sem si tak klouzal po prdeli k vohrubníku, tak sem si řikal jesli mi to tu nohu zlomí a jak moc to bude bolet...naštěstí mě vysvobodila motorka, když mě zezádu přetáhla sedlem a vodpinkla spátky do silnice...je to divný jak se to f tom fofru zdá všecho pomalý, akorát sou pomalý i vlastní pohybybigsmile

pulmotor (Člen)
13.05.2011 14:29:03

Occeňuji goodpussyumělecký dojem 10 bodů zvláště pak stání na předloktí (viz.foto č.4)získává plný počet bodůbigsmilebigsmilebigsmile Hlavní je vodejít po svejchgoodgoodgood

Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
zzzmrzlinar (Člen)
13.05.2011 14:31:15

Lihy psal:

bigsmile
Eště žes netrfil ten sloup tam...sem se onehdá válel na silnici a jak sem si tak klouzal po prdeli k vohrubníku, tak sem si řikal jesli mi to tu nohu zlomí a jak moc to bude bolet...naštěstí mě vysvobodila motorka, když mě zezádu přetáhla sedlem a vodpinkla spátky do silnice...je to divný jak se to f tom fofru zdá všecho pomalý, akorát sou pomalý i vlastní pohybybigsmile

Lihy ty woe, na vokruhu nejso sloupy bigsmile vo tom to celý je, že na okruhu bys patník, zastávku nebo kamion trefit neměl bigsmile

ten sloup co říkáš je až za kačírkem a svodidlama a to fakt nevím co bych musel udělat abych to trefil.

Taky mě překvapilo na co v tom fofru stačíš myslet. Já to měl asik takhle
kurva klouzlo to, jakto?
kurva to bude šlupka
dobrý zatím kloužu po boku
kurva snad přeze mě nepřevalí motorka, nebo nepude pana vorel
kurva kurva kurva pana vorel se točím já
kurva pana vorel po asfaltu docela bolí,
pana vorel v kačeru bolí už míň, ale stejně snad už se brzo dokoulím
už seš na míste tak se zvedni a vypadni votamtaď ať tě netřefí podobný yelito jako seš sám.
kurva ruka mě bolí jak cyp, ale jinak paráda, snad eště motorka dobrý
motorka dobrý

... takže asi taksmile1

osiris (Člen)
13.05.2011 14:31:34

...lihu v čem vole zas jedeš? bigsmile že tys k něčemu dobrýmu ještě vytáh tak dvě frankovky zas babče ze špajzu smile1redfacebigsmile ...sloup? na vokruhu?surprised

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kukii (Člen)
13.05.2011 14:34:50

zzzmrzlinar psal:
Lihy psal:

bigsmile

Lihy ty woe, na vokruhu nejso sloupy bigsmile vo tom to celý je, že na okruhu bys patník, zastávku nebo kamion trefit neměl bigsmile

ten sloup co říkáš je až za kačírkem a svodidlama a to fakt nevím co bych musel udělat abych to trefil.

kurva klouzlo to, jakto?
kurva to bude šlupka
už seš na míste tak se zvedni a vypadni votamtaď ať tě netřefí podobný yelito jako seš sám.
motorka dobrý

... takže asi taksmile1

bigsmilegoodgood dobrá reálná story good

Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
13.05.2011 14:36:21

no při jakémkoliv kreši toho projede hlavou hodně bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lihy (Člen)
13.05.2011 14:38:17

osiris psal:

...lihu v čem vole zas jedeš? bigsmile že tys k něčemu dobrýmu ještě vytáh tak dvě frankovky zas babče ze špajzu smile1redfacebigsmile ...sloup? na vokruhu?surprised

No taky sem na to čuměl jak vrána, ale co je na fotce 3 a 7?

osiris (Člen)
13.05.2011 14:39:55

Lihy psal:
osiris psal:

...no sloup bigsmile taky ho tam vidím surprised
...v pozadí smile1

Lihy (Člen)
13.05.2011 14:41:30

Lihy psal:
osiris psal:

no nic tak už sem si přečet zmrzlího vysvětlení.
Ps. na vokruhu sem nikdá nebyl ani nepadal tak neznám nobigsmilebigsmilebigsmile...jo a ani Babičku sem nečetevil

Mour (Člen)
13.05.2011 14:54:16

osiris psal:
Lihy psal:
osiris psal:

...v pozadí smile1

...v pozadí, v pozadí ...a proč je obalený hen tím orandžovým bazmekem bigsmilebigsmile

osiris (Člen)
13.05.2011 14:54:23

Lihy psal:
Lihy psal:
osiris psal:

no nic tak už sem si přečet zmrzlího vysvětlení.
Ps. na vokruhu sem nikdá nebyl ani nepadal tak neznám nobigsmilebigsmilebigsmile...jo a ani Babičku sem nečetevil

...kecáš teda vole, páč myslim před takovejma nó dejme tomu sedmi rokama právě v brně si mi řikal: "no já sem na tebe čuměl, co ten trotl vyvádí, když jsem před tebou vjel předním kolem do toho kačera" bigsmile

osiris (Člen)
13.05.2011 14:59:12

Mour psal:
osiris psal:
Lihy psal:

...v pozadí smile1

...v pozadí, v pozadí ...a proč je obalený hen tím orandžovým bazmekem bigsmilebigsmile

...co to? surprised ty taky? bigsmile

...ty sloupy vobalený tím oranžovým jsou dva traťáci bigsmile a pak ještě konec svodidel

zzzmrzlinar (Člen)
13.05.2011 15:29:27

bigsmile přesně tak, to obalený červený jsou nohy oranžovýho traťáka, teda to muší bejt hodně slušná medicínka co vy hoši užíváte, to bych chtěl taky někdy zkusit bigsmile

prostě jednou provždy, hovno nehoří a na okruhu nejsou u trati sloupy (každopádně ne tak že bys je moh trefit)

Kukii - no tak snažil jsem se tě trochu pobavit, ale fakt mi to takhle běželo hlavou. Pak jsem si to pak eště sumíroval v hlavě když jsem si vysypával z boty 2 kila šutrů.

Největší škoda je, že jsem zválel kombošku, jsem jí chtěl prodat bo mi je malá a se šlicama kolem celýho člověka se už doteď špatná prodejnost vo dost zhoršuje. ale prodřená naštěstí nikde není.

XJelen (Člen)
13.05.2011 15:30:15

osiris psal:
Mour psal:
osiris psal:

...v pozadí smile1

...co to? surprised ty taky? bigsmile
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_7749.jpg
...ty sloupy vobalený tím oranžovým jsou dva traťáci bigsmile a pak ještě konec svodidel

goodbigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen)
13.05.2011 15:36:16

pulmotor psal:

Occeňuji goodpussyumělecký dojem 10 bodů zvláště pak stání na předloktí (viz.foto č.4)získává plný počet bodůbigsmilebigsmilebigsmile Hlavní je vodejít po svejchgoodgoodgood

mě se na uměleckej dojem nejlíp líbí tadleta (číslo 3), mám polohu, jako když jsem zapomněl že už nejsem na motorce a furt jakože držím řidítka a jsem v motoposedu.

Drakoxxl (Člen)
13.05.2011 15:36:45

Fotky gůůůd. good Hlavně, že si cajk. Kombošku můžeš vyvěsit v pussy knajpě bigsmile

Lepší někdy, než nikdy.
osiris (Člen)
13.05.2011 15:51:57

zzzmrzlinar psal:

.............Největší škoda je, že jsem zválel kombošku, jsem jí chtěl prodat bo mi je malá a se šlicama kolem celýho člověka se už doteď špatná prodejnost vo dost zhoršuje. ale prodřená naštěstí nikde není.

...a tuplem se prodejnost zhoršuje když v ní bylo ještě nasráno bigsmileredfacebigsmile ...nebo svěrač vydržel tlak? bigsmile

XJelen (Člen)
13.05.2011 15:55:26

osiris psal:
zzzmrzlinar psal:

.............Největší škoda je, že jsem zválel kombošku, jsem jí chtěl prodat bo mi je malá a se šlicama kolem celýho člověka se už doteď špatná prodejnost vo dost zhoršuje. ale prodřená naštěstí nikde není.

...a tuplem se prodejnost zhoršuje když v ní bylo ještě nasráno bigsmileredfacebigsmile ...nebo svěrač vydržel tlak? bigsmile

mluvili jsem spolu hned jak dorazil do depa... nebylo cítit goodbigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
Lihy (Člen)
13.05.2011 17:59:06

osiris psal:

...kecáš teda vole, páč myslim před takovejma nó dejme tomu sedmi rokama právě v brně si mi řikal: "no já sem na tebe čuměl, co ten trotl vyvádí, když jsem před tebou vjel předním kolem do toho kačera" bigsmile

to bylo na vokruhu jó?surprised Sloupy tam nejsou ale kačeři jim tam pobíhaj?headshake a sedm let? voe to mi bylo patnáctsurprised
bigsmilebigsmilebigsmile

Ps. 2005 to bylo sklerózo smile1....a most je stejně lepšejší bo tam maj kolem trati myslivci posedy a je na co kolem koukat, takže se cestou po tý trati nenudíšgood
bigsmilesmokinbigsmile

Banditatom (Člen)
13.05.2011 18:00:20

pěkný přistánígoodbigsmilebigsmilebigsmile hlavně že jsi cajk

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kožak (Člen)
13.05.2011 21:31:11

zzzmrzlinar psal:
pulmotor psal:

mě se na uměleckej dojem nejlíp líbí tadleta (číslo 3), mám polohu, jako když jsem zapomněl že už nejsem na motorce a furt jakože držím řidítka a jsem v motoposedu.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_7749.jpg

Já tam teda vydim svodidla, sloup a tvárnice ....vokruh ve výstavbě ? bigsmile

MRDAT!!!
Koldan (Člen)
13.05.2011 23:45:56

osiris psal:

no estli Liháč nemyslel mě, páč s tím naháčem sem si tam vopravdu připadal jak stojící sloup dyž ně míjeli ty suprsporčuprbajky v maximálkáchbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
snowflake600 (Člen)
14.05.2011 00:24:06

zzzmrzlinar psal:
Lihy psal:

bigsmile

kurva klouzlo to, jakto?
kurva to bude šlupka
motorka dobrý

... takže asi taksmile1

goodgoodgood
tak ty si vodešel po svejch, mašina po vobou kolech....asi děkuješ za padáky, co smile1

hlemejzd999 (Člen)
14.05.2011 08:22:30

ty woe dobrej fotopříběh s komentářem ...nejlepší je detailní popis mozkových pochodů goodgoodgood...ale fotky fakt pěkný

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Pšán (Člen)
14.05.2011 11:28:44

..pěkné,pěkné foto..a dopadls dobře,takže cajk..good
..a ty pochody myšlenek..je to tak..u mě už ve dvou případech..
..jen jsme dopadli s kozou trochu hůř,ale jsme tu,takže chuj s tym..good

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
MaraKM (Člen)
14.05.2011 21:04:28

Já už taky dvakrát okusil tuto zkušenost (auto a moto) ale krom toho zpomalení času a vždy jedné nosné myšlenky pak shut down dokud nebylo po všem... idontknow to si fakt všechno pamatujete? z průběhu mám jen útržky v obou případech...

Nic lidského mi není cizí
osiris (Člen)
14.05.2011 21:52:55

...ale piču, fofr je to jak prase a nestíháš ani hovno bigsmile

zzzmrzlinar (Člen)
14.05.2011 23:45:13

Snnowvložka - tak hlavní silonovej padák fungoval opět parádně, padák v ose kola opět divně, přerval se, celkově ale absolutní paráda na motorce jen prodřená spodní kapota a ta je stejně z laminátu takže fantastisk.

zzzmrzlinar (Člen)
14.05.2011 23:54:41

OSI a VOSTATNÍ - no tak samozřejmě neco z těch myšlenkovejch pochodů je účelové k pobavení obecenstva a některé věci jsou spíš z pozdějška, ale i přes to, že je to všechno velkej fofr tak hlavní věci jsou reál.

No ale hlavně, přesto e fotky jsou fajn, a jsem rád , že se nestalo nic mě ani motorce tak DOUFÁM, ŽE NĚJAKÉ REPTE NĚJAKOU DOBU NEBUDE.

fakt nejhorší bylo, že jsem si zbytek toho brna za takový prachy vůbec neužil. kroužil jsem tam důchodcovskou ryclostí a bál se v každý zatáčce a závodu se radši vůbec nezúčastnilbad  ale jak říkám oproti vostatním, a že nás v tý jízdě spadlo asi vosum by ylo cokoliv jinýho než vděčnost, že to dopadlo takhle jen velký rouhání

PFremer (Člen)
16.05.2011 13:08:28

zzzmrzlinar psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _77558.jpg

ruka bolela jaxviň, modrý kouby, krvavý nehty, ale můžu bejt rád, jenom kosmetika bigsmile

surprised Pičo, to si měl tu supr vodvětravou rukavici???bigsmile
A co chraniče? A nebo sis dal pěkně tvrdě? Hlavně, že si v poho.good
V sobotu dáme řeč...

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen)
16.05.2011 15:18:15

PFremer psal:
zzzmrzlinar psal:

V sobotu dáme řeč...

ne, ne, rozbitou ruku jsem měl tu pod novou rukavicí, takže se hned nová rukavice vodřela, ale drží po kupě, takže richtig.
S chráničema to taky ení tak jednoduchý, já jsem je povětšinou už dávno všecky vyndal, protože se prostě nevešly smile1 ale v pohodě, sem to vodpružil smokin

v tu sobotu bysme zajeli do Louise v dresdenu, maj tam teď akci na kombošky za 199 éček tak se na ně chci mrknout a případně zakoupit. Nechceš mimochodem tu mojí současnou? na okruh ideální, zválená jenom lehce, bobkama neznečištěná (jak už se tu probíralo) zbroušený slajdry na machrování taky v ceně, kerá bude samozřejmě luxusní smile1

PFremer (Člen)
17.05.2011 07:10:55

zzzmrzlinar psal:
PFremer psal:
zzzmrzlinar psal:

V sobotu dáme řeč...

ne, ne, rozbitou ruku jsem měl tu pod novou rukavicí, takže se hned nová rukavice vodřela, ale drží po kupě, takže richtig.
S chráničema to taky ení tak jednoduchý, já jsem je povětšinou už dávno všecky vyndal, protože se prostě nevešly smile1 ale v pohodě, sem to vodpružil smokin

v tu sobotu bysme zajeli do Louise v dresdenu, maj tam teď akci na kombošky za 199 éček tak se na ně chci mrknout a případně zakoupit. Nechceš mimochodem tu mojí současnou? na okruh ideální, zválená jenom lehce, bobkama neznečištěná (jak už se tu probíralo) zbroušený slajdry na machrování taky v ceně, kerá bude samozřejmě luxusní smile1

Oukej, dáme vejlet, musim se ale zas tak do 17té vrátit, jedeme do Frýdlantu na slavnosti. Taky na motorkoj a večer zpět do Libu. ( můžete případně s náma, ale asi by jste se vraceli na noc idontknow )
jinak pojedu sám, jindřišce začalo zkouškový...

bigsmile vo další kůži na moje tělo jsem přemejšlel, vymyslel jsem, ale trošku víc štrýtový...
dvoudílný obleček, bunda, kalhoty a stejně až na vánoce.headshake

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen)
17.05.2011 14:12:32

PFremer psal:
zzzmrzlinar psal:
PFremer psal:

V sobotu dáme řeč...

Oukej, dáme vejlet, musim se ale zas tak do 17té vrátit, jedeme do Frýdlantu na slavnosti. Taky na motorkoj a večer zpět do Libu. ( můžete případně s náma, ale asi by jste se vraceli na noc idontknow )
jinak pojedu sám, jindřišce začalo zkouškový...

bigsmile vo další kůži na moje tělo jsem přemejšlel, vymyslel jsem, ale trošku víc štrýtový...
dvoudílný obleček, bunda, kalhoty a stejně až na vánoce.headshake

Bára má taky zkouškový, takže nevím jestli pojede, na vyjížďku asi ne, uvidíme s tím Frýdlantem, napiš co je to zač. Jináč ta půlhodinka noční jízdy nejni problém evil a kdyby tak si můžu zařídit přechráp v Liberci u bráchy.

kombu hodím do bazáru, uvidíme esivá se nějakej okruhovec přihlásí.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS