Nejsi přihlášen
řidítka (široký?) a kabely
Zdarec chlapi, je dost možný, že už to tu bylo, ale nic jsem nenašel tak zakládám. Chtěl jsem na šestku bandita 01 rok dát motokrosový hrazďáky širší bohužel se však objevil problém, že mi kabely nedosáhnou na kraje těch řidítek... řešil někdo podobný problém a co se s tím dá udělat aby mě to nevyšlo na milion? Dik
Editoval osiris (03.10.2010 19:20:21)
Re: řidítka (široký?) a kabely
kolik cm máš široký ty řídítka,jestli si je koupil někde v krámě a maj tu hrazdu šroubovanou tak maj 90cm a to neni možný aby nedosáhly kabely,řešil sem to 14 dní nazpátek u svího mazlika.Musíš jen trošku zapracovat hlavou je třeba zrušit asi dvě maximálně tři stahovací pásky apovytáhnout kabeláž.Ta bude mít určitě nějakou vúli a pak se ti to 100%povede nasadit a usadit,budeš jen muset s řídítkama mírně pootáčet,kroutit a rúzně s nima manipulovat.Budeš si chvilku připadat jako šaman ale výsledek za to stojí Kámo
Bůh, já a ďábel nestojíme nikdy proti sobě.
Banditatom (Člen) 03.10.2010 15:14:06 Offline |
mám je tam ale musíš je o pět čísel zkrátit z každý strany a máš klíííd
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 03.10.2010 18:40:54 Offline |
zaříznout řídítka a nebo koupit kratší.jiný řešenní není
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2010 12:30:23 Offline |
kabely mi to dali,ale lanka to nedali
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 07:15:32 Offline |
tak jsem včera na tom devil mašínu vyřešil dlouhý řídidla..z každý strany jsem je vo 2,5 cm zařiz a je hotovo prostě lanka byli moc krátký
foxskull psal:Dík klucí, zkusím to ještě nějak s těma kabelama... řidítka řezat rozhodně nechci, připadá mi, že pak to ztratí ten smysl když tam teda chci rvát široký a uříznu je ne
uřízneš ale o kousek tak budou proti originálu široký..
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 13:12:31 Offline |
Radek-Ban psal:foxskull psal:Dík klucí, zkusím to ještě nějak s těma kabelama... řidítka řezat rozhodně nechci, připadá mi, že pak to ztratí ten smysl když tam teda chci rvát široký a uříznu je ne
mě o šířku ani nešlo ale o pohodlnější držení takže proto jiný.Navíc i po zkrácení jsou mnohem širší než originály
K.a.s.y.m. psal:Radek-Ban psal:foxskull psal:Dík klucí, zkusím to ještě nějak s těma kabelama... řidítka řezat rozhodně nechci, připadá mi, že pak to ztratí ten smysl když tam teda chci rvát široký a uříznu je ne
mě o šířku ani nešlo ale o pohodlnější držení takže proto jiný.Navíc i po zkrácení jsou mnohem širší než originály
toš něco snad vymyslíme
ahoj,chtěl jsem se zeptat jak široké řídítka dáváte,nevím jestli jsem nedal moc široký,vypadají dobře,do zatáček je to taky lepší,ale bolej ruce a záda
Filous psal:...takže žádná změna k lepšímu??? ...a hefty topjej???
asi mám malý ramena,jinak hefty jsou OK,přemýšlím jestli by nešli ty řídítka zaříznout,celkově se motorka ovládá líp,ale asi na úkor pohodlí,dám tomu 14dní a pak uvidím
mr.BSE psal:zvyknou si,nebojej se
trochu se bojím,jezdím každý den,bolest nesnesu
Honzik8719 (Člen) 18.05.2011 11:11:47 Offline |
DonPepon psal:ahoj,chtěl jsem se zeptat jak široké řídítka dáváte,nevím jestli jsem nedal moc široký,vypadají dobře,do zatáček je to taky lepší,ale bolej ruce a záda
http://img17.imageshack.us/img17/9621/obraz001ej.jpghttp://img20.imageshack.us/img20/1694/obraz000g.jpg
dal jsem tam široký hrazdový vjetve od kojaka(vypadaj jak ty tvoje,akurát mám obráceneě barvy) a jsem max. spokojen
...relativní kochač...
teď jsem to byl přeměřit a asik to budou 830mm,tak nevím,možná to zaříznu na 770
DonPepon psal:teď jsem to byl přeměřit a asik to budou 830mm,tak nevím,možná to zaříznu na 770
...na zaříznutí tam prostor je, tagže dle fkusu každýho soudruha...a že neumíš snášet bolest??? ...nebyls eště nigdy ženatej, viď??? ...to je pag jasný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jsi mě prokoukl,mám rád svoje pohodlí,něco jako manželka a děti mi nesmí do barákujinak to tedy přeříznem až někdy budeš mít čas,díky pane
taky se blbě projíždí kolony,jsem moc širokej
hlemejzd999 (Člen) 18.05.2011 14:18:32 Offline |
DonPepon psal:ahoj,chtěl jsem se zeptat jak široké řídítka dáváte,nevím jestli jsem nedal moc široký,vypadají dobře,do zatáček je to taky lepší,ale bolej ruce a záda
http://img17.imageshack.us/img17/9621/obraz001ej.jpghttp://img20.imageshack.us/img20/1694/obraz000g.jpg
taky mám takle široký vjetve ...sice mi z toho bolej záda ( to bude ale spíš věkem ),ale zase mi to dělá větší ramena ,když sem v mírnym předklonu s roztaženýma rukama ...dobrý na pomalý projíždění městem (myslim jako ten hustokrutej borec - ne ty řidítka)
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:DonPepon psal:ahoj,chtěl jsem se zeptat jak široké řídítka dáváte,nevím jestli jsem nedal moc široký,vypadají dobře,do zatáček je to taky lepší,ale bolej ruce a záda
http://img17.imageshack.us/img17/9621/obraz001ej.jpghttp://img20.imageshack.us/img20/1694/obraz000g.jpgtaky mám takle široký vjetve ...sice mi z toho bolej záda ( to bude ale spíš věkem ),ale zase mi to dělá větší ramena ,když sem v mírnym předklonu s roztaženýma rukama ...dobrý na pomalý projíždění městem (myslim jako ten hustokrutej borec - ne ty řidítka)
...toš jasné, jag vonehdá zahlásila Čendina "posez permanentně nasranýho bikera"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vypadat dobře je taky důležitý to jo,ale jsem citlivka,takže jsem rozhodnut,trochu to seříznu a snad bude klid
hlemejzd999 (Člen) 18.05.2011 14:46:28 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:DonPepon psal:ahoj,chtěl jsem se zeptat jak široké řídítka dáváte,nevím jestli jsem nedal moc široký,vypadají dobře,do zatáček je to taky lepší,ale bolej ruce a záda
http://img17.imageshack.us/img17/9621/obraz001ej.jpghttp://img20.imageshack.us/img20/1694/obraz000g.jpgtaky mám takle široký vjetve ...sice mi z toho bolej záda ( to bude ale spíš věkem ),ale zase mi to dělá větší ramena ,když sem v mírnym předklonu s roztaženýma rukama ...dobrý na pomalý projíždění městem (myslim jako ten hustokrutej borec - ne ty řidítka)
...toš jasné, jag vonehdá zahlásila Čendina "posez permanentně nasranýho bikera"
...
hlemejzd999 (Člen) 18.05.2011 14:59:56 Offline |
DonPepon psal:vypadat dobře je taky důležitý to jo,ale jsem citlivka,takže jsem rozhodnut,trochu to seříznu a snad bude klid
hele , že ty si měníš každej den ponožky ?
hlemejzd999 (Člen) 18.05.2011 15:01:34 Offline |
hlemejzd999 psal:DonPepon psal:vypadat dobře je taky důležitý to jo,ale jsem citlivka,takže jsem rozhodnut,trochu to seříznu a snad bude klid
hele , že ty si měníš každej den ponožky ?
...páč to ti potom jsou řidítka takový ,nebo makový k hovnu ,dyž nebudeš drsoň v ostatních disciplínách......
Přidám se s dotazem, ať nezakládám další vlákno.
Chtěl bych trošku širší a trošku nižší řidítka na B650. Líbí se mi Barracuda, ale nevím, jestli vyjdou jako nižší 22mm nebo konická + adaptér držáku. Nemáte s tím někdo tuto konkrétní zkušenost?
díky
DrIVER psal:Přidám se s dotazem, ať nezakládám další vlákno.
Chtěl bych trošku širší a trošku nižší řidítka na B650. Líbí se mi Barracuda, ale nevím, jestli vyjdou jako nižší 22mm nebo konická + adaptér držáku. Nemáte s tím někdo tuto konkrétní zkušenost?
díky
....dáš je v pohodě oboje, Ty 28mm jsou nižší a pevnější. Na Béčko Ti v poho stačí 22mm, tvar podobný origa jen lepší sklon a širší.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:....dáš je v pohodě oboje, Ty 28mm jsou nižší a pevnější. Na Béčko Ti v poho stačí 22mm, tvar podobný origa jen lepší sklon a širší.
Ty 28mm jsou sami o sobě nižší, ale nejsem si jistý jestli i s tím adaptérem, který je trochu zvedne.
DrIVER psal:kojaksro psal:....dáš je v pohodě oboje, Ty 28mm jsou nižší a pevnější. Na Béčko Ti v poho stačí 22mm, tvar podobný origa jen lepší sklon a širší.
Ty 28mm jsou sami o sobě nižší, ale nejsem si jistý jestli i s tím adaptérem, který je trochu zvedne.
....téměř na výšku jako origa uchyty. Když bude chtít tu Barracundu, dej vědít...
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1