Nejsi přihlášen
Re: Becov n. T. - Karle Varle
helejse z marjánek až nahoru ke golfu totální rekonstrukce povrchu, semafory jednosměrnej provoz, dál standardně domrdaná hrbolatá (od 160 nic necejtíš), mnichov - bečov povrch celkem rychtyk, naposledy kácely stromy někdy minulej měsíc, tak snad je to tam už cajk. Bečov - vary ok standard bez stavebních prací. Z Varů nejlíp co nejrychlej pryč nahoru k německu.
Nejezdim tam, mám lepší trasy u soudruhů v NDR.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:helejse z marjánek až nahoru ke golfu totální rekonstrukce povrchu, semafory jednosměrnej provoz, dál standardně domrdaná hrbolatá (od 160 nic necejtíš), mnichov - bečov povrch celkem rychtyk, naposledy kácely stromy někdy minulej měsíc, tak snad je to tam už cajk. Bečov - vary ok standard bez stavebních prací. Z Varů nejlíp co nejrychlej pryč nahoru k německu.
Nejezdim tam, mám lepší trasy u soudruhů v NDR.
...zrovna jsem mu to chtěl taky napsat
bečov-mnichov jsem letos ještě nejel,kauflandový tunéři tam lítaj
o víkendech v plechofkách jak kokoti,takže asi ani nepojedu
Jelene,co vo víkendu?? neprojedeme se??
...a bude hůř!
No chci se tam ject svezt zejtra kolem pul treti, tak abych tam nevletel do nejakejch sracek...
Kauflandovy tuneri? Ty sem tam jeste nepotkal, myslel sem, ze se zatacek bojej a ty jejich kchary s uriznutejma pruzinama ani neutocej takovy zatacky...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:No chci se tam ject svezt zejtra kolem pul treti, tak abych tam nevletel do nejakejch sracek...
Kauflandovy tuneri? Ty sem tam jeste nepotkal, myslel sem, ze se zatacek bojej a ty jejich kchary s uriznutejma pruzinama ani neutocej takovy zatacky...
to je možný,Vojto,žes je nepotkal..ale radši bych si to bejt tebou nepřál..
zas všední den je nejspíš cajk,mluvim o víkendu.. se zastav u mě na salůnu,
když bys jel vokolo,makám do pěti
...a bude hůř!
karlos100 psal:vOjTaB6 psal:No chci se tam ject svezt zejtra kolem pul treti, tak abych tam nevletel do nejakejch sracek...
Kauflandovy tuneri? Ty sem tam jeste nepotkal, myslel sem, ze se zatacek bojej a ty jejich kchary s uriznutejma pruzinama ani neutocej takovy zatacky...to je možný,Vojto,žes je nepotkal..ale radši bych si to bejt tebou nepřál..
když bys jel vokolo,makám do pěti
kdyby něco makám do devíti
Karfík - helejse v neděli se očekávaj odpoledne nějaký gewitter, takže leda sobotoj...
odpolko?
Koudelka by jel taky?
Bez bab?
Krušnohorskej circuit?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:vOjTaB6 psal:No chci se tam ject svezt zejtra kolem pul treti, tak abych tam nevletel do nejakejch sracek...
Kauflandovy tuneri? Ty sem tam jeste nepotkal, myslel sem, ze se zatacek bojej a ty jejich kchary s uriznutejma pruzinama ani neutocej takovy zatacky...to je možný,Vojto,žes je nepotkal..ale radši bych si to bejt tebou nepřál..
když bys jel vokolo,makám do pětikdyby něco makám do devíti
Karfík - helejse v neděli se očekávaj odpoledne nějaký gewitter, takže leda sobotoj...
odpolko?
Koudelka by jel taky?
Bez bab?
Krušnohorskej circuit?
No ja teda nevim jak v Sudetech, ale tady ve Franken uz nejaka gewitter jde... A jak mam kancl ve tretim patre, tak mam strach, ze me ty mraky bacej do hlavy, jak sou cerny a nizko...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:XJelen psal:karlos100 psal:
to je možný,Vojto,žes je nepotkal..ale radši bych si to bejt tebou nepřál..
když bys jel vokolo,makám do pětikdyby něco makám do devíti
odpolko?
Koudelka by jel taky?
Bez bab?
Krušnohorskej circuit?No ja teda nevim jak v Sudetech, ale tady ve Franken uz nejaka gewitter jde... A jak mam kancl ve tretim patre, tak mam strach, ze me ty mraky bacej do hlavy, jak sou cerny a nizko...
jojo už to tady máme taky... ale sobotoj by neměly bejt
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:vOjTaB6 psal:XJelen psal:
kdyby něco makám do devíti
odpolko?
Koudelka by jel taky?
Bez bab?
Krušnohorskej circuit?No ja teda nevim jak v Sudetech, ale tady ve Franken uz nejaka gewitter jde... A jak mam kancl ve tretim patre, tak mam strach, ze me ty mraky bacej do hlavy, jak sou cerny a nizko...
jojo už to tady máme taky... ale sobotoj by neměly bejt
sobota,sraz třeba 12.00 na salůnu??? Kuba taky jede,pojedem bez bab..
Krušnohorskej okruh taky ok..
...a bude hůř!
Stránky: 1