Nejsi přihlášen
Bez padáků ani ránu
Jedu si takhle z Čížkovic na Lovosice, najednou přede mnou nějaká kunda z Prahy ve Volvu a začala přidávat, vidim, že v dálce před ní je felda a jede pomalejš, tak zpomalim, že jí budu předjíždět, zařadim se do leva a asi metr za ní, když jsem jí začal předjíždět v levym, tak mi to tam šoupla, pak se lekla auta v protisměru, tak šlápla na brzdy, jediný co sem stih, tak zmáčknout přední a položit to, no motorka jela asi 135 m a já asi 80 m, naštěstí bez větší újmy. Každopádně rychlost kolem 90 km/h, protože sem to nějak netahal, nebylo to ohřátý. No jo, stane se. Jo a ještě jak sem letěl, tak se mi ten v protisměru vyhnul na krajnici a zastavil, já proletěl po zádech kolem jeho předního kola asi půl metru.
Nemá náhodou někdo víko, nebo nějakej návrh, kde koupit levně?
Každopádně od teď bez padáků ani ránu.
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 22:34:15 Offline |
Re: Bez padáků ani ránu
Koldan psal:ty vole a proč se lepíš na nějakou babu metr za ní? to pak si říkáš o průserale to už asi víš, že jo, tak hlavně, že jsi v cajku
sice taky razím názor, že jak vidím babu v autě před sebou,tak co nejdřív předjet,ale tohle je vo držku
Každoádně to docela za vsí začala prát, ani jsem s ní nechtěl nějak závodit a původně jsem ani nemyslel, že je to ženská, le nějakej pražskej Pepik. Bandaska byla studená, tak jsem to nějak nerozjížděl. Všechno podle předpisů.
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 22:36:26 Offline |
přečetl sem si to ještě 2x a pochopil....ani do zrcátka se nepodívala, kdyby nic proti nejelo, sejmula by tě bokem dost možná i tak...chápu to správně?
Druhovýroba mat: http://cgi.ebay.de/Motordeckel-links-Su … 4cf553190e
Druhovýroba lesk: http://cgi.ebay.de/Suzuki-GSF-1200-Band … 4150a0fb8f
Originál: http://cgi.ebay.de/Suzuki-GSF-600-Bandi … 2eb4d2b98c
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 22:45:59 Offline |
nebo levnějš : http://www.tipmoto.com/dily/hledat.php? … =0&y=0
Snow: asi by to tak dopadlo, ale údajně mě viděla, ale pak e mi přišla omlouvat, když sem nadával, no kdo by taky ne. Každopádně jde to ještě na šetření na dopravák, protože jsme se nedohodli, přijeli cajti, takže budu čekat 2 měsíce, než s tím něco udělaj. Každopádně ona mi to tam švihla, když už jsem byl rozjetej, že ji předjedu, tak jsem brzdil už jednou (omezila a ohrozila), potom viděla v protisměru (celkem v dálce auto), tak to při předjíždění zašlápla (já sem se chtěl řadit už z5, ale to sem nestih v tu chvíli), no a pak sem na to hamtnul já, do ní sem to nenapálil, jen položil a už jsem letěl... Achjo.
Zdenda: Díky, ještě uvidim, kolik mi řeknou cenu v servisu. Plasty už nějak pořešim.
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 22:49:02 Offline |
další věc je ta, jestli ti za tohle něco dá pojišťovna .....bych ji rozbil ciferník, pindě....
Tak jestli to posoudí dobře na tom dopraváku, tak snad jo. No nový ND to je mazec potom, přední plast asi 6000, zadní to bude podobný a ono se to nasčítá, takže kdyby dali 30 000, budu jedině rád. No tak já jí mlátit nechtěl, byla těhotná ale v šoku sem použil snad celej můj arzenál nadávek
snowflake600 (Člen) 18.05.2011 22:59:41 Offline |
to bych si jim pak řekl i o novej laďák
Už nějakou dobu jezdim, takže jsem předvídal, že mi tam asi najede a bude chtít předjíždět ještě předemnou, ale kdo tušil, že v zápětí na to hamtne. Býval bych se zařadil z5 do pravýho pruhu a nic by se nestalo, jenže to už jsem nestih.
Taky už se mi to párkrát slalo... Normálně bych z toho člověka pak vytřepal duši!
Co mám laďáček tak se to zlepšilo a lidi víc koukaj. Paráda
Hlavně, že si v pohodě. Motorka nasere, ale lepší než aby tě vyndavali z kufru...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
No asi tam taky dám laďák, abych byl slyšet, přeci jen ta tovární těžká kráva moc rambajzu neudělá. Každopádně ona mě prej viděla a prý je zvyklá, že za ní motorky jezdí, měla V70 a že za ní jezdí proto, že je tam vzduchová kapsa, no to bych jí kop, když to tam tvrdila cajtum, přitom já byl nějakejch 10-15 m za ní. Podle ní v těsném závěsu... No nemá to už asi cenu rozebírat. Stalo se. Teď musím počkat, jak to posoudí a jestli dostanu flastr já nebo ona....
K.a.s.y.m. (Člen) 19.05.2011 08:38:33 Offline |
Hovno tomu je
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
richie psal:z toho uděláš Nko a bude líp ;-) ..... něco jako v pubertě vypíchnout jebák - odstraníš to a ten xicht pak vypadá líp
Klídek......
Vůbec ho neposlouchej, jsou to jen bezduchý závistivé keci eNkaře ,že nemá na takovou pěknou kapotku
To spravíš a bude to vše OK
Akurát si myslím že flastr tě nemine ......nedodržení bezpečné vzdálenosti.
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:richie psal:z toho uděláš Nko a bude líp ;-) ..... něco jako v pubertě vypíchnout jebák - odstraníš to a ten xicht pak vypadá líp
Klídek......
Vůbec ho neposlouchej, jsou to jen bezduchý závistivé keci eNkaře ,že nemá na takovou pěknou kapotku
To spravíš a bude to vše OK
Akurát si myslím že flastr tě nemine ......nedodržení bezpečné vzdálenosti.
rozhodně předsedo, jak říkáš
jinak s tim flastrem bych to zas tak neviděl. Chtěl ji předjíždět, ona nekoukla do zrcátka a neštěstí je na světě. Jasně předvídat apod... ale flastr? To mi přijde moc...
Bandit 4EVER!!!
žádný nedodržení, mu tam regulérně vjela.
Jenže bez důkazů, čeho se chytnout. Uvidíš jak to posouděj.
Sem jel nejspíš vokolo z práce to už tam byli dopraváci,
bylo to mezi Sulejovickou křižovatkou a krůháčem z dálnice ?
Hlavně že si Tondo v cajku. Tomu v protisměru patří poděkovat.
Já vám dám Nko S je prostě moje největší láska, nedám na něj dopustit
to Wenzel
Je to možný, bylo to mezi Sulejovicema a Čížkovicema, ještě před autobusovou zastávkou. okolo 16 hodin.
btw. v cajku sem, ale postupně mě začíná všechno bolet
Kakac psal:tonda_GSF psal:S je prostě moje největší láska, nedám na něj dopustit
To je aspoň řeč hodná porádnýho chlapa
Kamaráde tvoje názory se mi zamlouvaj čím dál víc
Hovno tomu je, kosmetiku pořešíš po sezoně.
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 20.05.2011 13:16:14 Offline |
Ondráš psal:2 Kakac: Kušuj...
2kakač po druhé: víš kam mášjít co....
přesně takhle jsem rosekal auto vyjádření pčr...spoluvina...pojišťovna....hovno...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Drakoxxl psal:Kakac psal:tonda_GSF psal:S je prostě moje největší láska, nedám na něj dopustit
To je aspoň řeč hodná porádnýho chlapa
Kamaráde tvoje názory se mi zamlouvaj čím dál vícHovno tomu je, kosmetiku pořešíš po sezoně.
a pak stejně zjištíš, že bude lepší sundat plasty a kačky schovat na ježíška.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Plasty pořešim, sice nebudu příští týden dělat nic jinýho, než lepit a brousit, ale bude zase krásnej Jinak dneska sem od nějakýho maníka, co tu v bazaru prodával origo víko, sehnal Cena 1500,-Kč + poštovný, tak hovno zle
Stránky: 1