Nejsi přihlášen
Re: Alarm na moto
fidoB6 psal:a senzor náklonu?nebo musim do motky pouze kopnout aby sepnul?pak: nový?se zárukou?atd.atd.atd. ...
Náklonový čislo to nemá... Ale stačí zamlít s řídítkama a spustí. Prostě od toho nečekej Hi-Tech funkce. Taky nestojí 2 500,-. Záruku na to dávám. Ale beru to, že to tu je mezi kamarádama, takže mě nikdo nebude jebat že to má návod jen v Aj a podobně. Ale myslim že přidělat dva drátky k baterce zvládne každej i bez návodu. A nevim co jsi myslel tim atd.atd.atd.
ještě jeden fakt hloupej dotaz: jakej je rozdíl mezi aktivnim a pohotovostnim režimem? když navíc píšeš ještě stav při houkání
pro rejpaly:buď je vypnutej, nebo pohotovostní režim a pak je stav při "houkání"
nebo tendle alarm má sleep mode?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:ještě jeden fakt hloupej dotaz: jakej je rozdíl mezi aktivnim a pohotovostnim režimem? když navíc píšeš ještě stav při houkání
pro rejpaly:buď je vypnutej, nebo pohotovostní režim a pak je stav při "houkání"
nebo tendle alarm má sleep mode?
Tak první je, když je alarm "vypnutej" (čeká na signál k zapnutí tak něco žere), druhý je když ho zapneš (čeká na signál k vypnutí + je zapnutý otřesový čidlo) a třeba houkání je snad jasný
mr.BSE psal:+, - a dva draty na blinkry, ne?
Nee. blinkry to nespíná. Pak je tam ještě jeden jako anténa a druhej na dálkovej start (ale ten jsem nepřipojoval. Nechce se mi hrabat se v elektrice a dálkovej start mi přijde jenom jako machrovinka k prdu).
zzzmrzlinar (Člen) 13.07.2010 13:29:27 Offline |
Paladin - jeden bych vzal, napsal jsem ti to mailem.
jak dlůho trvá alarm? jako dyž projede kolem náklaďák a mašina sa votřese, jak dlůho to bude hůkat. a hlučnost? ináč jako upozornění na to, že do mašiny něgdo drbe, proč ne. Stalo sa mi, že sem nechal mašinu přet vopchoďákem (rozuměj normalní samoopsluha v Asiji) a dyž sem sa vracel viděl sem ňákýho tatínka, jak dává svou malou ratolest na mašinu, prej aby si to mladej vomakal a dyž sem sa ho ptal co to dělá, tak prej abych sa neposral, že to nesežerů. Nemít tam teho potomka, tag mu urvu ptáka, přitem stačilo dyby počkal a zeptal sa
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jak dlůho trvá alarm? jako dyž projede kolem náklaďák a mašina sa votřese, jak dlůho to bude hůkat. a hlučnost? ináč jako upozornění na to, že do mašiny něgdo drbe, proč ne. Stalo sa mi, že sem nechal mašinu přet vopchoďákem (rozuměj normalní samoopsluha v Asiji) a dyž sem sa vracel viděl sem ňákýho tatínka, jak dává svou malou ratolest na mašinu, prej aby si to mladej vomakal a dyž sem sa ho ptal co to dělá, tak prej abych sa neposral, že to nesežerů. Nemít tam teho potomka, tag mu urvu ptáka, přitem stačilo dyby počkal a zeptal sa
Na tyhle lidi je nejlepší perimetr
Stačí, když to 2x kvikne a oni už si daj pozor...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan psal:jak dlůho trvá alarm? jako dyž projede kolem náklaďák a mašina sa votřese, jak dlůho to bude hůkat. a hlučnost? ináč jako upozornění na to, že do mašiny něgdo drbe, proč ne. Stalo sa mi, že sem nechal mašinu přet vopchoďákem (rozuměj normalní samoopsluha v Asiji) a dyž sem sa vracel viděl sem ňákýho tatínka, jak dává svou malou ratolest na mašinu, prej aby si to mladej vomakal a dyž sem sa ho ptal co to dělá, tak prej abych sa neposral, že to nesežerů. Nemít tam teho potomka, tag mu urvu ptáka, přitem stačilo dyby počkal a zeptal sa
Jak dlouho to houká jsem nezkoušel. To je takovej řev že to vždycky zase hned vypnu. Jinak to nejni až tak citlivý. Nákladák, pokud ti tu motorku nepřejede, ti to nezpustí. Spustí to, když třeba někdo zamele řídítkama, jestli jsou zamčený, nebo by to chtěl odtlačit.
Ondráš psal:Koldan psal:jak dlůho trvá alarm? jako dyž projede kolem náklaďák a mašina sa votřese, jak dlůho to bude hůkat. a hlučnost? ináč jako upozornění na to, že do mašiny něgdo drbe, proč ne. Stalo sa mi, že sem nechal mašinu přet vopchoďákem (rozuměj normalní samoopsluha v Asiji) a dyž sem sa vracel viděl sem ňákýho tatínka, jak dává svou malou ratolest na mašinu, prej aby si to mladej vomakal a dyž sem sa ho ptal co to dělá, tak prej abych sa neposral, že to nesežerů. Nemít tam teho potomka, tag mu urvu ptáka, přitem stačilo dyby počkal a zeptal sa
Na tyhle lidi je nejlepší perimetr
Stačí, když to 2x kvikne a oni už si daj pozor...
Perimetr je nejlepší! bohužel za šílený prachy. Proto jsem pořídil tohle. Za ty peníze to funguje suprově! A hodí se to i když si chceš udělat pojistku proti krádeži. Za alarm máš pěknou slevu!
tak to bych ho tam zflákal i před potomkem. kdyby mu někdo vlezl do auta takhle asi by se mu to taky nelíbilo. ale je to na hovno někde nechat stát a nevidět na to, když sedím kus dál a vidím jak každej kdo jde kolem na to čumí a některý to oblejzaji že by to snad i ukradli.
motto "Vem za heft a val"
Jaster psal:Koldan psal:jak dlůho trvá alarm? jako dyž projede kolem náklaďák a mašina sa votřese, jak dlůho to bude hůkat. a hlučnost? ináč jako upozornění na to, že do mašiny něgdo drbe, proč ne. Stalo sa mi, že sem nechal mašinu přet vopchoďákem (rozuměj normalní samoopsluha v Asiji) a dyž sem sa vracel viděl sem ňákýho tatínka, jak dává svou malou ratolest na mašinu, prej aby si to mladej vomakal a dyž sem sa ho ptal co to dělá, tak prej abych sa neposral, že to nesežerů. Nemít tam teho potomka, tag mu urvu ptáka, přitem stačilo dyby počkal a zeptal sa
tak to bych ho tam zflákal i před potomkem. kdyby mu někdo vlezl do auta takhle asi by se mu to taky nelíbilo. ale je to na hovno někde nechat stát a nevidět na to, když sedím kus dál a vidím jak každej kdo jde kolem na to čumí a některý to oblejzaji že by to snad i ukradli.
proto by sa ně tato hračka líbila
To Paladin: hele, jenže to jak to dlůho řve je dost potstatnej údaj, ne proto , že bych očekával, že to stihnů cajti, myslím, že dnes už je to vopravdu jen tak, že alarm upozorní honě blízko sedícího majitele, ale spíš mi de vo to, estli sa to vypne, estli mi tam mašina nebude dělat randál do vybití baterky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Lukas Boskovice (Člen) 14.07.2010 00:04:49 Offline |
taky jsem odeslal mail.....
Koldan psal:Jaster psal:Koldan psal:jak dlůho trvá alarm? jako dyž projede kolem náklaďák a mašina sa votřese, jak dlůho to bude hůkat. a hlučnost? ináč jako upozornění na to, že do mašiny něgdo drbe, proč ne. Stalo sa mi, že sem nechal mašinu přet vopchoďákem (rozuměj normalní samoopsluha v Asiji) a dyž sem sa vracel viděl sem ňákýho tatínka, jak dává svou malou ratolest na mašinu, prej aby si to mladej vomakal a dyž sem sa ho ptal co to dělá, tak prej abych sa neposral, že to nesežerů. Nemít tam teho potomka, tag mu urvu ptáka, přitem stačilo dyby počkal a zeptal sa
proto by sa ně tato hračka líbila
To Paladin: hele, jenže to jak to dlůho řve je dost potstatnej údaj, ne proto , že bych očekával, že to stihnů cajti, myslím, že dnes už je to vopravdu jen tak, že alarm upozorní honě blízko sedícího majitele, ale spíš mi de vo to, estli sa to vypne, estli mi tam mašina nebude dělat randál do vybití baterky
Já ti to zejtra změřim... ale vybité baterky bych se nebál! Při houkání to má asi 22mA. a to je asi 20 dní koukání ne?
Paladin86 psal:Mám tu pár alarmů na moto. Zase s dálkovym ovladačem. Tentokrát ty co se připojujou na baterku. Za 380,- http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cf5393.jpg
...tak já bych opět jeden zkusil (mám psát mejl s adresou nebo ji máš ještě od minula?)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Paladin86 psal:Mám tu pár alarmů na moto. Zase s dálkovym ovladačem. Tentokrát ty co se připojujou na baterku. Za 380,- http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cf5393.jpg
...tak já bych opět jeden zkusil (mám psát mejl s adresou nebo ji máš ještě od minula?)
Já jí někde vyhrabu
Lukas Boskovice (Člen) 20.07.2010 17:58:10 Offline |
Hlasim,ze orel pristal... vcera jsem to hnedle sel testnout...rev dobrej. za ty prachy dobry. Jen ta citlivost je na prd..teda spis necitlivost...vergloval sem s motorkou fest,nez to zacalo rvat. takze ochamtavaci budou asi v klidu.....
Paladin86 psal:Mám tu pár alarmů na moto. Zase s dálkovym ovladačem. Tentokrát ty co se připojujou na baterku. Za 380,- http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cf5393.jpg
zdar máš ještě ten alarm????
Suzuki bandit????Nikdy!!!!!Nebo navždy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stránky: 1