Nejsi přihlášen
z origa laďák
zdarec někdo mi ríkal(Riči) že se dá nějak šikovně navrtat origo výfuk zezádu aby měl lepší zvuk :) nedělali ste to někdo? aspoň pak má homologaci. a hlučnej výfuk to chce když už je ten klakson na
Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2009 15:50:22 Offline |
Re: z origa laďák
stačí odvrtat tu poslední přepážku co je v koncovce a pak vytrhnout tu trubku a nebo to jen navrtat jako to měl Progear,ale zbytečný ladák je prostě ladák..navíc tady u nás na homologaci snad nikdy nikdo nekoukal nebo taková je moje zkušenost.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2009 15:55:11 Offline |
bracha psal:jo ale pak vjedeš do německa a dostaneš 200€ flastr...
No tak proto se ta seriovka neprodává
Jinak moje zkušenost je taková ,že jsem tři dovolený odjel s nehomologovanym ladákem a problém nikdy nebyl ať už v chorvastsku,slovinsku, maďarsku,itálii,francii nebo německu...asi mám kliku.
K.a.s.y.m. psal:bracha psal:jo ale pak vjedeš do německa a dostaneš 200€ flastr...
No tak proto se ta seriovka neprodává
Jinak moje zkušenost je taková ,že jsem tři dovolený odjel s nehomologovanym ladákem a problém nikdy nebyl ať už v chorvastsku,slovinsku, maďarsku,itálii,francii nebo německu...asi mám kliku.
on jediny problemy byvaj v Rakousku, bo to sou
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2009 15:59:18 Offline |
bracha psal:jo ale origo vejfuk bys ukecal narozdíl od uřvanýho škorpíka třeba
tak musíš laďák s homologací
nicola.foxx (Člen) 13.07.2009 16:25:47 Offline |
Ja bych ten origo lauf nekurvil. Lepsi koupit ladak s homologaci a vozit sebou pro jistotu homologacni vlozku. U vetsiny ladaku ji tam pridelas jednim sroubem.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Ja bych ten origo lauf nekurvil. Lepsi koupit ladak s homologaci a vozit sebou pro jistotu homologacni vlozku. U vetsiny ladaku ji tam pridelas jednim sroubem.
...přesně tak. Dobrý den p.Foxx. Ty žiješ
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nicola.foxx (Člen) 13.07.2009 17:55:59 Offline |
Ale joooo ziju. Sice jen na pul, ale aspon neco.
nicola.foxx (Člen) 13.07.2009 20:05:14 Offline |
ross psal:nicola.foxx psal:Ale joooo ziju. Sice jen na pul, ale aspon neco.
od pasu dolů seš mrtvej?
To uz je davno. Uz ani nevim jak to zjistit.
A napul jen po bouracce zavineny vopilcem.
hlemejzd999 (Člen) 24.05.2011 11:14:42 Offline |
gerrik psal:Tož vnesem trochu vzrušení do spící technický Hele, dejme tomu že mám jeden origo výfuk navíc. Když ho vykuchám, dovnitř zavařím děrovanou trubku, vatu, nanýtuju zpátky víka, bude to fungovat? Nudím se, klid před bouří
bude ...a navíc budeš mít homologovanej laďák
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2011 12:11:23 Offline |
gerrik psal:Tož vnesem trochu vzrušení do spící technický Hele, dejme tomu že mám jeden origo výfuk navíc. Když ho vykuchám, dovnitř zavařím děrovanou trubku, vatu, nanýtuju zpátky víka, bude to fungovat? Nudím se, klid před bouří
přeji ti příjemně strávenej víkend..ty přepážky tam dost držej
K.a.s.y.m. psal:gerrik psal:Tož vnesem trochu vzrušení do spící technický Hele, dejme tomu že mám jeden origo výfuk navíc. Když ho vykuchám, dovnitř zavařím děrovanou trubku, vatu, nanýtuju zpátky víka, bude to fungovat? Nudím se, klid před bouří
..jj,pravdu má Kasym..drží fest a to jakože hodně fest..
..kámoš si tím prošel a dá se to..
..a zvuk
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:K.a.s.y.m. psal:gerrik psal:Tož vnesem trochu vzrušení do spící technický Hele, dejme tomu že mám jeden origo výfuk navíc. Když ho vykuchám, dovnitř zavařím děrovanou trubku, vatu, nanýtuju zpátky víka, bude to fungovat? Nudím se, klid před bouří
..jj,pravdu má Kasym..drží fest a to jakože hodně fest..
..a zvuk
...a na piču se to spasovává spátky, bo ty dýnka maj po vodřezání stejnej průměr jako tubus...to by se to muselo vycpat drátěnou vatou, kerá neschoří a nevylítá a znova to zavařit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 24.05.2011 14:11:40 Offline |
Filous psal:Pšán psal:K.a.s.y.m. psal:
přeji ti příjemně strávenej víkend..ty přepážky tam dost držej..jj,pravdu má Kasym..drží fest a to jakože hodně fest..
..a zvuk...a na piču se to spasovává spátky, bo ty dýnka maj po vodřezání stejnej průměr jako tubus...to by se to muselo vycpat drátěnou vatou, kerá neschoří a nevylítá a znova to zavařit...
no a ten vejfuck bude mít přes 10 kilo to pak má opravdu smysl
nicola.foxx psal:Ja bych ten origo lauf nekurvil. Lepsi koupit ladak s homologaci a vozit sebou pro jistotu homologacni vlozku. U vetsiny ladaku ji tam pridelas jednim sroubem.
jj pravda ..teda až na to že ji tam mam jeśtě nalisovanou..tak to na častý nandavání neni..to tam radši dam origo je to rychlejší
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Stránky: 1