Nejsi přihlášen
Re: Ma někdo bandita 600N 25kw? prosim?
VendaHK psal:Potrebuju nekoho kdo ma 600N bandita s25kw v TP, prosim napiste me na mail vasekkores@gmail.com dekuji potrebuju nejake informace diky.
ja jsem profil vyplnil aspon myslim teda, potreboval bych vedet jaky je prepočet na vahu vykon vaha a jakou to ma maximalni rychlost a kroutak? mate to nekdo dekuji...
-BMW--Suzuki-To je moje volba...
VendaHK psal:ja jsem profil vyplnil aspon myslim teda, potreboval bych vedet jaky je prepočet na vahu vykon vaha a jakou to ma maximalni rychlost a kroutak? mate to nekdo dekuji...
Váhu (říkej raději hmotnost), najdeš v manuálu, který je ke stažení v download sekci. Výkon znáš, tak si to poděl. To snad zvládneš.
Ten zbytek:
Max. rychlost 158,25361726382718 km/h
Točivý moment: 56,74839483726 Nm
P.S.: Papíry už máš?
BTW... Taky jsem takhle blbnul?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...no tak teď zas jednu normální odpověď...
- krouťák se neuvádí, výkon je 25 kW při 9500 ot/min
- max. rychlost 150 km/h
- poměr výkon hmotnost 0,2639 ale pozor, to je v tomhle techničáku špatně
- jestli chceš z TP i provozní hmotnost, tak 216 kg
ps: ondráši, s údajema z nějakýho přiblblýho manuálu, nebo jakýkoliv brožury ho pošlou směle do prdele, ty se leckdy lišej a oni chtěj "ty svoje, ty pravý" hodnoty
pps: tak mu to vypočítej ;) pekař ti taky neříká ať si tu/ho housku upečeš, že to snad zvládneš :o))))))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...no tak teď zas jednu normální odpověď...
- krouťák se neuvádí, výkon je 25 kW při 9500 ot/min
- max. rychlost 150 km/h
- poměr výkon hmotnost 0,2639 ale pozor, to je v tomhle techničáku špatně
- jestli chceš z TP i provozní hmotnost, tak 216 kg
ps: ondráši, s údajema z nějakýho přiblblýho manuálu, nebo jakýkoliv brožury ho pošlou směle do prdele, ty se leckdy lišej a oni chtěj "ty svoje, ty pravý" hodnoty
pps: tak mu to vypočítej ;) pekař ti taky neříká ať si tu/ho housku upečeš, že to snad zvládneš :o))))))
Děkuji za informace... ten prepocet si dopocitam to je v pohode.-)
-BMW--Suzuki-To je moje volba...
VendaHK psal:Děkuji za informace... ten prepocet si dopocitam to je v pohode.-)
Vidíš, zas tak blbej neni.
Údaje z manuálu mu při registraci budou stejně platný jako to, že mu to napíšeš na forum.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Údaje z manuálu mu při registraci budou stejně platný jako to, že mu to napíšeš na forum.
...ne z manuálu, ale z techničáku ...a jinak, že by mu byly hovno platný, tak tomu nevěř, protože mu napíšeš údaje jiný ;) ...navíc je schopnej to doložit úředním dokumentem (v případě toho opisu velkýho TP) a ne něčím ofoceným nebo staženým z inetrnetu, s čímž ho pošlou do prdele, mám s tím několikeré zkušenosti na vlastní kůži
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1