Nejsi přihlášen
Sachsenring, máte někdo zkušenost?
Zdarec, budu přes prázdniny v blízkosti Sachsenringu a napadlo mě že bych se tam podíval. Máte někdo nějakou zkušenost jak je to tam s volnýma jízdama? Nechci si tam zaplatit celej den, jen bych se tam rád svezl na 20minut
Cokoliv vás k tomu napadne, napište ;-)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 26.05.2011 12:52:12 Offline |
Re: Sachsenring, máte někdo zkušenost?
platí se tam Eurama
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 (Člen) 26.05.2011 12:54:49 Offline |
K.a.s.y.m. psal:platí se tam Eurama
a je to drahý :sur prised:
...Inkviz vo tom bude něco vjedít ...myslim že si můžeš zaplatit i enem jedno kolo...já bych si dal tag tři...při prvnim to langsam vokouknout, ve druhym skusit porychlit a f tom poslednim ject krutou palici a rozmrdat to tam
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...Inkviz vo tom bude něco vjedít
...myslim že si můžeš zaplatit i enem jedno kolo...já bych si dal tag tři...při prvnim to langsam vokouknout, ve druhym skusit porychlit a f tom poslednim ject krutou palici a rozmrdat to tam
no já si tam projedu pár kol jak mrdal, páč co sem tak slyšel tak jet tam nějak tak rychle je buď na dlouhej trejnyng nebo na rozmrdání bajku
XJelen psal:jo a originál lauf sebou!!! a tim myslim jako fakt originál, žádnej laďák s homologo (informace z německý okruhový agentury, kde jsem se doatzoval)
to mě netrápí, na bajku mám origo (i když tomu zatím nikdo nevěřil )
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 26.05.2011 17:43:55 Offline |
richie psal:Zdarec, budu přes prázdniny v blízkosti Sachsenringu a napadlo mě že bych se tam podíval. Máte někdo nějakou zkušenost jak je to tam s volnýma jízdama? Nechci si tam zaplatit celej den, jen bych se tam rád svezl na 20minut
Cokoliv vás k tomu napadne, napište ;-)
nevim vo tom ani ň, jestli chceš tam ject jenom na 20 minut (neni mi teda úplně jasný proč) tak si tam nejlíp zajeď a optej se na volný jízdy co pořádá přímo autodrom, protože na 20 minut tě tam mezi německejma agenturama nikdo nepustí, řek bych... jo a jak už bylo správně poznamenáno, homologovanej lauf, páč drom je přimo ve městě...
doba je temná...
inkvizitorr psal:richie psal:Zdarec, budu přes prázdniny v blízkosti Sachsenringu a napadlo mě že bych se tam podíval. Máte někdo nějakou zkušenost jak je to tam s volnýma jízdama? Nechci si tam zaplatit celej den, jen bych se tam rád svezl na 20minut
Cokoliv vás k tomu napadne, napište ;-)nevim vo tom ani ň, jestli chceš tam ject jenom na 20 minut (neni mi teda úplně jasný proč) tak si tam nejlíp zajeď a optej se na volný jízdy co pořádá přímo autodrom, protože na 20 minut tě tam mezi německejma agenturama nikdo nepustí, řek bych...
jo a jak už bylo správně poznamenáno, homologovanej lauf, páč drom je přimo ve městě...
ok díky... asi se optám na nějakým dojčes fóru kde mě nějakej strejda Fritz snad poradí
Jinak díky fšem za info
tředa to nějak vyjde
Jinak teda nechápu moc proč chcou origo lauf.....jo jasný kvůli hluku....ale tata bydli ve Schleizu (Schleizer-dreieck... třeba to někdo znáte) a není nic lepšího, než když si tam člověk odpoledne užívá toho nádherného zvuku řvoucích motorek
.... a taky to nikoho nesere..
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2011 07:18:59 Offline |
richie psal:XJelen psal:jo a originál lauf sebou!!! a tim myslim jako fakt originál, žádnej laďák s homologo (informace z německý okruhový agentury, kde jsem se doatzoval)
to mě netrápí, na bajku mám origo (i když tomu zatím nikdo nevěřil
)
myslíš ty Richipoviče nebo co to tam máš
richie psal:Jinak teda nechápu moc proč chcou origo lauf.....jo jasný kvůli hluku....ale tata bydli ve Schleizu (Schleizer-dreieck... třeba to někdo znáte) a není nic lepšího, než když si tam člověk odpoledne užívá toho nádherného zvuku řvoucích motorek
![]()
...mě by třeba ventlo to celé dny poslouchat
richie psal:Jinak teda nechápu moc proč chcou origo lauf.....jo jasný kvůli hluku....ale tata bydli ve Schleizu (Schleizer-dreieck... třeba to někdo znáte) a není nic lepšího, než když si tam člověk odpoledne užívá toho nádherného zvuku řvoucích motorek
![]()
hele avízovali mi že to měřej přímo na trati a nesmí to překročit nějakou mez (nevim kolik mi psali), ale že prej to nejde splnit jinak než origo lauf, érboks, fitr atd.
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:richie psal:XJelen psal:jo a originál lauf sebou!!! a tim myslim jako fakt originál, žádnej laďák s homologo (informace z německý okruhový agentury, kde jsem se doatzoval)
to mě netrápí, na bajku mám origo (i když tomu zatím nikdo nevěřil
)
přesně
XJelen psal:richie psal:Jinak teda nechápu moc proč chcou origo lauf.....jo jasný kvůli hluku....ale tata bydli ve Schleizu (Schleizer-dreieck... třeba to někdo znáte) a není nic lepšího, než když si tam člověk odpoledne užívá toho nádherného zvuku řvoucích motorek
![]()
hele avízovali mi že to měřej přímo na trati a nesmí to překročit nějakou mez (nevim kolik mi psali), ale že prej to nejde splnit jinak než origo lauf, érboks, fitr atd.
zkusím pozjišťovat .... když tak si s sebou jako vždycky vezmu jarmulku a budu jinam nadávat do nácku
.... a třeba mě tam pustí
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2011 13:14:13 Offline |
richie psal:K.a.s.y.m. psal:richie psal:
to mě netrápí, na bajku mám origo (i když tomu zatím nikdo nevěřil)
přesně
taky jsi je vyráběl takhle?? http://www.motorkari.cz/video/zajimava- … 18644.html
K.a.s.y.m. psal:richie psal:K.a.s.y.m. psal:
myslíš ty Richipoviče nebo co to tam mášpřesně
taky jsi je vyráběl takhle?? http://www.motorkari.cz/video/zajimava- … 18644.html
ne, jen jsem si nechal na origo udělat nálepku
Stránky: 1