Nejsi přihlášen
TheFri13day (Člen) 04.04.2011 17:46:40 Offline |
Suzuki Bandit 600 S r.v. 2001 - stažený na 25kW
Zdravím všechny fandy Banďourů,
Chtěl jsem zeptat, jestli někdo má zkušenosti, se staženou verzí B6 na 25kW, protože můj problém je takový, že jsem se byl po zimě konečně projet a ujel jsem všeho všudy asi + - 80km.(Něco po městě něco mimo město..) A pak jsem se celkem divil, že mě došel asi po těch 70km benzín a musel jsem přepnout na rezervu.. Přitom jsem měl na zimu danou skoro plnou nádrž.. a kamarádi řikali, že na plnou bych měl ujet tak 300km.. a při "kravení" apod. minimálně 200km.. A já jel s "lehkou nohou" 70km a musel jsem přepínat na rezervu.. (Jo a abych nezapoměl, jel jsem po s kamarádem po dálnici a to jsem z Banďoura vymáčkl max. rychlost 150-160km/h.. nemohlo se třeba stát, že by se to nějak přehltilo palivem, protože je to stažený a někdo dole to hadičkou uchcavalo palivo?.. Taky mě napadlo, jestli se přes zimu ten benzin neodpařil, ale to si myslim, že je kravina..)
Jinak celkově mě příjde, že Bandit, kterej je staženej na 25kW víc žere, ikdyž se to zdá jako blbost ..
Děkuji každému za nějakou odpověď, protože už fakt nevím a benzín je celkem drahý (aspoň pro mě, jakožto studenta ), takže jsem rád, za každou kapku navíc. (Jinak přemýšlím, že to asi nechám otevřít a v TP 25kW - měli by mi vyměnit jen nějaké 4ři klapky v karbci nebo co..)
Re: Suzuki Bandit 600 S r.v. 2001 - stažený na 25kW
...maximální rychlost by odpovídala, spotřeba rozhodně ne, ale to je si myslím způsobený tím, že jsi plnou nádrž jak přiznáváš neměl, pod dotankování a další zkoušce už budeš pravděpodobně spokojenej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
TheFri13day (Člen) 04.04.2011 18:06:19 Offline |
osiris psal:...maximální rychlost by odpovídala, spotřeba rozhodně ne, ale to je si myslím způsobený tím, že jsi plnou nádrž jak přiznáváš neměl, pod dotankování a další zkoušce už budeš pravděpodobně spokojenej
Jasný no, já uvidím, jak to bdue vypadat, až pojedu teď někdy na projížďku, vynuluju si na budíkách "trip" ať vim, kolik jsem přesně ujel na plnou .. Ale jinak asi fakt už plánuju otevřít banďoura, sice mi je 19 a moje první moto byl právě banďour, kterýho mám od 18ti a zavřenýho, ale musim to nějak zvládnout..
snowflake600 (Člen) 04.04.2011 23:20:31 Offline |
TheFri13day psal:osiris psal:...maximální rychlost by odpovídala, spotřeba rozhodně ne, ale to je si myslím způsobený tím, že jsi plnou nádrž jak přiznáváš neměl, pod dotankování a další zkoušce už budeš pravděpodobně spokojenej
Jasný no, já uvidím, jak to bdue vypadat, až pojedu teď někdy na projížďku, vynuluju si na budíkách "trip" ať vim, kolik jsem přesně ujel na plnou .. Ale jinak asi fakt už plánuju otevřít banďoura, sice mi je 19 a moje první moto byl právě banďour, kterýho mám od 18ti a zavřenýho, ale musim to nějak zvládnout..
mám v TP 25, jinak asi 57 bo kolik to je , nádrž cca 200-300km, to je závyslý na hodně faktorech - viz baťužek, vítr atd....jezdím mezi 6-8 (si myslím teda, nějak to tak vychází ), student sem taky a nějak se to dá no..není to na vyskakování, ale jde to hlavně, že jedu :)
btw, máš Sko, tak co jako vod toho čekáš??!!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 07:36:05 Offline |
bych řek,že jsi za a) neměl plnou a za b) jsi nechal zaplej sytič
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2011 08:01:32 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:bych řek,že jsi za a) neměl plnou a za b) jsi nechal zaplej sytič
to víš,děti,nejezdili nikdy škodulej
s votevřeným sytičem za patnáct
no jo no to je dneska samá stříkačka a na poctivej karbec si už dneska nikdo nevzpomene
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
TheFri13day (Člen) 05.04.2011 15:24:38 Offline |
snowflake600 psal:TheFri13day psal:osiris psal:...maximální rychlost by odpovídala, spotřeba rozhodně ne, ale to je si myslím způsobený tím, že jsi plnou nádrž jak přiznáváš neměl, pod dotankování a další zkoušce už budeš pravděpodobně spokojenej
mám v TP 25, jinak asi 57 bo kolik to je , nádrž cca 200-300km, to je závyslý na hodně faktorech - viz baťužek, vítr atd....jezdím mezi 6-8 (si myslím teda, nějak to tak vychází ), student sem taky a nějak se to dá no..není to na vyskakování, ale jde to hlavně, že jedu :)
Jak, co od toho čekám, když mám Sko ? :D ( S polokapotáží bych měl mít ještě menší odpor něž Nko, né ? )
snowflake600 psal:TheFri13day psal:osiris psal:...maximální rychlost by odpovídala, spotřeba rozhodně ne, ale to je si myslím způsobený tím, že jsi plnou nádrž jak přiznáváš neměl, pod dotankování a další zkoušce už budeš pravděpodobně spokojenej
hele moc nás tady neser
Bandit 4EVER!!!
TheFri13day (Člen) 05.04.2011 19:48:24 Offline |
barynek psal:snowflake600 psal:TheFri13day psal:
Jasný no, já uvidím, jak to bdue vypadat, až pojedu teď někdy na projížďku, vynuluju si na budíkách "trip" ať vim, kolik jsem přesně ujel na plnou .. Ale jinak asi fakt už plánuju otevřít banďoura, sice mi je 19 a moje první moto byl právě banďour, kterýho mám od 18ti a zavřenýho, ale musim to nějak zvládnout..mám v TP 25, jinak asi 57 bo kolik to je , nádrž cca 200-300km, to je závyslý na hodně faktorech - viz baťužek, vítr atd....jezdím mezi 6-8 (si myslím teda, nějak to tak vychází ), student sem taky a nějak se to dá no..není to na vyskakování, ale jde to hlavně, že jedu :)
btw, máš Sko, tak co jako vod toho čekáš??!!!!!hele moc nás tady neser
Aha, tak to pak jo, tady se řeší "nenávist" mezi majitely eSek a eNek .. :D Nechápu, že to řešítě lidi.. :D
TheFri13day psal:Aha, tak to pak jo, tady se řeší "nenávist" mezi majitely eSek a eNek .. :D Nechápu, že to řešítě lidi.. :D
tady to nikdo neřeší, je to takovej kolorit tady. Navíc jsou tam smajlíci - to jen tak pro pořádek
hlavně se hnedka nečerti, máš tu správnou tak kein stress
Bandit 4EVER!!!
4Fun.cz psal:Kurva že eSko !!
Na eNku jezdí jen socky co nemaj na kapoty
já bych řekl, že na eSku jezdí socky co nemají na POŘÁDNÉ kapoty...
my větrem ošlehaní tvrďáci na eSka chčijem
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
TheFri13day psal:Aha, tak to pak jo, tady se řeší "nenávist" mezi majitely eSek a eNek .. :D Nechápu, že to řešítě lidi.. :D
Tak ty se jako budeš navážet do Nkařů, jo... No to si tu teda pěkně začínáš dovolovat...
100x napíšeš: Sko je fuj.
A Kakac s barynkem ti to podepíšou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Honzik8719 (Člen) 06.04.2011 11:31:39 Offline |
Ondráš psal:TheFri13day psal:Aha, tak to pak jo, tady se řeší "nenávist" mezi majitely eSek a eNek .. :D Nechápu, že to řešítě lidi.. :D
Tak ty se jako budeš navážet do Nkařů, jo... No to si tu teda pěkně začínáš dovolovat...
...relativní kochač...
snowflake600 (Člen) 06.04.2011 12:28:19 Offline |
Ondráš psal:TheFri13day psal:Aha, tak to pak jo, tady se řeší "nenávist" mezi majitely eSek a eNek .. :D Nechápu, že to řešítě lidi.. :D
hip hip
Pokud opominu, ze S-kari su srabi co se musi schovavat pred vetrem
...tak se vratim k tematu.
a)skoro plna nadrz moze byt aj poloprazdna nadrz
b)mozes met aj razne mrdlou nadrz od predchoziho majitele, ale predpokladam ze uzs ju mel sundanou, kdyz ju mas rok
Datel psal:Pokud opominu, ze S-kari su srabi co se musi schovavat pred vetrem
...tak se vratim k tematu.
a)skoro plna nadrz moze byt aj poloprazdna nadrz
b)mozes met aj razne mrdlou nadrz od predchoziho majitele, ale predpokladam ze uzs ju mel sundanou, kdyz ju mas rok
tim ti chtěl datel naznačit, že máš nádrž tvořenou zvenku jakousi krustou, obsahující laminát skelný, kyt a podobně...ted mě napadl ještě eprozin... a nádrž tím pádem má objem ne 20 litrů ale 7...
ale k tematu... nevim...::
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
TheFri13day psal:Jak, co od toho čekám, když mám Sko ? :D ( S polokapotáží bych měl mít ještě menší odpor něž Nko, né ? )
Kecy prdy beďary. Od tý doby co mam Sko, žádnou změnu v odporu vůči práci sem nepocítil
Nicméně co mam Sko, jede to o cca 65km/hod rychlejš
viz avatar:)
snowflake600 (Člen) 08.04.2011 18:43:38 Offline |
škardík psal:TheFri13day psal:Jak, co od toho čekám, když mám Sko ? :D ( S polokapotáží bych měl mít ještě menší odpor něž Nko, né ? )
Kecy prdy beďary. Od tý doby co mam Sko, žádnou změnu v odporu vůči práci sem nepocítil
Nicméně co mam Sko, jede to o cca 65km/hod rychlejš
kulový....tam máš akorát na pozadí vobrázek z Buzy
VendaHK psal:Promin ze toi pisu do okna ale napis me prosim na vasekkores@gmail.com potrebuju od tebe drobnosti.-) moc to potrebuju do zitra vedet dekuji. Venca.
...Vendo, nechcu tě děsit, ale myslim že na takovejdle výkřik do tmy ti nigdo nezareaguje, páč nigdo neví komu ten výkřik patří
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
snowflake600 (Člen) 23.05.2011 15:20:12 Offline |
a vyplňň síí próóófil......
tomasNJ psal:4Fun.cz psal:Kurva že eSko !!
Na eNku jezdí jen socky co nemaj na kapotyjá bych řekl, že na eSku jezdí socky co nemají na POŘÁDNÉ kapoty...
my větrem ošlehaní tvrďáci na eSka chčijem
jj, Sko není motorka... Sko je jednostopý kabriolet
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
snowflake600 (Člen) 23.05.2011 15:34:14 Offline |
richie psal:tomasNJ psal:4Fun.cz psal:Kurva že eSko !!
Na eNku jezdí jen socky co nemaj na kapotyjá bych řekl, že na eSku jezdí socky co nemají na POŘÁDNÉ kapoty...
my větrem ošlehaní tvrďáci na eSka chčijemjj, Sko není motorka... Sko je jednostopý kabriolet
parodie na Bandita jak to nemá kulatý světlo, tak to není pořádná mašina!
Banditatom (Člen) 23.05.2011 19:11:19 Offline |
richie psal:tomasNJ psal:4Fun.cz psal:Kurva že eSko !!
my větrem ošlehaní tvrďáci na eSka chčijemjj, Sko není motorka... Sko je jednostopý kabriolet
opět si rýpnu...S-ko je k hovnu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:VendaHK psal:Promin ze toi pisu do okna ale napis me prosim na vasekkores@gmail.com potrebuju od tebe drobnosti.-) moc to potrebuju do zitra vedet dekuji. Venca.
...Vendo, nechcu tě děsit, ale myslim že na takovejdle výkřik do tmy ti nigdo nezareaguje, páč nigdo neví komu ten výkřik patří
bylo to pro clena TheFri13day
-BMW--Suzuki-To je moje volba...
VendaHK psal:bylo to pro clena TheFri13day
To je druh návštěvníka, tzv. Jednopřízpěvák. Zaregistruje se, založí jedno vlákno a už se tu nikdy neukáže. Ten ti neodpoví.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VendaHK psal:bylo to pro clena TheFri13day
To je druh návštěvníka, tzv. Jednopřízpěvák. Zaregistruje se, založí jedno vlákno a už se tu nikdy neukáže. Ten ti neodpoví.
Aha skoda. diky.
-BMW--Suzuki-To je moje volba...
Tos u mladeho ogary me jeste napada jedna moznost epic failu. Jak tankujes? Jestli si zvykly z auta tam tu hadicu zasunout az dule a plnit dokad to zpetne odsavani nezacne pobirat, "plna nadrz" fakt bude tak 10 litru
na m.cz to sveho casu kdosi takto delal, bylo to pak hezky vysvetlene aj z obrazkem http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … oto3955678
TheFri13day (Člen) 25.05.2011 14:50:17 Offline |
Ondráš psal:VendaHK psal:bylo to pro clena TheFri13day
Ale nepovídej prosimtě .. :D To, že tu nejsem každý den neznamená, že se tu už nikdy neobjevím ..
TheFri13day psal:Ondráš psal:VendaHK psal:bylo to pro clena TheFri13day
Ale nepovídej prosimtě .. :D To, že tu nejsem každý den neznamená, že se tu už nikdy neobjevím ..
nováček , a s vyplněným profilem , to nebejvá často čáááu
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
TheFri13day (Člen) 28.05.2011 13:34:03 Offline |
libac22 psal:TheFri13day psal:Ondráš psal:
To je druh návštěvníka, tzv. Jednopřízpěvák. Zaregistruje se, založí jedno vlákno a už se tu nikdy neukáže. Ten ti neodpoví.Ale nepovídej prosimtě .. :D To, že tu nejsem každý den neznamená, že se tu už nikdy neobjevím ..
nováček , a s vyplněným profilem , to nebejvá často čáááu
Hehé, ..
Stránky: 1