Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 20.05.2011 13:05:41 Offline |
Re: barynek
vše nej ty entomologickej guru a šup před zrcadlo a pleskat ty vušiska (c) by Hanz
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:děkuji všem ještě jednou převelice.
rejpalům s ušiskama - však uvidíte, až dojedu ....
...to uš sem něgde slyšel... ".........vyhlásil pak mezi kluky, že vyjíždí v máji, neřekl však letopočet, a tak je to v háji"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:barynek psal:děkuji všem ještě jednou převelice.
rejpalům s ušiskama - však uvidíte, až dojedu .......to uš sem něgde slyšel... ".........vyhlásil pak mezi kluky, že vyjíždí v máji, neřekl však letopočet, a tak je to v háji"
červenec srpen bude dobrej, bez práce a hafo času, budeš koukat jak pojezdim
jo a ještě jeden dotaz Filipe - je možný, aby si v servise účtovali za výměnu zadních desek a brzdovky 750kč? Desky mám vlastní. Zdá se mi to dost přemrštěný.
Případně je nějakej problém s těma zadníma deskama krom toho, že tam je obrácenej pístek? Nebo se na to mam vysrat a nechat to udělat za tyhle prachy? Dík.
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:barynek psal:děkuji všem ještě jednou převelice.
rejpalům s ušiskama - však uvidíte, až dojedu .......to uš sem něgde slyšel... ".........vyhlásil pak mezi kluky, že vyjíždí v máji, neřekl však letopočet, a tak je to v háji"
jo a ještě jeden dotaz Filipe - je možný, aby si v servise účtovali za výměnu zadních desek a brzdovky 750kč? Desky mám vlastní. Zdá se mi to dost přemrštěný.
Případně je nějakej problém s těma zadníma deskama krom toho, že tam je obrácenej pístek? Nebo se na to mam vysrat a nechat to udělat za tyhle prachy? Dík.
...zdá se mi to dost ...a taky že je to dost ...i na značkovej servis
...nech to udělat kámoše před vratama vod garáže, jestli seš levej ...jestli nejseš tak moc, tak desky vyměníš, to snad ani popisovat nemusím jak a víčko od brzdovky dokážeš sundat, starou brzdovku z nádobky odsaješ stříkačkou, hadrem, papírovým kapesníkem (jak je libo) a doleješ novou, víčko ještě nezašroubuješ, ale zmáčkneš pedál zadní brzdy a při tom povolíš odvzdušňovák, pedál ti sjede dolů, utáhneš odvzdušňovák, doleješ brzdovku (až ubyde natolik aby mělo smysl jí dolejvat) a opět namáčkneš pedál, povolíš šroub, po sjetí pedálu opět utáhneš odvzdušňovák ...tohle uděláš 5x a máš hotovo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
barynek psal:Filous psal:barynek psal:děkuji všem ještě jednou převelice.
...to je pičovina a zlodějina...i s čištěnim na tom strávim půl hodiny + za pajdu brzdofka, tagže dvje kila ve značkovim servisu je adekvátní cena...
2 Osi - zas tak levej nejsme, si myslim no tak měnil jsem to na GS500 i odvzdušňoval, ale jak říkám, jestli neni problém s tím pístkem, tak na to a vyčlením si jeden víkend
2 Filous - to jsou teda pěkný kurvy, mi řekni, jak je možný, že za to chtěj toliko peněz?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Osi - zas tak levej nejsme, si myslim no tak měnil jsem to na GS500 i odvzdušňoval, ale jak říkám, jestli neni problém s tím pístkem, tak na to a vyčlením si jeden víkend
2 Filous - to jsou teda pěkný kurvy, mi řekni, jak je možný, že za to chtěj toliko peněz?
...každej chce vydělat, né??? ...a viděj učitele, tag si řeknou to je vjedátor, ten tomu piču rozumí, to je ideální kořen a tumáš
Filous psal:barynek psal:2 Osi - zas tak levej nejsme, si myslim no tak měnil jsem to na GS500 i odvzdušňoval, ale jak říkám, jestli neni problém s tím pístkem, tak na to a vyčlením si jeden víkend
2 Filous - to jsou teda pěkný kurvy, mi řekni, jak je možný, že za to chtěj toliko peněz?...každej chce vydělat, né??? ...a viděj učitele, tag si řeknou to je vjedátor, ten tomu piču rozumí, to je ideální kořen a tumáš
ty woe že by to poznali po mejlu? zas tak hrozný to se mnou není...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Osi - zas tak levej nejsme, si myslim no tak měnil jsem to na GS500 i odvzdušňoval, ale jak říkám, jestli neni problém s tím pístkem, tak na to a vyčlením si jeden víkend
to je kvůlivá tomu, že je to eSko, tam je to náročnější na výměnu ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:barynek psal:2 Osi - zas tak levej nejsme, si myslim no tak měnil jsem to na GS500 i odvzdušňoval, ale jak říkám, jestli neni problém s tím pístkem, tak na to a vyčlením si jeden víkend
jen si dělej prdel z mekánika!
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:huskyb12 psal:barynek psal:2 Osi - zas tak levej nejsme, si myslim no tak měnil jsem to na GS500 i odvzdušňoval, ale jak říkám, jestli neni problém s tím pístkem, tak na to a vyčlením si jeden víkend
to nejni prdel, představ si to ...
zatlačíš mašinu do dílny, deš hledat ňákou deku, lajntuch nebo aspoň kus kartónu, přikreješ ten hnus, co má eSko vepředu a pak teprv můžeš začít dělat ...
u eNka nic přikrejvat nemusíš, páč je to krásný a tim pádem na tom děláš kratší dobu a je to teda logicky levnější :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:barynek psal:huskyb12 psal:to je kvůlivá tomu, že je to eSko, tam je to náročnější na výměnu ...
to nejni prdel, představ si to ...
zatlačíš mašinu do dílny, deš hledat ňákou deku, lajntuch nebo aspoň kus kartónu, přikreješ ten hnus, co má eSko vepředu a pak teprv můžeš začít dělat ...
u eNka nic přikrejvat nemusíš, páč je to krásný a tim pádem na tom děláš kratší dobu a je to teda logicky levnější :)))
Husky to jsou zas kurva závistivý žgryndy
Prostě učitelskej má školu a ví co je dobrý
Prostě eSko je lepší, pěknější, praktičtější -už se stím smiř ,žes šlapl do ho... s eNkem
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
huskyb12 psal:to nejni prdel, představ si to ...
...holt není S-ko pro socky....
WD club member...
Ondráš psal:Kakac psal:Prostě učitelskej má školu a ví co je dobrý
Kdo umí, umí, kdo neumí, učí...
di s tím do
PS: klidně vyměním týden toho, co dělá kdokoli za práci za týden toho co dělám já, by se vidělo, jak byste si otvírali huby, smradi
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:di s tím do
PS: klidně vyměním týden toho, co dělá kdokoli za práci za týden toho co dělám já, by se vidělo, jak byste si otvírali huby, smradi
Mám ségru učitelku...
Ženský po 40ce by neměly učit...
U chlapů nevim.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:di s tím do
PS: klidně vyměním týden toho, co dělá kdokoli za práci za týden toho co dělám já, by se vidělo, jak byste si otvírali huby, smradiMám ségru učitelku...
U chlapů nevim.
dáme change?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:di s tím do
PS: klidně vyměním týden toho, co dělá kdokoli za práci za týden toho co dělám já, by se vidělo, jak byste si otvírali huby, smradiMám ségru učitelku...
U chlapů nevim.dáme change?
snad počkáš až na Jaryna ne?
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 29.05.2011 11:08:23 Offline |
Ondráš psal:barynek psal:dáme change?
Jako že by švára měl místo ní chvíli doma Tebe? Myslím, že by to nedal.
co on... co barynkoj prdel
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1