Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » někdo z okolí Plzně na prohlídku B12 ...?

jaryn (Člen)
24.05.2011 08:11:59

někdo z okolí Plzně na prohlídku B12 ...?

už delší dobu se nabízí B12 S (redface) ve Stříbře. Byl by někdo ochotnej jí tam se mnou skouknout naživo?

God Gave me Everything I want
Luk (Člen)
24.05.2011 08:26:08

Re: někdo z okolí Plzně na prohlídku B12 ...?

jasnegood
dypa?idontknow
odkaz?

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
jaryn (Člen)
24.05.2011 08:37:55

odkaz: Motoinzerce č 504093.
Termín: nejspíš v neděli,po 12.hodině.
Přijel bych přímo do Stříbra vlakem...

zzzmrzlinar (Člen)
24.05.2011 10:12:33

tentokrát se prohlídky nezúčastním smile1

z fotek z toho moc nepoznám, nevypadá hrozně, řek bych jiný řiítka, nemá zadní držítka což asi na funkci nemá vliv. Ten Dynodžet idontknow 

takže uvidíte na místě.

K.a.s.y.m. (Člen)
24.05.2011 10:17:39

toho dynojetu bych se nebál..tam bude stejně jen jednička a to neni tak markantní ani na jízdě ani na spotřebě trojka už je znát na spotřebě víc.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
gerrik (Člen)
24.05.2011 10:56:37

Jaryne, Jaryne, si nedáš pokoj bigsmile Co ta předchozí z Moravy, nevyšlo to?

Kakac (Člen)
24.05.2011 11:02:37

Jaryne proč se stydíš za eSko fuck
Buď hrdej že se ti líbí, protože tady bude zas závistivců.....bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
jaryn (Člen)
24.05.2011 11:59:41

to Gerrik: asi napíšu knížku o "pohádkách",kterejma jsem krmenej při prohlídce. Ta B12 v Olomouci měla jeblej ráfek (fakt se mi to stalo včera,šéfe,už jsem vám nechtěl ve 22 hod volat bigsmile) Ale na svařovanej rám v krku jsem musel přijít sám...evil Takže vejlet přes celou republiku od 7 do 21 hod,abych se po 15 min otočil a jel dom.
To Kakač: popravdě,nejsem z eSka urvanej,ale když to bude jakžtakž pojízdný a v cajku,tak mi bude jedno,esivá budu mít před sebou světlo jak vod kombajnu (eNko) nebo průmyslovou TV ve futrálu z PET flašek (eSko)...bigsmile
To Kakáč: co je to vlastně ten Dynojet? Něco jako rychlopal na Jawce?redfaceidontknow

Billy (Člen)
24.05.2011 12:04:06

jaryn psal:

to Gerrik: asi napíšu knížku o "pohádkách",kterejma jsem krmenej při prohlídce. Ta B12 v Olomouci měla jeblej ráfek (fakt se mi to stalo včera,šéfe,už jsem vám nechtěl ve 22 hod volat bigsmile) Ale na svařovanej rám v krku jsem musel přijít sám...evil Takže vejlet přes celou republiku od 7 do 21 hod,abych se po 15 min otočil a jel dom.
To Kakač: popravdě,nejsem z eSka urvanej,ale když to bude jakžtakž pojízdný a v cajku,tak mi bude jedno,esivá budu mít před sebou světlo jak vod kombajnu (eNko) nebo průmyslovou TV ve futrálu z PET flašek (eSko)...bigsmile
To Kakáč: co je to vlastně ten Dynojet? Něco jako rychlopal na Jawce?redfaceidontknow

pretryskovany karbce, jiny prumery dir trysek,  kvuliva vyladeni a treba i zvyseni vykonu motoru. vetsinou kombinovano s jinejma upravama motoru napr. jiny svody, otevrenej lauf, KN filtry, vacky atd.

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
24.05.2011 12:05:43

dynojet stage 1: http://www.dkracing.cz/obchod/index.php … ;stranka=1
dynojet stage 3 : http://www.dkracing.cz/obchod/index.php … ;stranka=1
ke stage 3 potřeba i tohle : http://www.dkracing.cz/obchod/index.php … ;stranka=1
pokud tam je stage 1 o nic nejde jen je prej lepší křivka krouťáku plus tam bude asi místo normánlího filtru v airoboxu pratelnej KN..tento http://www.dkracing.cz/obchod/index.php … ;stranka=1
dostačující odpověd??evil

Billy (Člen)
24.05.2011 12:06:08

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
jaryn (Člen)
24.05.2011 12:11:35

takže z pohledu laika: hromada součástek navíc,který se můžou podělat? Nějaká vopičárna srovnatelná s čipováním TDI ?

K.a.s.y.m. (Člen)
24.05.2011 12:13:46

jaryn psal:

takže z pohledu laika: hromada součástek navíc,který se můžou podělat? Nějaká vopičárna srovnatelná s čipováním TDI ?

Ne.jen prostě jiný trysky a jehly a pratelnej filtr kterej chce při každý výměně oleje vyprat..nic víc.žádný změny v zapalování nebo tak něco..Krom občasnýho vyčistění filtru o tom nebudeš nikdy vědět.

osiris (Člen)
24.05.2011 12:44:04

K.a.s.y.m. psal:
jaryn psal:

Ne.jen prostě jiný trysky a jehly a pratelnej filtr kterej chce při každý výměně oleje vyprat..nic víc.žádný změny v zapalování nebo tak něco..Krom občasnýho vyčistění filtru o tom nebudeš nikdy vědět.

...ten filtr bude každejch 6000 kiláků vyndávat úplně zbytečně

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
24.05.2011 12:47:07

osiris psal:
K.a.s.y.m. psal:
jaryn psal:

...ten filtr bude každejch 6000 kiláků vyndávat úplně zbytečně

je to možný,že v airboxu tak netrpýhelp

nety (Člen)
24.05.2011 13:44:42

nebo přidej 15 a máš mojí bejvalku. Taky S-ko, sice víc km, ale já jak sem v 42kmt koupil,tak sem dal novej rovoďák, spojka, panceřky. je taky na motoinzerci.

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
zzzmrzlinar (Člen)
24.05.2011 14:15:37

nety psal:

nebo přidej 15 a máš mojí bejvalku. Taky S-ko, sice víc km, ale já jak sem v 42kmt koupil,tak sem dal novej rovoďák, spojka, panceřky. je taky na motoinzerci.

včera jsem na ní koukal, furt jí to sluší good

jaryn (Člen)
24.05.2011 14:26:19

nety psal:

Ty kluku ušatej,kdybych vládl těma 15 tisícema,nechal bych si ten "Mercedes",kterej jsem prodal. Měl jsem nejlepší motorku a teď si začínám drbat kebuli,jakej jezdím obhlížet sajrajt. Viz včera Inazuma,co Zmrzlnáři?

Zdenda (Člen)
24.05.2011 15:19:47

Jaryn: copak Inazuma se nekoupila?

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
zzzmrzlinar (Člen)
24.05.2011 15:36:16

Inazuma byla dost nemocná na předku,

- kdyžs vzal za brzdu tak s celej předek roztřás dopředu dozadu.
- kdyžs pustil řidítka tak se prozměnu rozvibrovala do stran
- do levejch zatáček šla sama, do pravejch jen násilím
- přední vidle pružila ale evidentně netlumila, taková houpačka, už když jsem přejížděl krokem ten retardér tak to jeblo do dorazů tak,že se mi to málem vyškublo z ruky.

Borec nejdřív jen poudal že je to přední gumou, ale myslím si že to musel vědět.

Jo a taky poměrně velký díry v zátahu, jinak ta Inazuma asi nebude špatnej stroj, je to celkem pěkná klasika, akorát ta pozice sedění je na mě vzpřímená až moc, řidítka mám skorem před kolenama a jsou teda fakt hustě úzký (a to žádný velký ramena nemám).

Luk (Člen)
25.05.2011 07:44:06

jaryn psal:
nety psal:

Ty kluku ušatej,kdybych vládl těma 15 tisícema,nechal bych si ten "Mercedes",kterej jsem prodal. Měl jsem nejlepší motorku a teď si začínám drbat kebuli,jakej jezdím obhlížet sajrajt. Viz včera Inazuma,co Zmrzlnáři?

no tohle stary eSko je hooodne retrohelpredface
asi by fakt nebyl spatnej kauf ta Netyho (esli ji mezitim nekdo nedojebal), zkus prisetritidontknowgood
jakous vlastne prosel anabazi? si vzpominam zes chtel enduro, pak skutra...a nakonec se s brekem vracis k becku?goodbigsmile

jaryn (Člen)
25.05.2011 09:48:28

po B6S jsem koupil B12N,tu,co mám v profilu. No,a z jistejch finančních důvodů jsem jí prodal za dobrou cenu. Teď bych rád něco aspoň trochu  podobnýho. Čtyřválec,naháče (i to eSko je dobrý),obsah 750 minimálně. Cenou tak do 50 táců.
Chci to vyloženě na rekreační vyjíždky. Takže mi vychází Bandit,Inazuma,Zephyr,XJ 900... Celkem čumim na CB 900 Bol d'Or,na Motoinzerci.

Filous (Člen)
25.05.2011 10:01:42

jaryn psal:

po B6S jsem koupil B12N,tu,co mám v profilu. No,a z jistejch finančních důvodů jsem jí prodal za dobrou cenu. Teď bych rád něco aspoň trochu  podobnýho. Čtyřválec,naháče (i to eSko je dobrý),obsah 750 minimálně. Cenou tak do 50 táců.
Chci to vyloženě na rekreační vyjíždky. Takže mi vychází Bandit,Inazuma,Zephyr,XJ 900... Celkem čumim na CB 900 Bol d'Or,na Motoinzerci.

...to CBčko je sice pjeknej youngtimer, ale dobrý tag pro zbjeratele, bo je to starej krám a daj se přetpokládat investice...ale to já jen tagsmokin

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdenda (Člen)
25.05.2011 12:37:50

zzzmrzlinar psal:

Inazuma byla dost nemocná na předku,

- kdyžs vzal za brzdu tak s celej předek roztřás dopředu dozadu.
- kdyžs pustil řidítka tak se prozměnu rozvibrovala do stran
- do levejch zatáček šla sama, do pravejch jen násilím
- přední vidle pružila ale evidentně netlumila, taková houpačka, už když jsem přejížděl krokem ten retardér tak to jeblo do dorazů tak,že se mi to málem vyškublo z ruky.

Borec nejdřív jen poudal že je to přední gumou, ale myslím si že to musel vědět.

Jo a taky poměrně velký díry v zátahu, jinak ta Inazuma asi nebude špatnej stroj, je to celkem pěkná klasika, akorát ta pozice sedění je na mě vzpřímená až moc, řidítka mám skorem před kolenama a jsou teda fakt hustě úzký (a to žádný velký ramena nemám).

Ahoj,

no já se teda jenom přichomejt a ten kamarád co se tam přišel podívat náhodou, tak ten jí právě měl a docela jsem na ní i pojezdil. Za mě je to moc a moc pohodlná motorka, skutečná klasika...

K tomu prodejci:

1) prodávat takhle zahnojenou motorku, to sem nežral, vím, není to jen o naleštění ale prostě tohle o něčem vypovídá a je fuk esli jde o motyku za 40 litrů.

2) prodejce povídal, že hledá pohodlnou motorku, že na Ině to není ono a že jde do GSF 650 !!!!! S jeho postavou, když mu není pohodlná Ina, pohodlí na 650 rozhodně nenajde.

3) můj celkovej dojem byl takovej, že jeho Ina je prostě v piči a pán chce novej strojek no a nejdostupnější je právě 650 Bandaska. smokin

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
zzzmrzlinar (Člen)
25.05.2011 14:11:17

Zdeněk - no a mě zas povídal, že ji prodává že když jeli minule do Chorvatska a v tunelu byla zácpa tak ten vzducháč moc topil, takže hledá něco s vodním chlazením. Asi nejdebilnější důvod co si mohl vymyslet.

Prostě i když se zprvu nezdál tak to byl vychcánek jakejch je všude hafo

jaryn (Člen)
25.05.2011 17:06:45

z těch keců,který jsou k slyšení při obchodech by mohlo bejt celkem výživný vlákno,myslím...idontknow
To Luk: po diskuzi se Zmrzlinářem nechám Stříbrskou B12 plavat. Za ochotu máš u mě Kocoura speciál... Díky i tak! Hluboceklanícísesmajla.
Zkusíme vomrknout Inazumu v Lounech.

zzzmrzlinar (Člen)
25.05.2011 18:43:37

more to vypadá jak bych tě nějak lámal já, mrknem nejdřív na Inu uvidíme esivá bude stát za hovno nebo ne.

Luk (Člen)
26.05.2011 07:52:49

jaryn: v poho...fakt bys nedosah na tu Netyho stribrnou? ten blazen na ni vsechno povymenoval...je vlastne po GOgoodsmile1

XJelen (Člen)
26.05.2011 08:09:24

jaryn - kup tu netyho, za rok mu jí buchneš zpátky a kruh se uzavře bigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
faitík (Člen)
26.05.2011 08:29:59

XJelen psal:

jaryn - kup tu netyho, za rok mu jí buchneš zpátky a kruh se uzavře bigsmilebigsmilebigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilegood

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
jaryn (Člen)
26.05.2011 08:45:24

Luk psal:

jaryn: v poho...fakt bys nedosah na tu Netyho stribrnou? ten blazen na ni vsechno povymenoval...je vlastne po GOgoodsmile1

Moc rád bych,ale opravdu víc než 50 tisíc nemám...smile2

zzzmrzlinar (Člen)
26.05.2011 10:15:52

Jaryn - ta sobota platí, možná na mě budeš muset chvílu počkat nebo naopak já na tebe, bo nedokážu odhadnout jestli brácha koupí nebo ne a v kolik dovalím

Zdenda (Člen)
26.05.2011 10:54:33

zzzmrzlinar psal:

Zdeněk - no a mě zas povídal, že ji prodává že když jeli minule do Chorvatska a v tunelu byla zácpa tak ten vzducháč moc topil, takže hledá něco s vodním chlazením. Asi nejdebilnější důvod co si mohl vymyslet.

Prostě i když se zprvu nezdál tak to byl vychcánek jakejch je všude hafo

Jo to mi taky povídal, ani sem na to radši neřekl ani slovo. Chjo. Když věděl, že to je gumou tak proč někde nekoupí jetou a nedá ji tam? Nechápu. Respektive chápu.smile1

nety (Člen)
26.05.2011 17:21:46

XJelen psal:

Klucí,nromálně sem o něm přemejšlel bigsmile

XJelen (Člen)
26.05.2011 21:38:10

nety psal:
XJelen psal:

di do prdele bigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
faitík (Člen)
27.05.2011 09:02:50

nety psal:
XJelen psal:

ty voleeééé to dáááášš!bigsmilegoodgood

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
nety (Člen)
27.05.2011 09:49:02

XJelen psal:
nety psal:
XJelen psal:

di do prdele bigsmilebigsmilebigsmile

no co, aspoň vim, že je tam všechno nový, když se to tam dával bigsmile

Luk (Člen)
27.05.2011 11:32:36

headshakeheadshakeheadshake

to uz mezitim nekdo dokurvilbad

musel bys to vymenit znovasurprisedevil

jaryn (Člen)
29.05.2011 10:07:35

tak hotovo. Inazuma je doma. Ještě jednou díky Zmrzlinářovi za pomoc a Filousovi za konzultaci.

gerrik (Člen)
29.05.2011 21:36:19

Tak gratulace good Musíme se někdy někde sťuknout a omrknout smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS