Nejsi přihlášen
Prepad nadrže
Re: Prepad nadrže
Tak hele..vede tam jen jedna hadička na pravý straně kolem airboxu někam až ke stupačce/svodu..
Kdybys měl díru,tak to snad musíš vidět, jestli to někudy chčije..no ne??
Anebo čepuj jen do půlky nádrže jako já....víc peněz bych za benál nedal.l..
PURE NAKED BIKE!
dieru som myslel vo vnutri nadrze jak je ten prepad a tam je koleno a dalej to ide dole pod bike.Bo jeden kolega mi vravel,ze mi chcije bo je karburator preplaveny,ale to sa mi nechce verit.Ta hadicka z airboxu je OK.Inak obe boli utesnene skrutkou, dost bordelu z toho vyslo.
xnewstedx psal:Nazdar.
Mam problem so Suzi. Ak natankujem prilis vela benzinu chcije mi a pritom benzin nieje ani po vrch. Je este niekde inde prepad na benzin, ci len ten z nadrze? Myslim, ze mam dieru niekde v tom kolene dnu v nadrzi bo nedavno mi kolega cistil karburator + nadrz a bolo tam tolko vody.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0479.jpg
...dle mě máš vyrezlý přepad....sundat nádrž...vylejt. .....poslat mě, Osimu nebo do Zetorky....chčije horem i dolem
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:xnewstedx psal:Nazdar.
Mam problem so Suzi. Ak natankujem prilis vela benzinu chcije mi a pritom benzin nieje ani po vrch. Je este niekde inde prepad na benzin, ci len ten z nadrze? Myslim, ze mam dieru niekde v tom kolene dnu v nadrzi bo nedavno mi kolega cistil karburator + nadrz a bolo tam tolko vody.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0479.jpg...dle mě máš vyrezlý přepad....sundat nádrž...vylejt. .....poslat mě, Osimu nebo do Zetorky....chčije horem i dolem
..z Irska?..
.já vím,blbý vapros..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:kojaksro psal:xnewstedx psal:Nazdar.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0479.jpg...dle mě máš vyrezlý přepad....sundat nádrž...vylejt. .....poslat mě, Osimu nebo do Zetorky....chčije horem i dolem
..z Irska?..
.já vím,blbý vapros..
....aha
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Caute,
pridam to sem. Viete mi povedat, ktora hadicka /aspon myslim, ze ide hadicka niekde dolu/ je pod vykom nadrze napojena na dieru nalavo /B6 2000/? Myslim, ze je to prepad, kvoli dazdovej vode, lebo ked prsi, mam tam vodu a neodtecie. Diera je tam, ale asi je zapchata. Rozobrate som to nemal, tak neviem kam usti. Pri vyfuku na strede moto su 3 hadicky, zatvorena je od filtra to viem, a jedna tensia a jedna hrubsia otvorena /len ktora?/. Asi to jedine prefuknut. Ci?
Diky.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.05.2011 13:34:41 Offline |
může v ní bejt zespoda bordel..zkus jí proštouchnout kusem drátu a uvidíš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No skusim drot ci to lanko z vrchu, rozmyslal som aj kompresor, ale ze sa najprv spytam /aby to nevyrazilo kde nema/.
A ktora to je hadicka? Ta tensia ci hrubsia? V inej diskusii som nasiel, ze tam je odvzdusnenie nadrze a prepad benzinu, no viem len o jednej diere /ta nalavo pod vieckom/, no netusim na co je /ale asi prepad benzinu, kedze je na vrchu a ked tam naprsi tak to musi niekde prepadnut /snad myslili aj na dazd v Japonsku v 2000 roku/.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
Stránky: 1