Nejsi přihlášen
Hluk motoru bandit 600s
Mám taký problém na mojom bandite 600s 02 je že ked za studena naštartujem tak v strede motora je počuk hluk také volačo jak buchot kov o kov čo to može byt.Ak je to rozvodová retaz ako to poznám.a akú by som tam mal dat keby tam chcem dat novú??Možu to byt aj ventili.ked sa zohreje je to o volačo menej počut.ale aj tak je.
Re: Hluk motoru bandit 600s
redik27 psal:p.s. sundat hlavu a vomrknout. Kdy jsi naposled dělal ventily?
takhle na první "poslechnutí" přes písmenka???
že to má chvíli bych řek že slyší trávu růst a to co se mu zdá jako nesnesitelnej rachot může bejt naprosto normální šepot olejovzduchu ale poslechnout si to musí někdo ušima, ne písmenkama
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:redik27 psal:p.s. sundat hlavu a vomrknout. Kdy jsi naposled dělal ventily?
že to má chvíli bych řek že slyší trávu růst a to co se mu zdá jako nesnesitelnej rachot může bejt naprosto normální šepot olejovzduchu ale poslechnout si to musí někdo ušima, ne písmenkama
beru to podle sebe, po koupi to též cvakalo a bordel dělalo, nechal jsem udělat ventily a rychtyg.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:XJelen psal:redik27 psal:p.s. sundat hlavu a vomrknout. Kdy jsi naposled dělal ventily?
že to má chvíli bych řek že slyší trávu růst a to co se mu zdá jako nesnesitelnej rachot může bejt naprosto normální šepot olejovzduchu ale poslechnout si to musí někdo ušima, ne písmenkamaberu to podle sebe, po koupi to též cvakalo a bordel dělalo, nechal jsem udělat ventily a rychtyg.
..a Tys u ventilů sundával hlavu??
Mour psal:redik27 psal:XJelen psal:
že to má chvíli bych řek že slyší trávu růst a to co se mu zdá jako nesnesitelnej rachot může bejt naprosto normální šepot olejovzduchu ale poslechnout si to musí někdo ušima, ne písmenkamaberu to podle sebe, po koupi to též cvakalo a bordel dělalo, nechal jsem udělat ventily a rychtyg.
..a Tys u ventilů sundával hlavu??
nějakej new zpusob asi poreferuj
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Mour psal:libac22 psal:Mour psal:
..a Tys u ventilů sundával hlavu??nějakej new zpusob asi poreferuj
...víko ventilů
to jo to znám ... ale chtěl bych slišet návod jak ladit ventily se sundanou hlavou
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Mour psal:libac22 psal:Mour psal:
...víko ventilůto jo to znám ... ale chtěl bych slišet návod jak ladit ventily se sundanou hlavou
Jo ták ...to byl dotaz na Redik, ne na mě
pravda nevadí snad si to přečte a podá vysvětlení
Stránky: 1