Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 27.05.2011 08:05:25 Offline |
Re: faitik
fsecko nejlepci Faitas
To zase bude Debustrol
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
vsechno nej
Progear 650 (Člen) 27.05.2011 08:39:40 Offline |
vše nej...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2011 09:00:45 Offline |
vše nej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 27.05.2011 12:34:37 Offline |
vše ney
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 28.05.2011 11:48:15 Offline |
dodatečně vše nej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
faitík psal:eště jednou děkuju za přání
včera jsem to eště zapíjel s rodinnými přáteli, a neska ráno sem si musel dát TZ, pěkný to byly narozeniny
...nejlepší bylo, jak jste pak s kimem seděli na posteli a nevěděli co máte dělat
...já vlez na vedlejší pokoj a začal se svlíkat v domnění, že jsem ve svým, až si mě pak vodtáh moníček ...a to dneska ráno, když už jsem byl "střízlivej"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:faitík psal:eště jednou děkuju za přání
včera jsem to eště zapíjel s rodinnými přáteli, a neska ráno sem si musel dát TZ, pěkný to byly narozeniny...nejlepší bylo, jak jste pak s kimem seděli na posteli a nevěděli co máte dělat
...já vlez na vedlejší pokoj a začal se svlíkat v domnění, že jsem ve svým, až si mě pak vodtáh moníček ...a to dneska ráno, když už jsem byl "střízlivej"
já sem se taky rávno divil
sem měl sundaný boty, i ponožky - pěkne srovnaný vedle postele a kalhoty sem měl pověšený na věšáku
to sem nemoh zvládnout sám, to ne
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Smoula.koumak (Člen) 29.05.2011 21:52:05 Offline |
dodatečně přeju taky vše nej
Bandit v lese :-))
faitík psal:já sem se taky rávno divil
sem měl sundaný boty, i ponožky - pěkne srovnaný vedle postele a kalhoty sem měl pověšený na věšáku
To máš dobrý... Já jednou ráno nemoh najít triko a kalhoty. Hodinky, telefon, peněženka, klíče od auta co ležely na stole tam zůstaly. Jen to triko a kalhoty zmizely.
Jo a objevila se tam podprsenka. Dodnes nevím co se stalo a už se to asi nikdy nedozvím.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:faitík psal:já sem se taky rávno divil
to sem nemoh zvládnout sám, to neTo máš dobrý... Já jednou ráno nemoh najít triko a kalhoty. Hodinky, telefon, peněženka, klíče od auta co ležely na stole tam zůstaly. Jen to triko a kalhoty zmizely.
Jo a objevila se tam podprsenka. Dodnes nevím co se stalo a už se to asi nikdy nedozvím.
...to musela bejt šeredná žencká, esi jí byli tvoje kalhoty ...ááále co, po vosmi pivech a dvanácti rumech je každá královna
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Ondráš psal:faitík psal:já sem se taky rávno divil
to sem nemoh zvládnout sám, to neTo máš dobrý... Já jednou ráno nemoh najít triko a kalhoty. Hodinky, telefon, peněženka, klíče od auta co ležely na stole tam zůstaly. Jen to triko a kalhoty zmizely.
Jo a objevila se tam podprsenka. Dodnes nevím co se stalo a už se to asi nikdy nedozvím....to musela bejt šeredná žencká, esi jí byli tvoje kalhoty ...ááále co, po vosmi pivech a dvanácti rumech je každá královna
třeba to nebyla tak úplně ženská
...a bude hůř!
2 kalos + Filous: Já bych Vám oponoval, ale já si z toho nepamatuju fakt vůbec nic.
Jsme se to pak snažili s kámošem nějak rekonstruovat, ale skončil jsme vždycky u toho jak se poblil v hospodě ze který nás následně vyhodili.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
faitík psal:osiris psal:faitík psal:eště jednou děkuju za přání
včera jsem to eště zapíjel s rodinnými přáteli, a neska ráno sem si musel dát TZ, pěkný to byly narozeniny...nejlepší bylo, jak jste pak s kimem seděli na posteli a nevěděli co máte dělat
...já vlez na vedlejší pokoj a začal se svlíkat v domnění, že jsem ve svým, až si mě pak vodtáh moníček ...a to dneska ráno, když už jsem byl "střízlivej"já sem se taky rávno divil
osi: nevíš sim tě pokračování
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:faitík psal:osiris psal:...nejlepší bylo, jak jste pak s kimem seděli na posteli a nevěděli co máte dělat
...já vlez na vedlejší pokoj a začal se svlíkat v domnění, že jsem ve svým, až si mě pak vodtáh moníček ...a to dneska ráno, když už jsem byl "střízlivej"já sem se taky rávno divil
to sem nemoh zvládnout sám, to neosi: nevíš sim tě pokračování
...já jsem myslím táhnul kima, moníček tobě a kimovi nesla jízdenky a nový triko, to vám prej dala na stolek, ale nesvlíkala vás, neboj
...seděli jste, mám vám vyřídit na těch postelích jak děti v mateřský školce a čekali kdy příjde mikuláš
osiris psal:faitík psal:faitík psal:
já sem se taky rávno divil
to sem nemoh zvládnout sám, to neosi: nevíš sim tě pokračování
...já jsem myslím táhnul kima, moníček tobě a kimovi nesla jízdenky a nový triko, to vám prej dala na stolek, ale nesvlíkala vás, neboj
...seděli jste, mám vám vyřídit na těch postelích jak děti v mateřský školce a čekali kdy příjde mikuláš
......teprve dneska se cítím čistej po tej zákeřnej rezavej lihovině,boha jeho co jsme to pili za sajrajt,takhle se zmatlat...před třema rokama jsem dopad nemlich stejně...známej pozval mě a kámoše na oslavu svejch kulatejch narozenin,kámoš poskakoval jako čerstvě narozený hříbě a já zcepeněl,uplně stejný příznaky...za dva dny z něj vylezlo že sehnal dobrej lacinej polskej rum...čert ví co tam rozlejvaj za paš,po zkušenostech s jídlem který stálo taky za govno bych se vůbec nedivil
...ale jináč to bylo dobrý
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
faitík psal:osiris psal:faitík psal:eště jednou děkuju za přání
...asi Levap,taky si nic nepamatuju,ale nikdo jinej už tam nebyl
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:faitík psal:osiris psal:
...nejlepší bylo, jak jste pak s kimem seděli na posteli a nevěděli co máte dělat
to sem nemoh zvládnout sám, to ne...asi Levap,taky si nic nepamatuju,ale nikdo jinej už tam nebyl
...ten o sobě věděl, děkoval že jsme mu vás přitáhli
Stránky: 1