Nejsi přihlášen
hladina oleje
Vím, že to sem nepatří, ale zkusím se zeptat zkušených mechaniků. Určitě než jste zjistili, že nejlepší je Bandit jste měli třeba něco jinýho. Nemá někdo zkušenost s hladinovým spínačem oleje jako má třeba FZR.Řeším problém s hladinou oleje - v půlce okýnka už svítí kontrolka hladiny.Zhasne jedině když je olej na horní rysce, ale protože motor není nejmladší a má určitou spotřebu, po 400km zas kontrolka otravuje a seřídit spínání nelze.Uvažuju o předělání na tlakovej spínač z auta do hlavního olejovýho kanálu.
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
Re: hladina oleje
...myslim, ze by s tim nemel bejt vubec problem, nevim jestli nemaj hodne odlisny min. tlaky, ale asi milane ty motory zas tak velky rozdily mit nebudou, vsechno se to stejne pohybuje kolem 0,03 - 0,06 mpa
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pet psal:Když jsme u toho oleje,tak jsem se chtěl zeptat jestli je normální,že mi olej za poslední 4tis.km skoro vůbec neubyl,přitom motor šlape jako hodinky
Jsem z toho trochu na větvi,mám strach abych to snad nezadřel
Buď rád, alespoň ho nemusíš dolejvat
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
KOŽON psal:serie 01 byla vadná?je fakt,že ji mám a olej dolívám
mužu mít nějaký problém
...nadměrná ovalita válců a tym spůsobená chuť na volej...při překročení normovaný spotřeby v rámci reklamací měnili bloky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1