Nejsi přihlášen
Laďák na B12/2001
Našel jsem nabídku a tvažuji nákup 1 kousku v karbonu. Znáte někdo Opavsko , Ostrava.
http://www.firmy.cz/detail/2001730-toma … kylesovice
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Re: Laďák na B12/2001
...neznam, ale spoustu let spátky sem vod něj něco viděl a moc se mi to nezamlouvalo...a komunikace s ním byla taky taková divná...dyš sem po ňom chtěl vjedět co a jaký tvary dělá, tag mi poslal dopisem na kousku špinavýho papíru propiskou nakreslenej kroužek, kosoštverec a vovál a tym sme skončili
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...neznam, ale spoustu let spátky sem vod něj něco viděl a moc se mi to nezamlouvalo...a komunikace s ním byla taky taková divná...dyš sem po ňom chtěl vjedět co a jaký tvary dělá, tag mi poslal dopisem na kousku špinavýho papíru propiskou nakreslenej kroužek, kosoštverec a vovál a tym sme skončili
prachsprostě tě poslal do píči
Strýcfajtr !!!
Filous psal:...neznam, ale spoustu let spátky sem vod něj něco viděl a moc se mi to nezamlouvalo...a komunikace s ním byla taky taková divná...dyš sem po ňom chtěl vjedět co a jaký tvary dělá, tag mi poslal dopisem na kousku špinavýho papíru propiskou nakreslenej kroužek, kosoštverec a vovál a tym sme skončili
To znamená "ty kundo špinavá".
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen psal:Filous psal:...neznam, ale spoustu let spátky sem vod něj něco viděl a moc se mi to nezamlouvalo...a komunikace s ním byla taky taková divná...dyš sem po ňom chtěl vjedět co a jaký tvary dělá, tag mi poslal dopisem na kousku špinavýho papíru propiskou nakreslenej kroužek, kosoštverec a vovál a tym sme skončili
prachsprostě tě poslal do píči
A nebo si myslel že ti udělá dobře a vyrobí ti výfuk Bandit Pičo!
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Stránky: 1