Nejsi přihlášen
Tak kdo jde dnes 31.5. na díču?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Banditatom (Člen) 31.05.2011 18:46:10 Offline |
Re: Tak kdo jde dnes 31.5. na díču?
Bedřich psal:to fakt pecka...
pecka by to byla kdyby jim všem oznámil, že jsou nezaměstnaní
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
co to je za slovo "DÍČA"
jaktěžif sa řikalo dýza...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
redik27 psal:Kukii psal:i diskoška ale myslim, že Mourův čaj o páté vyhrává
já bych to dal spíš na čaj o dvaadvacáté. O páté není ještě otevřeno :)
...ale bejvávalo, vo dvavadvacátý uš se šlo domu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen psal:Luk psal:tomasNJ psal:co to je za slovo "DÍČA"
jaktěžif sa řikalo dýza......nebo taky dydžina
ty vole na plzeňskym venkově odjaktěživa "na zábavu"
na vyskočině sme říkávali letním parketům "zábavy"
Život je boj-mašina je nej!!!
Filous psal:redik27 psal:Kukii psal:i diskoška ale myslim, že Mourův čaj o páté vyhrává
já bych to dal spíš na čaj o dvaadvacáté. O páté není ještě otevřeno :)
...ale bejvávalo, vo dvavadvacátý uš se šlo domu
...jo, jo, dívky musely být v osm v posteli ........aby pak v deset mohly být doma
XJelen psal:Luk psal:tomasNJ psal:co to je za slovo "DÍČA"
jaktěžif sa řikalo dýza......nebo taky dydžina
ty vole na plzeňskym venkově odjaktěživa "na zábavu"
to uz se spis blizi bigbítu né?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:XJelen psal:Luk psal:
...nebo taky dydžinaty vole na plzeňskym venkově odjaktěživa "na zábavu"
to uz se spis blizi bigbítu né?
no já taky nikdy nepamatuju, že by někde hráli nějaký disko do břízy na brutus, do volduch na sifon atd
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:XJelen psal:
ty vole na plzeňskym venkově odjaktěživa "na zábavu"to uz se spis blizi bigbítu né?
no já taky nikdy nepamatuju, že by někde hráli nějaký disko do břízy na brutus, do volduch na sifon atd
U nás v Ostravě Porubě v Osvětové Besedě hráli disko, 60 % českých a 40 % zahraničních
XJelen psal:no já taky nikdy nepamatuju, že by někde hráli nějaký disko do břízy na brutus, do volduch na sifon atd
Už jsem dlouho nespal na kapotě auta.
Budu na ně muset zase vyrazit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 02.06.2011 10:35:23 Offline |
my sme se chodili dycky zežrat...at už to bylo nazýváno jakkoli...blil jsem stejně ...jak na dýze ,tak na zábavě ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...já na diskošce nigdy nebyl ...do dneška s toho mam psychycký trauma ...ale zábavy a letní parkety sem vymetal statečně ...a ze začátku sem blil jag Slimák ...pag sem se fpil a do dneška to mam tag, že dyš démon zavelí, tag nevim gdy přestat
hlemejzd999 (Člen) 02.06.2011 12:50:37 Offline |
Filous psal:...já na diskošce nigdy nebyl ...do dneška s toho mam psychycký trauma ...ale zábavy a letní parkety sem vymetal statečně ...a ze začátku sem blil jag Slimák ...pag sem se fpil a do dneška to mam tag, že dyš démon zavelí, tag nevim gdy přestat
naposled sem vypil na parketě 21 pif ..to bylo před cca 20ti járy a vot tý doby tak jedno pivo za měsíc ,až dva ..nějak se mi to znechutilo,nebo co ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:...já na diskošce nigdy nebyl ...do dneška s toho mam psychycký trauma ...ale zábavy a letní parkety sem vymetal statečně ...a ze začátku sem blil jag Slimák ...pag sem se fpil a do dneška to mam tag, že dyš démon zavelí, tag nevim gdy přestat
naposled sem vypil na parketě 21 pif ..to bylo před cca 20ti járy a vot tý doby tak jedno pivo za měsíc ,až dva ..nějak se mi to znechutilo,nebo co ...
...já se snažim si to znechutit uš spoustu let, ale furt mi to ňák nejde ...akurát Fernet, ten mam znechucenej dokonale
WenzelB6 psal:fernet neznám nic lepšího mužu ale jen klasika. citrus
ze všeho jinýho je cejtit líh, ale fernet je správný echt military fett
...to mi stačí vidět, jag to něgdo pije a kope mi to...lihový produkty a kedlubnovej bols mi nevaděj
Filous psal:...já na diskošce nigdy nebyl ...do dneška s toho mam psychycký trauma ...ale zábavy a letní parkety sem vymetal statečně ...a ze začátku sem blil jag Slimák ...pag sem se fpil a do dneška to mam tag, že dyš démon zavelí, tag nevim gdy přestat
tak já teda i přes nějakej trénink, kterej teda už dlouho zanedbávám, tak šíleně bleju a trpim bolestma hlavy Naposledy jsem se v pod Plzní v takovim malebnym kempu u lesa a řeky vožral tak, že sem nablil k ránu celý ohniště, zeblil okolí stanu a zatímco si dopoledne všichni užívali vyjížďky po okolí, tak já skučel a myslel že mi upadne řepa. Ovšem když jsem měl jít žrát do místní kempový restaurace, tak jsem zjistil, že pěšky tam nedojdu zato když sem sednul na motorku tak mi bylo hej
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Filous psal:...já na diskošce nigdy nebyl ...do dneška s toho mam psychycký trauma ...ale zábavy a letní parkety sem vymetal statečně ...a ze začátku sem blil jag Slimák ...pag sem se fpil a do dneška to mam tag, že dyš démon zavelí, tag nevim gdy přestat
tak já teda i přes nějakej trénink, kterej teda už dlouho zanedbávám, tak šíleně bleju a trpim bolestma hlavy Naposledy jsem se v pod Plzní v takovim malebnym kempu u lesa a řeky vožral tak, že sem nablil k ránu celý ohniště, zeblil okolí stanu a zatímco si dopoledne všichni užívali vyjížďky po okolí, tak já skučel a myslel že mi upadne řepa. Ovšem když jsem měl jít žrát do místní kempový restaurace, tak jsem zjistil, že pěšky tam nedojdu zato když sem sednul na motorku tak mi bylo hej
...to musíš přepít a přebrufénovat
Filous psal:Zdenda psal:Filous psal:...já na diskošce nigdy nebyl ...do dneška s toho mam psychycký trauma ...ale zábavy a letní parkety sem vymetal statečně ...a ze začátku sem blil jag Slimák ...pag sem se fpil a do dneška to mam tag, že dyš démon zavelí, tag nevim gdy přestat
...to musíš přepít a přebrufénovat
jo,jo brufen na květák a živočisný uhlí na žaludek a do půlhodky jako rybička
Zdenda psal:tak já teda i přes nějakej trénink, kterej teda už dlouho zanedbávám, tak šíleně bleju a trpim bolestma hlavy Naposledy jsem se v pod Plzní v takovim malebnym kempu u lesa a řeky vožral tak, že sem nablil k ránu celý ohniště, zeblil okolí stanu a zatímco si dopoledne všichni užívali vyjížďky po okolí, tak já skučel a myslel že mi upadne řepa. Ovšem když jsem měl jít žrát do místní kempový restaurace, tak jsem zjistil, že pěšky tam nedojdu zato když sem sednul na motorku tak mi bylo hej
Největší zážitek byl s Kojakem. Když povídal: "Já nechci blejt. Já u toho strašně řvu", tak jsem si říkal, že si dělá prdel.
Nedělal.
Až se Jizerky otřásaly. Poprvé v životě jsem zažil že někdo začal větu, uprostřed ní se vyblil a tu větu dokončil.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 02.06.2011 20:48:41 Offline |
Filous psal:WenzelB6 psal:fernet neznám nic lepšího mužu ale jen klasika. citrus
ze všeho jinýho je cejtit líh, ale fernet je správný echt military fett...to mi stačí vidět, jag to něgdo pije a kope mi to...lihový produkty a kedlubnovej bols mi nevaděj
taky to mám tak, jak to vidí, tak se mi kroutí nohy v pěsti... navíc i se zelenou teda...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1