Nejsi přihlášen
jak chodí cikáni nakupovat
http://www.stream.cz/video/530210-zlode … nu-v-praze
a ještě u toho mele, že on nekradl. Ty woe měli mu jí jednu křápnout a bylo by po
Bandit 4EVER!!!
Bandit-Kralik (Člen) 04.06.2011 17:30:33 Offline |
Re: jak chodí cikáni nakupovat
řezat, řazat a pro jistotu ještě řezat.... ale stejně to nejspíše nepomůže
ty vole,no co dodat...zlámat hnáty ksindlum...a ta černá špinavá děfka co toho měla po nohavicích...hlavně samý zubní pasty a ústní vody (jako kdyby to někdy používali)ZMRDI ZASRANÝ CIKÁNSKÝ!!!!!
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Banditatom (Člen) 04.06.2011 18:02:17 Offline |
héé more kdo nekrade okrada rodinu ne... hold tvrdá doba šáhli jim na dávky o jednom řešení už mluvím od pádu dreizehnreich
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Sice je super, že se nebáli a chytli je nebo aspoň ho a zboží (byli naštěstí jen 2 že jo, jinak by prodavačce nikdo nepomohl), ale je toho max za 3000,- čili policajti s tím stejně nic moc neudělaj - hold přestupek.... kdyby se tyto přestupky sčítali (třeba za nějaké časové období) hned by to bylo pro všechny lepší (teda krom zlodějů).
Nic lidského mi není cizí
Zdenda psal:Rasisti, proč by cikán nemohl krást jako? Vždyť je to utlačovanej chudák
v tom případě by ho měli utlačit do bezvědomí a zakopat dva metry pod zem! V Chomutovským Kafulandu takhle nakupujou pořád. Další varianta je, že tam vjedou s kočárem a rvou to do kočáru k děcku, ksindl jeden
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 06.06.2011 12:46:15 Offline |
proč mu někdo rovnou nedal do držky ? ...škoda , že se nikdo nenašel ,kdo by ho uzemnil ...jako v tom vtipu :
Jde takhle chlápek po městě a má triko s nápisem "NESNÁŠÍM CIGÁNY". Vidí ho cigán, jde blíž a ptá se ho: "Co to máš na tom triku?"
Chlápek se na něho podívá a říká: "To je první věc, která mě na vás sere, neumíte číst."
Cigán hned volá: "Hej Delo, Laco pojďte sem. Bude férovka. Jemu je třicet, nás je třicet."
A chlápek na to: "To je druhá věc, která mě na vás sere, když se chcete bít musí vás být přesila."
Tu se cigán už doopravdy naštve a vytáhne na chlápka nůž.
A chlápek klidně na to: "A to je třetí věc, co mě na vás sere, taháte nože tam, kde se bude střílet."
škoda ,no...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stiegl psal:Jak napsal Thor... rovnou uzemnit, pořádně přes držku a konec... Svině černá...
...po skušenostech bych byl s tym uzemňovánim vopatrnej ...voni maj ty kryplové svý práva zmáklý a gdo má pag furt chodit po výslechách a ke komisim???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1