Nejsi přihlášen
Aviaticka pout Pardubice 4-5.6.2011 Pozor zmena pravidel !!
Tak se ke me dneska dostala nova informace , kdo tam chce jet na masine , vjezd pro moto je sice jako kazdy rok zadara , ale doslo ke zmene pravidel pro volny vstup , takze je to mozne pouze v kazdou celou hodinu , v 8 , 9 , 10 hod. s doprovodnym vozidlem , ktere nas bude v tyto casy vyzvedavat u brany ! Vice zde http://www.motoklub-jiry.cz/plakat_registrace.htm Tak kdo tam chce jet , tak se bud zaregistrujte na tech strankach , nebo mi to napiste sem , ja to pak vyridim jako hromadnou registraci najednou
snowflake600 (Člen) 28.05.2011 16:47:54 Offline |
Re: Aviaticka pout Pardubice 4-5.6.2011 Pozor zmena pravidel !!
tak to se potkáme
Odjezd bude taky organizovanej, jakože ti bude někdo říkat kdy můžeš vodjet?Pouze v celou.?Chlastat se bude zase z cisterny jako vloni?Protože stánky budou za 2 hod.vykoupený?Jestli jo tak to je akce na piču a zadarmo drahá.
Michal Dk psal:Odjezd bude taky organizovanej, jakože ti bude někdo říkat kdy můžeš vodjet?Pouze v celou.?Chlastat se bude zase z cisterny jako vloni?Protože stánky budou za 2 hod.vykoupený?Jestli jo tak to je akce na piču a zadarmo drahá.
Ja za to nemuzu Jenom informuju , co jsem zjistil , a to muzes bejt rad , prijet tam v 11 , tak zaplatis 250 voci , a jeste jdes pesky vod brany az na plochu Ne podle me to delaj proto , ze 500 masin co tam bylo loni ,+ najaky se jeste votocily pro znamy na branu , to byl slusnej unik na vstupnym , vodjezd uz bude individualni , a s tema stankama se snad poucili z lonska , psal jsem jim mejla , jako ze me tim nasrali A jako ted vo vikendu v Caslavi , snad jeste horsi
Drakoxxl psal:Deny, už jsem se regnul a když to s mladým stihnu do 9:15 k tobě 49°56'23.134"N, 15°40'8.753"E, tak bychom s Váma rádi do PU vyrazili společně.
To by bylo fajn , ale mas blby souradnice este ze sem to zkontroloval. To byl Hermanuv mestec , tam bylo jenom prase ,ja bydlim v Chrudimi , ale neboj , pockame na tebe nekde na pumpe v Chr. trebas Shell ? http://www.firmy.cz/detail/209563-shell … im-iv.html .Kolem pul desate bychom tam meli byt
deny1234 psal:Drakoxxl psal:Deny, už jsem se regnul a když to s mladým stihnu do 9:15 k tobě 49°56'23.134"N, 15°40'8.753"E, tak bychom s Váma rádi do PU vyrazili společně.
To by bylo fajn , ale mas blby souradnice este ze sem to zkontroloval. To byl Hermanuv mestec , tam bylo jenom prase ,ja bydlim v Chrudimi , ale neboj , pockame na tebe nekde na pumpe v Chr. trebas Shell ? http://www.firmy.cz/detail/209563-shell … im-iv.html .Kolem pul desate bychom tam meli byt
OK, budeme tam do 9:30 nejdýl.
P.S.: Sem chtěl vzdát holt nebožtíkovi
Lepší někdy, než nikdy.
snowflake600 (Člen) 02.06.2011 22:19:03 Offline |
Dane na pů desátou před shellkou nebo to už budeme v PCE?
Libor nx psal:sakra jel bych taky,ale motyka je nepojízdná.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 000167.jpg
Hmm, to vypadá tak až na srpenec
Lepší někdy, než nikdy.
Libor nx psal:sakra jel bych taky,ale motyka je nepojízdná.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 000167.jpg
hh, takhle ta moje bude vypadat taky, ale az na podzim :D prez leto do toho nejdu
Radši žádat o odpuštění než o povolení ....
snowflake600 (Člen) 03.06.2011 20:32:03 Offline |
Pro místní Chrudimáky a spol - DEFINITIVNĚ SRAZ - Shell Chrudim - 9:30 nejdýl ..pak odjezd do PCE
deny1234 psal:moto moto psal:Už sem se tam registroval, kterej den tam chcete jet?
V sobotu , podle modelu vypada tady pocasi stabilne az do vecera
No já až v nedělu. Zítra musim do práce
No tak to je smolik , fuj v sobotu do prace , to sem naposled byl za komancu na pracovni sobote Tag se treba potkame na srazu v Celadne , kdyz jsi z moravy , tak to tam mas kousek
Drakoxxl psal:Libor nx psal:sakra jel bych taky,ale motyka je nepojízdná.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 000167.jpgHmm, to vypadá tak až na srpenec
to záleží na Filousoj,snad tak dlouho né
snowflake600 (Člen) 04.06.2011 09:04:39 Offline |
tak já valím, za chvíli na shellce :)
snowflake600 (Člen) 06.06.2011 20:27:06 Offline |
Drakoxxl psal:Až na to vedro, tak to bylo dobrý. Cestou domů jsme dvakrát zmokli, ale večír jsem to musel pochladit
Dane, uzená haksna vypadá
my sme byli cajk, tady lehce sprchlo tak v 8 ....jinak spálený sme
snowflake600 psal:Drakoxxl psal:Až na to vedro, tak to bylo dobrý. Cestou domů jsme dvakrát zmokli, ale večír jsem to musel pochladit
Dane, uzená haksna vypadámy sme byli cajk, tady lehce sprchlo tak v 8 ....jinak spálený sme
no ve 4 hodky chcalo ja prase u nás , tak jsem na vás myslel
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
snowflake600 (Člen) 06.06.2011 23:45:17 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:Drakoxxl psal:Až na to vedro, tak to bylo dobrý. Cestou domů jsme dvakrát zmokli, ale večír jsem to musel pochladit
Dane, uzená haksna vypadámy sme byli cajk, tady lehce sprchlo tak v 8 ....jinak spálený sme
no ve 4 hodky chcalo ja prase u nás , tak jsem na vás myslel
ve 4 hoďky "ani mráček"
snowflake600 psal:libac22 psal:snowflake600 psal:
my sme byli cajk, tady lehce sprchlo tak v 8 ....jinak spálený smeno ve 4 hodky chcalo ja prase u nás , tak jsem na vás myslel
ve 4 hoďky "ani mráček"
do je divný přitom to je 20 km ... tak hlavně že jste to nikde nechytli
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Stránky: 1