Nejsi přihlášen
Špatně padají otáčky
Známý si koupil mašinu a divně se chová reakce na plyn. Můj osobní názor je že jsou rozhašené karbce.
Chování:
když z volnoběhu rychle přidá plynem motka se přidusi(dostane moc velkou dávku benzínu), když přidá pomalu tak to jde normálně do otáček a za jízdy to poznat není. a na druhou stranu když takhle u zahřátého motoru motorku vytočí tak klesnou otáčky na zhruba 2500 kdy chvilku drží (cca10s) a pak klesnou do normálu? co s tím hodit to mechanikovi na seřízení na karbce nebo se to dá nějak poštelovat doma? napadlo mě vytáhnout svíčky a kouknout jak jsou zabarvené a podle toho pak ubrat nebo přidat na směsi.
co vy chytřejší a zkušenější na to povíte?
Re: Špatně padají otáčky
to je dle mého skromného názoru problém v karbecích ve volnoběžných otáčkách, respektive v nastavení podtlaků ve volnoběžných otáčkách....
Nedávno mi to kamarád mechanik kontroloval a tohle mi říkal, že dělal mašina jeho bráchy než to "vyladil" (On měl ještě problém v tom, že mašina jezdila v Anglii okolo pobřeží a karbece byly komplet zasraný solnýma sračkama nedalo se to odstranit jinak než myslím elektrolýzou, pak už paráda!)
Nic lidského mi není cizí
hale něco takovýho řeším už dlouho u biga a to je jenom dvoukarbec a jednoduchej....a stejně se mi to moc nedaří sladit....u čtyřválu nebo něčeho takovýho bych si vůbec netroufnul do vzdušníků hrabat, to je tak to zkurvit...
takže radši machanikovi
Banditatom (Člen) 05.06.2011 10:18:22 Offline |
1) što eto za motokolo?
2) jít cestou pokusu a omylu... no nevím na 100% demontáž karburace rozborka seřízení a doma na ponku to uděláš tak že to bude k hovnu...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Díky za rady pude to k mechošoj jen se domluvit kdy a odstrojit mu kapoty.
je to Yamaha FZR 600R jede to pěkně ale trochu mě to sere s tím volnoběhem. Kolik by to tak mohlo koštovat. Kapoty kamoš zhodí doma sám aby se s tím mechoš nezdržoval jen prostě kouknout na ty karbce a když tak ventily a rozvody okouknout v jakém je to stavu.
Banditatom (Člen) 05.06.2011 11:50:34 Offline |
Fik-B6S psal:Díky za rady pude to k mechošoj jen se domluvit kdy a odstrojit mu kapoty.
je to Yamaha FZR 600R jede to pěkně ale trochu mě to sere s tím volnoběhem. Kolik by to tak mohlo koštovat. Kapoty kamoš zhodí doma sám aby se s tím mechoš nezdržoval jen prostě kouknout na ty karbce a když tak ventily a rozvody okouknout v jakém je to stavu.
seřízení jak kde mě to na duc duc vyšlo 1000kč včetně fentilů na bečko cca. 1500kč s fentiloj..
Nevíte někdo kde stáhnout manuál na tu yamahu FZR 600 4JH. nepodařilo se mi nic najít...
Banditatom (Člen) 07.06.2011 20:57:36 Offline |
tam jsem koukal a nesedí to...
Banditatom (Člen) 07.06.2011 21:05:27 Offline |
co konkrétně ti nesedí?
kapoty a uchyty pod nima je tam jinak elektrika je tam nějaké podávací čerpadlo a tam je kohout atd...
Stránky: 1