Nejsi přihlášen
Kurvy zlodějský
Tak mi vybrali auto, ukradli mi kufr z kufru a v něm byli vzorky ( kusy prkýnek z lamina ) a kalkulačka z roku 1996, u toho ležel metr za 5500 kč a ten včetně rádia sony na cd s panelem v nautě nechali. ukradli zmrdi za 1000 kč a vybourali mi zadní sklo za 6500 kč. No to museli bejt echt čuráci protože v autě vedle, sebrali z rádia panel a rádio nechali.
Na policii 3 hodiny. Půl hodiny jsem čekal a pak slečna cajtka nevěděla, kde jsou jaké formuláře v pc, pak jim netiskla tiskárna no prostě komiks. A to jsme napsali cca 10 řádek na A4.
Vcelku jsem se jim vysmál, řkouc, že až je najdou ať dají vědět. A to se asik nikdy nestane, protože kdo by se za zmrdama honil že.
Jo a auto mi celý zasrali tím černým práškem na otisky, který našli asi jen moje.
Sklo možná přivezou už zítra tak snad odpoledne už to bude hotový.
PS kokot jsem samo sebou já že jsem to tam nechal na očích.
The father of the little princess of the dawn
Re: Kurvy zlodějský
Takhle kdysi nasemu uciteli na skole rozsekali pred skolou zadni sklo protoze nechal na zadni sedacce valet notebook, kterej vezl do nebezpecnyho odpadu. Mely by byt ty auta pod proudem, kdyz stoji na parkovisti
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
osiris psal:...je to smutny, ale slusnejc bejci, jsme na verejnosti
píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp
A závěrem pííííííííííííííp
viz avatar:)
hmm taky mám čerstvou zkušenost ... minulej tejden sem byl na 3 dny v Čurákově (jak říká strejda Míra) na montáži a čekal sem 5 hodin, podotýkám 5 hodin!!!! na parkovišťu a čekal na cajty než se přijeli podívat jak nám vykradli tranzita!! V autě zůstalo kompletně všecko, "jenom" si vzali akuvrtacíkladivo vod Boženky za 25 litrů! :( Vedle toho ležela další nová Narexa asi za 3ku a ta tam zůstala .... nic jinýho z auta nezmizelo, takže rozbytý jedno sklo na tranďáku a vrtačka v hajzlu .......! :((( Kurvy zkurvený, sekat ruce parchantům ............... proč vokrádají rukama pracující lidi vo vercajk ....... vrtačka nebyla moja, mě škoda nevznikla v podstatě žádná, ale na druhou stranu teď zas budu jak trotl furt shánět po stavbách elektriku protože nejlepší mašina na firmě je v prdeli kua! :((( A nejlepčí je že auto je asi na 5ti kamerách jak vodjíždí a příjíždí a všecko je tam pěkně vidět jak ti zmrdi nasedají do auta i s kufrem ale SOPZ nečitelná a cajti na to stejně kašlou ....! :(
ZÁVĚR .......... vypátrat si auto sám a majitele a usekat ruce v případě, že to auto nebylo zrovna ukradený taky nějakýmu důchodcovi třeba! :(((
Hele ja mám zkušenost opačnou v prosinci mi šlohli v ostravě radio policajti tam byli hned sepsali to vyfotili a před týdnem mi přišel dopis že se pachatele našli a byl tam seznam asi 30 aut které vybrali a mezi nima i to moje...tak jsem pozvaný v květnu k soudu jako svědek sice nevím co bych měl dosvědčit ale hold tam musím...
Fik-B6S psal:Hele ja mám zkušenost opačnou v prosinci mi šlohli v ostravě radio policajti tam byli hned sepsali to vyfotili a před týdnem mi přišel dopis že se pachatele našli a byl tam seznam asi 30 aut které vybrali a mezi nima i to moje...tak jsem pozvaný v květnu k soudu jako svědek sice nevím co bych měl dosvědčit ale hold tam musím...
Tak to gratuluji
Jo to znám....
Nechal jsem to stát přes den v Krči a když jsem přišel auto bylo plné střepů, jediné co se ještě změnilo bylo to, že jsem měl odklopený autoradio... což mě nas...o ještě víc... kdyby si to raději vzali aby to mělo nějaký důvod...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Kakin psal:hmm taky mám čerstvou zkušenost ... minulej tejden sem byl na 3 dny v Čurákově (jak říká strejda Míra) na montáži a čekal sem 5 hodin, podotýkám 5 hodin!!!! na parkovišťu a čekal na cajty než se přijeli podívat jak nám vykradli tranzita!! V autě zůstalo kompletně všecko, "jenom" si vzali akuvrtacíkladivo vod Boženky za 25 litrů! :( Vedle toho ležela další nová Narexa asi za 3ku a ta tam zůstala .... nic jinýho z auta nezmizelo, takže rozbytý jedno sklo na tranďáku a vrtačka v hajzlu .......! :((( Kurvy zkurvený, sekat ruce parchantům ............... proč vokrádají rukama pracující lidi vo vercajk ....... vrtačka nebyla moja, mě škoda nevznikla v podstatě žádná, ale na druhou stranu teď zas budu jak trotl furt shánět po stavbách elektriku protože nejlepší mašina na firmě je v prdeli kua! :((( A nejlepčí je že auto je asi na 5ti kamerách jak vodjíždí a příjíždí a všecko je tam pěkně vidět jak ti zmrdi nasedají do auta i s kufrem ale SOPZ nečitelná a cajti na to stejně kašlou ....! :(
ZÁVĚR .......... vypátrat si auto sám a majitele a usekat ruce v případě, že to auto nebylo zrovna ukradený taky nějakýmu důchodcovi třeba! :(((
Kua to snad není možné dneska mi nabízeli cigáni na prodej vrtací kladivo Bosh,zelené,někde ho počorovali svině jedny...no 2500 za to chtěli,ale já jim nepřispěl šmejdům!!!!!!!!!!
Kua ale věřte,jsem nevěděl jak se z toho vykroutit....,a s tím jejich černým Bmw se postavili tak,že jsem nemohl ani vyjet.A pak to šli nabízet vedle do rozestavěného baráku...jen že jsem si nezapamatoval zančku,ale ty šmejdy jo!!!Alůe myslím že to nebylo to tvoje kladivo....
pavel dolínek (Člen) 23.04.2007 20:42:12 Offline |
von ten nahore je spravedlivej,vi kde si ma vzit
"una storia italiana"
Já načapal v zloděje a zlodějku přímo v autě, když přeštipovali řadičku, bo byla zamčená, sem se lek ja sfině, bylo v zimě cca 21 hodin a lehce sněžilo, takže sem hofno viděl, tak stihly zdrhnout druhejma dveřma. No a za půl roku předvolání k soudu, protože jí lapli a přiznala nějaký vykrádačky, kde bylo i moje auto. Tak jí napařili náhradu škody 2 400,- a pak dlouho nic asi tři roky a nejednou předminulej tejden dorazila složenka.
jak dlouho ještě?
To Cvrček, hmm tak tihle ujížděli v nějaké felicii a nevím jestli to byli c......i nebo ne ale kladivo je fuč. Naštěstí je šéf nějak rozumnej poslední dobou a máme asi už nový. Ale pokud na to kladivo někdo kapnete az takový háky tak si je kupte vod nich. Byl to 36V BOsch akupneumatickýkladivo čerstvě nabitý, dvě baterky, ryhlonabíječka a hafo vrtáků v kufru!! Na kufru byli nálepky od Hanolu (brněnskej prodejce Boschu) !!!
zrzule psal:no tak dneska jsem myslela že mi hrábne.psala jsem že mi ukradli všechny doklady a karty.........dneska jsem zjistila že během hodiny si ten idot stihnul nakoupit móóóc věcí......20tisíc je v prdeli
a kua
viz avatar:)
Stránky: 1