Nejsi přihlášen
turistické obutí na B12
zdravím, na fóru jsem to nenašel (jestli to tu nškde je tak se omlouvám za duplicitní téma), ale na jaro budu přezouvat obě gumy. momentálně mám dunlop qualifier I na předku a Qualifier II vzadu. s trakcí gum jsem spokojený, ale docela mě štve jejich nízký kilometrový nájezd (na zadní najeto cca 4500 km a zbývá cca 3mm vzorku a to jezdím celkem pohodu).
proto se ptám co by jste mi doporučili na turistické použití (příští sezonu plánuju motodovolenou cca 2500km a rád bych najel aspoň 8000-10000km na obutí).
zatím mě napadají:
pirelli angel
metzeller z6
shinko radial - dezén 005 nebo 006
Díky za rady a nebo dopručení
Cyborg
majcherisko (Člen) 14.11.2010 21:17:42 Offline |
Re: turistické obutí na B12
metzeler z6 nebo spis michelin pilot road 2,nic lepsiho v turistice nenajdes
Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
ty sou nejvíctaky nic inýho uš nechcijedině smárty páč mě uš sralo vobouvat každejch 2500 a na smártu mám sezonu a ještě tam je habakuk.Jo a Pican dal na ně taky a voblít evropu na tuonu cca 8000 a teda jesi mu tam něco vostalo to nevím ale dojel
Jebat motorky :-)
Don Pietro (Člen) 14.11.2010 21:35:15 Offline |
Skúsil som turistické Dunlop Sportmax Roadsmart (dvozložkové) a spokojnosť
Mám ich 5000km ešte nie som ani na polovičke, tak počítam zadok 10k dám
Kraje držia slušne aj za mokra a pri súčastných nižších teplotách.
Ten chlapík tancuje šíleně! Kousla ho snad tarantule? Nebo co?
PALOUS psal:VikecB12 psal:Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
ty sou nejvíctaky nic inýho uš nechcijedině smárty páč mě uš sralo vobouvat každejch 2500 a na smártu mám sezonu a ještě tam je habakuk.Jo a Pican dal na ně taky a voblít evropu na tuonu cca 8000 a teda jesi mu tam něco vostalo to nevím ale dojel
No na vokruhovej orgazmus to není,ale na denodení ježdění uplně ideál Akorát ten předek je na mě už moc tvrdej a moc dlouho vydrží,takže vot nějakejch 8000km na něm ujetejch už to bylo spíš trápení a těšení se na novou pnoj,protože už byl fšelijak vojetej(kraje z vokruhu,prostředek z dovolené),takže měla takovej divnej tvar a nejezdilo se na ní bůhví jak dobře. Proto bych na předek vobul něco měkčího a vyhodil to pak zarás se zadkem do
VikecB12 psal:PALOUS psal:VikecB12 psal:Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
No na vokruhovej orgazmus to není,ale na denodení ježdění uplně ideál Akorát ten předek je na mě už moc tvrdej a moc dlouho vydrží,takže vot nějakejch 8000km na něm ujetejch už to bylo spíš trápení a těšení se na novou pnoj,protože už byl fšelijak vojetej(kraje z vokruhu,prostředek z dovolené),takže měla takovej divnej tvar a nejezdilo se na ní bůhví jak dobře. Proto bych na předek vobul něco měkčího a vyhodil to pak zarás se zadkem do
předek mám danlopu 208 ale je posmrti a kua dobrá byla ale uš je prej nedělaj
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2010 21:48:43 Offline |
VikecB12 psal:PALOUS psal:VikecB12 psal:Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
taky to tak dělám..šetřit na předku jen proto,že je ještě dobrej na z ježdění pak neni takovej požitek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
...podle toho jak a co jezdil lihy na z6, ti to s těma pukama, promiň, nevěřím
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 psal:No na vokruhovej orgazmus to není,ale na denodení ježdění uplně ideál Akorát ten předek je na mě už moc tvrdej a moc dlouho vydrží,takže vot nějakejch 8000km na něm ujetejch už to bylo spíš trápení a těšení se na novou pnoj,protože už byl fšelijak vojetej(kraje z vokruhu,prostředek z dovolené),takže měla takovej divnej tvar a nejezdilo se na ní bůhví jak dobře. Proto bych na předek vobul něco měkčího a vyhodil to pak zarás se zadkem do
...tak tak, zadek roadsmart, ale na předek to chce něco měkčího a měnit to společně, na jaře pude přední roadsmartka do kytek a zkusím tam dát něco měkčího, teď je ten novej sportsmart, je prej měkčí, tak uvidíme....
WD club member...
osiris psal:VikecB12 psal:Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
Vjeř si čemu chceš,prostě sem z těch gum neměl vubec dobrej pocit a po přezutí na novou sadu těch levnejch kontíků vot Inkviza byla mašina jak vyměněná. (a to sem ty Z6 nesundával v uplně nejhorším stavu...)
Taky sem jako mladej jezdil nehoráznou kudlu na zhmotněné tmě jménem D205 a dneska už bych to asi nedal...
VikecB12 psal:osiris psal:VikecB12 psal:Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
Vjeř si čemu chceš,prostě sem z těch gum neměl vubec dobrej pocit a po přezutí na novou sadu těch levnejch kontíků vot Inkviza byla mašina jak vyměněná. (a to sem ty Z6 nesundával v uplně nejhorším stavu...)
Taky sem jako mladej jezdil nehoráznou kudlu na zhmotněné tmě jménem D205 a dneska už bych to asi nedal...
kua ty seš ale stařecf tvým vjeku sem taky jezdil kudlu jak sviňale f chlastu
Banditatom (Člen) 15.11.2010 08:16:46 Offline |
kámošoj na xfr zkoušen ty pirelky angel a prej dobrý jo jenže von néééni turista
taky je cu vyzkoušet takže jestli je někdo jel šup sem s recenzí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:kámošoj na xfr zkoušen ty pirelky angel a prej dobrý jo jenže von néééni turista
taky je cu vyzkoušet takže jestli je někdo jel šup sem s recenzí
angel mám na zadku, za letošek 8500 a drží, chvilku jí sic trvá než se ohřeje, ale pak je supr... na mokru to bylo taky cajk
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 15.11.2010 08:28:50 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:kámošoj na xfr zkoušen ty pirelky angel a prej dobrý jo jenže von néééni turista
taky je cu vyzkoušet takže jestli je někdo jel šup sem s recenzíangel mám na zadku, za letošek 8500 a drží, chvilku jí sic trvá než se ohřeje, ale pak je supr... na mokru to bylo taky cajk
takže to nejsou nějaké puky co držej tak akurát vzorek?
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:kámošoj na xfr zkoušen ty pirelky angel a prej dobrý jo jenže von néééni turista
taky je cu vyzkoušet takže jestli je někdo jel šup sem s recenzíangel mám na zadku, za letošek 8500 a drží, chvilku jí sic trvá než se ohřeje, ale pak je supr... na mokru to bylo taky cajk
no žmolky se mi letos nepovedli tak ti neřeknu okruh sem jela jen jeden a na mokru stačí ohřát a sou good na to moje mrdání
Život je boj-mašina je nej!!!
osiris psal:VikecB12 psal:Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
taky sem je měl na b12 a musíkm říct, vzhled jak traktor, ale celkem držely
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:kámošoj na xfr zkoušen ty pirelky angel a prej dobrý jo jenže von néééni turista
....ty Angely byli vyvíjený na Busu a spol. takže to asík puky nebudou.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nety psal:osiris psal:VikecB12 psal:Neznám gumu,kerá by na B12 vydržela vzadu 10 000km....Dunlop roadsmart,zadek dal 6500km,předek 12000km....Takže moje další volba asi bude roadsmart vzadu,kvalifír2 vepředu. A ty Z6 měla loni Šárka na kultovi a klouzali jak sviňa,hrozný puky
taky sem je měl na b12 a musíkm říct, vzhled jak traktor, ale celkem držely
...ty si měl Z6-i, ty už tolika nevydržely jako Z6, ale měly lepčejší grip.
hele vlasatej, priprav mi tam jeden predek pirellii diablo 3?, sak ty vis cos mi tam daval.
jo a tu metzelerku uz dozadu nechci, az ji dojedu, chci tam zpatky angela, furt se mi zda ze mi to klouze a necejtim se na tom...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:hele vlasatej, priprav mi tam jeden predek pirellii diablo 3?, sak ty vis cos mi tam daval.
jo a tu metzelerku uz dozadu nechci, az ji dojedu, chci tam zpatky angela, furt se mi zda ze mi to klouze a necejtim se na tom...
...nejni problém, jen podotýkám že M5 ( jezdil je letos třeba Sršeň FZ1 ) by Ti měla lepit lépe jak Angela. Jináč CorsaIII je na předek .
PALOUS psal:VikecB12 psal:osiris psal:
...podle toho jak a co jezdil lihy na z6, ti to s těma pukama, promiň, nevěřímVjeř si čemu chceš,prostě sem z těch gum neměl vubec dobrej pocit a po přezutí na novou sadu těch levnejch kontíků vot Inkviza byla mašina jak vyměněná. (a to sem ty Z6 nesundával v uplně nejhorším stavu...)
Taky sem jako mladej jezdil nehoráznou kudlu na zhmotněné tmě jménem D205 a dneska už bych to asi nedal...kua ty seš ale stařecf tvým vjeku sem taky jezdil kudlu jak sviňale f chlastu
Jen nech bejt,10let je dlouhá doba a vopravdu už si teďka netroufnu to co v 18ti-19ti kdyš sem měl CBR Ale su rát,aspoň je nějaká šance že tu zábavu přežiju No a s tím chlastem je to podobný
kojaksro psal:Marián psal:hele vlasatej, priprav mi tam jeden predek pirellii diablo 3?, sak ty vis cos mi tam daval.
jo a tu metzelerku uz dozadu nechci, az ji dojedu, chci tam zpatky angela, furt se mi zda ze mi to klouze a necejtim se na tom......nejni problém, jen podotýkám že M5 ( jezdil je letos třeba Sršeň FZ1 ) by Ti měla lepit lépe jak Angela. Jináč CorsaIII je na předek .
na vokruhu sem s ni taky nemel problem, ale na bezny jezdeni mi proste nesedi.
a myslim, ze srsen tam nasadi cokoliv co ma od sponzoru zadarmo...
takze az budes mit gumu pripravenou dej me vedet, ja vymyslim, jak se pro ni dostavim, ci nedostavim.
...sam mezi jebkarema...
Kukii psal:Banditatom psal:Kukii psal:
angel mám na zadku, za letošek 8500 a drží, chvilku jí sic trvá než se ohřeje, ale pak je supr... na mokru to bylo taky cajktakže to nejsou nějaké puky co držej tak akurát vzorek?
no žmolky se mi letos nepovedli tak ti neřeknu okruh sem jela jen jeden a na mokru stačí ohřát a sou good na to moje mrdání
s kým?
kojaksro psal:Marián psal:hele vlasatej, priprav mi tam jeden predek pirellii diablo 3?, sak ty vis cos mi tam daval.
jo a tu metzelerku uz dozadu nechci, az ji dojedu, chci tam zpatky angela, furt se mi zda ze mi to klouze a necejtim se na tom......nejni problém, jen podotýkám že M5 ( jezdil je letos třeba Sršeň FZ1 ) by Ti měla lepit lépe jak Angela. Jináč CorsaIII je na předek .
jasně a viděls taky co s ní dělá neš vyrazí?to by musel každej krást ji takhle vohřejvat
majcherisko (Člen) 15.11.2010 20:07:50 Offline |
by me zajimalo co s tema gumama delate ze vam tak brzo odchazi,ja mam 100 kg,jezdim vetsinou s batuzkem a kufrem,na Z6 jsem dal kolem 15ti,na road2 kolem 12ti tisic skoro na platno vzadu a predky jeste byly uplne v poho
Banditatom (Člen) 15.11.2010 20:09:19 Offline |
majcherisko psal:by me zajimalo co s tema gumama delate ze vam tak brzo odchazi,ja mam 100 kg,jezdim vetsinou s batuzkem a kufrem,na Z6 jsem dal kolem 15ti,na road2 kolem 12ti tisic skoro na platno vzadu a predky jeste byly uplne v poho
tohle jsem nenajel ani na šestce(BTO21)spíše jak to děláte ženajedete tolik km na jednu gumu?
Banditatom psal:majcherisko psal:by me zajimalo co s tema gumama delate ze vam tak brzo odchazi,ja mam 100 kg,jezdim vetsinou s batuzkem a kufrem,na Z6 jsem dal kolem 15ti,na road2 kolem 12ti tisic skoro na platno vzadu a predky jeste byly uplne v poho
tohle jsem nenajel ani na šestce(BTO21)spíše jak to děláte ženajedete tolik km na jednu gumu?
Je to jednoduchý,přestaň tahat a najedeš to taky
Banditatom (Člen) 15.11.2010 20:23:05 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:majcherisko psal:by me zajimalo co s tema gumama delate ze vam tak brzo odchazi,ja mam 100 kg,jezdim vetsinou s batuzkem a kufrem,na Z6 jsem dal kolem 15ti,na road2 kolem 12ti tisic skoro na platno vzadu a predky jeste byly uplne v poho
Je to jednoduchý,přestaň tahat a najedeš to taky
že by?
Hlavně ne conti Road2 to je moje největší prohra co se týče pneu...
najeto asi 4000 a vyjela se plocha jak prase mizej rovnou před očima je pravda že na okruhu jsme s nima neměl žádný problém...
sem asi divnej, ale na gumách, kerý vydrží víc jak 6-8000 km bych sa necítil. Ne že bych jezdil taků pilu, na druhů stranu vopčas to na stupně mám a pokáď to už někde tagdle přihnu, scu mít jistotu, že mi nic nebude klůzat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Honzik8719 (Člen) 16.11.2010 00:12:09 Offline |
já mám teď Contíky road attack I a sem zatím spokojen uvidíme kolik najedu vzadu mám novasku a předek sem měl skovanej v servisu 70% na zadku mám cca 700 kiláků a nápis Contiattack už neni skoro vidět,ale co hlavně že zatim pokaždý drželi
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2010 08:08:23 Offline |
já už několikátou sezónu jezdim Maxxis na střídačku se slikama a jsem spokojenej.
K.a.s.y.m. psal:já už několikátou sezónu jezdim Maxxis na střídačku se slikama a jsem spokojenej.
Kasyme,co to píšeš dá se tomu co máš na motyce vůbec říkat guma??
Bych se nedivil,kdybys jednou přijel s kolama vomotanýma gumovou hadicí
Ale jezdí Ti to dobře
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2010 08:35:19 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:já už několikátou sezónu jezdim Maxxis na střídačku se slikama a jsem spokojenej.
Ale jezdí Ti to dobře
co to tu plácáš??? jakou nafouklou zahradní hadici??copak jsem starej Dunlop??...víš jak ,vojedu cokoliv co je namontovanýho na motorce ale na pukách se nesvezu
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:já už několikátou sezónu jezdim Maxxis na střídačku se slikama a jsem spokojenej.
Ale jezdí Ti to dobřeco to tu plácáš??? jakou nafouklou zahradní hadici??copak jsem starej Dunlop??...víš jak ,vojedu cokoliv co je namontovanýho na motorce ale na pukách se nesvezu
já ti snad neviděl na tvý bandasce jinou pryž,než tu vodrbanou motárdu,co máš na zadním nějak mi utkvěla v paměti,zvlášť tehdá jak chcalo
...a bude hůř!
Koldan psal:sem asi divnej, ale na gumách, kerý vydrží víc jak 6-8000 km bych sa necítil. Ne že bych jezdil taků pilu, na druhů stranu vopčas to na stupně mám a pokáď to už někde tagdle přihnu, scu mít jistotu, že mi nic nebude klůzat
pod tohle se podepíšu
čas od času mě přepadne záchvat dát tam nějakej pětisměsovej hájtek vynález abych jako nepřezouval furt po čtyřechapůl ale nakonec tam zas fláknu nějakou žvejkačku abych se nebál asi placebo
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2010 09:32:10 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:
Ale jezdí Ti to dobřeco to tu plácáš??? jakou nafouklou zahradní hadici??copak jsem starej Dunlop??...víš jak ,vojedu cokoliv co je namontovanýho na motorce ale na pukách se nesvezu
já ti snad neviděl na tvý bandasce jinou pryž,než tu vodrbanou motárdu,co máš na zadním nějak mi utkvěla v paměti,zvlášť tehdá jak chcalo
jo ty myslíš ještě Brno no tam shořela a potom šla doma do kytek...pak jsem tam měl před mostem dvě 180 až do Mostu kde jsem tu druhou dojel ale loni jsem jezdil Maxxis supermaxx a rok předtim taky,ale i tak do toho občas skočil nějakej ten slick vesměs 180 ..a na předku jezdim slicky standartně akorát B12 je teď na nějakejch lepivejch homo gumách od Dunlopu nějakej sportmax tušim..taky to neni špatný
Progear 650 (Člen) 16.11.2010 12:54:22 Offline |
řezanej slick mi na vodě přišel lepší jak contiroadattack....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2010 13:10:00 Offline |
Progear 650 psal:řezanej slick mi na vodě přišel lepší jak contiroadattack....
na šestce určitě
Fik-B6S psal:Hlavně ne conti Road2 to je moje největší prohra co se týče pneu...
najeto asi 4000 a vyjela se plocha jak prase mizej rovnou před očima je pravda že na okruhu jsme s nima neměl žádný problém...
Tak to je sklamání. Chtěl jsem je teď prubnout po RoadSmartech, tak teď nevím.
zzzmrzlinar (Člen) 16.11.2010 14:22:49 Offline |
hm, vy všichni s těma lepivejma gumama...
zrovna ten Sršán říkal, že než dáte v Mostě minutu pade tak nemá cenu vůbec řešit jestli náhodou nejedete moc turistickou gumu nebo ňákej ten špecijál slick.
zzzmrzlinar psal:hm, vy všichni s těma lepivejma gumama...
zrovna ten Sršán říkal, že než dáte v Mostě minutu pade tak nemá cenu vůbec řešit jestli náhodou nejedete moc turistickou gumu nebo ňákej ten špecijál slick.
jednupade na bandasce
...a bude hůř!
zzzmrzlinar psal:hm, vy všichni s těma lepivejma gumama...
...a má recht
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...dycky sem rikal, ze na tomhle foru je tak maximalne deset lidi, ktery vyuzijou nejakou lepivou gumu. Ten zbytek muze v pohode jezdit na Michelin Macadam a pozna naprostou . A pokud nekdo povida, ze mu lepivka zachrani krizovku, tak ja to reknu jinak: Kdyby neudelal tu technickou chybu, kvuliva kterej si ustlal, tak to ustoji i na tvrdejch slupkach vod kokosu.
P.S. Muzu s urcitosti rict, ze nejsem mezi tema deseti...
P.P.S Michelin Macadam mam vobuty na B6 a stupacky sem na nich dal i s delsim centralem (zvysenou prdeli), pro nezavodniky sou to dobry gumy...
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2010 15:12:32 Offline |
ale neber lepivky když jsou za litr sada
vOjTaB6 psal:...dycky sem rikal, ze na tomhle foru je tak maximalne deset lidi, ktery vyuzijou nejakou lepivou gumu. Ten zbytek muze v pohode jezdit na Michelin Macadam a pozna naprostou . A pokud nekdo povida, ze mu lepivka zachrani krizovku, tak ja to reknu jinak: Kdyby neudelal tu technickou chybu, kvuliva kterej si ustlal, tak to ustoji i na tvrdejch slupkach vod kokosu.
P.P.S Michelin Macadam mam vobuty na B6 a stupacky sem na nich dal i s delsim centralem (zvysenou prdeli), pro nezavodniky sou to dobry gumy...
Vojtoj,
dyk právě proto mám lepivky,aby pobraly ty píčoviny co se
mi dařej dělat
...a bude hůř!
karlos100 psal:vOjTaB6 psal:...dycky sem rikal, ze na tomhle foru je tak maximalne deset lidi, ktery vyuzijou nejakou lepivou gumu. Ten zbytek muze v pohode jezdit na Michelin Macadam a pozna naprostou . A pokud nekdo povida, ze mu lepivka zachrani krizovku, tak ja to reknu jinak: Kdyby neudelal tu technickou chybu, kvuliva kterej si ustlal, tak to ustoji i na tvrdejch slupkach vod kokosu.
P.P.S Michelin Macadam mam vobuty na B6 a stupacky sem na nich dal i s delsim centralem (zvysenou prdeli), pro nezavodniky sou to dobry gumy...Vojtoj,
mi dařej dělat
...a vopcas ani to nepomuze, co...?
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:karlos100 psal:vOjTaB6 psal:...dycky sem rikal, ze na tomhle foru je tak maximalne deset lidi, ktery vyuzijou nejakou lepivou gumu. Ten zbytek muze v pohode jezdit na Michelin Macadam a pozna naprostou . A pokud nekdo povida, ze mu lepivka zachrani krizovku, tak ja to reknu jinak: Kdyby neudelal tu technickou chybu, kvuliva kterej si ustlal, tak to ustoji i na tvrdejch slupkach vod kokosu.
P.P.S Michelin Macadam mam vobuty na B6 a stupacky sem na nich dal i s delsim centralem (zvysenou prdeli), pro nezavodniky sou to dobry gumy...Vojtoj,
mi dařej dělat...a vopcas ani to nepomuze, co...?
to sem tam měl voblejskanou roadsmartu
mít lepivou,třeba bych to kokot neutrh
...a bude hůř!
zzzmrzlinar (Člen) 16.11.2010 15:57:57 Offline |
Vojta - a to eště se taky nakrásně může stát, že ta hadrkórová skorovokruhová lepivka bude na normální vyjížďce klidně klouzat víc než ta tůristická, bo se ta lepivá nedohřeje bo je dělaná na rachot na vokruhu takže když si s ní rádobyvíkndovej střelec dá jednu "zvostranajetou" točku za dvacet kilometrů tak se bude divit jak mu to jakoby lepí
Filous - mi to připomíná, že když jsem byl letos s SVčkařema v Sosně tak tam byl hustohustej týpek na CB1000R jakože naháčovi pro rychlý borce, celej barevně sladěnej s motorkou a odborně tam rozebíral, že jako tam měl vod pana Hondy ňáký gumy, ale na tom se nedalo pořádně jezdit, tak zakoupil ňáký superhustý lepčí gumy, myslím Pirelli Superbike a hned jako je to znát ta jistota v zatáčkách.
Pak jsem ho viděl když jsem ho předjížděl vo kolo, vobutý jsem měl poloterénní Metzeler Enduro 3 Sahara.
tak nevím jak to vlastně s těma gumama je
zzzmrzlinar psal:Filous - mi to připomíná, že když jsem byl letos s SVčkařema v Sosně tak tam byl hustohustej týpek na CB1000R jakože naháčovi pro rychlý borce, celej barevně sladěnej s motorkou a odborně tam rozebíral, že jako tam měl vod pana Hondy ňáký gumy, ale na tom se nedalo pořádně jezdit, tak zakoupil ňáký superhustý lepčí gumy, myslím Pirelli Superbike a hned jako je to znát ta jistota v zatáčkách.
Pak jsem ho viděl když jsem ho předjížděl vo kolo, vobutý jsem měl poloterénní Metzeler Enduro 3 Sahara.
tak nevím jak to vlastně s těma gumama je
zapomněl jsi, že byl hustokrutej a jen ti dával šanci ho dohnat a pokochat se jeho jizdnám stylem, jinak bys ho pro prach neviděl, jebkaře
k tématu - jezdím už potřetí za sebou roadu vzadu a sportku vepředu a i v Mostě a Sosnový byla dobrá, o běžným provozu nemluvě. Na to že mi dá zadek okolo těch 8t , tak za ty prachy to neřešim. Cestovní guma na sportovní svezení. Nemám s tím problém, ale já jsem mrdal, takže...
Bandit 4EVER!!!
k vojtoj, zmrzlýmu a Filousoj - na okruhu bez diskuze soudruzi v našem případě cokoliv, viz Kubovo šunko na předku bo tam se po prvním kole dostane ta guma do slušný teploty. V normálním provozu si ale troufám tvrdit, že prohřát boky turistickýho puku tak aby mě podržel jako třeba raceatak nebude ani po dvaceti kilometrech... a za to mě třeba upalte turistickou jsem měl a šla dolu po pár jízdách, protože powerslide byl i po 40 minutách jízdy
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:já už několikátou sezónu jezdim Maxxis na střídačku se slikama a jsem spokojenej.
Maxxisku co píšeš sem dal jednou na zadek a jako dobrý, jenom ten tvar puku nic moc. Na hraně se nedalo moc gazovat ale najela mi až na plátno 6000km.
...nemusíme přece všechno pochopit, stačí to přijmout ne?
XJelen psal:k vojtoj, zmrzlýmu a Filousoj - na okruhu bez diskuze soudruzi v našem případě cokoliv, viz Kubovo šunko na předku bo tam se po prvním kole dostane ta guma do slušný teploty. V normálním provozu si ale troufám tvrdit, že prohřát boky turistickýho puku tak aby mě podržel jako třeba raceatak nebude ani po dvaceti kilometrech... a za to mě třeba upalte turistickou jsem měl a šla dolu po pár jízdách, protože powerslide byl i po 40 minutách jízdy
...na tom něco je...
XJelen psal:k vojtoj, zmrzlýmu a Filousoj - na okruhu bez diskuze soudruzi v našem případě cokoliv, viz Kubovo šunko na předku bo tam se po prvním kole dostane ta guma do slušný teploty. V normálním provozu si ale troufám tvrdit, že prohřát boky turistickýho puku tak aby mě podržel jako třeba raceatak nebude ani po dvaceti kilometrech... a za to mě třeba upalte turistickou jsem měl a šla dolu po pár jízdách, protože powerslide byl i po 40 minutách jízdy
jako bys mi to sebral z mordy. Nesnižuji znalosti Sršňa, ale myslím, že se spíš vyjadřoval ohledně okruhovýho ježdění a tam dobře prohřátá guma nejni problém, tagže věřím, že při troše šikovnosti by se tam dalo lítat i na pověstném Škarďově puku. Jenže v běžným provozu se mi nechce čekat na takové prohřátí, nemluvě vo tem, že k němu ani nemusí dojít.
TO VOjta: s tebou souhlasit moc nemůžu. Nemusím být suprčuprextrastřelec, abych využil vlastností dobře přilnavé gumy a bohužel ke krizovkám v běžném provozu dochází a pak tě drží na cestě právě ty gumy a jejich přilnavost a to nemyslím jen v náklonu.
Na druhou stranu extrémy kdy guma na zadku vydrží 3000 km nebo vzpomínané slajky, tam by se dalo souhlasit, ty asi v běžném provozu moc opodstatněné nebudou
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2010 01:04:45 Offline |
to Janek:dal jsem na šestce na Maxxisu asi tak 8000 plus minus spiš minus a dobra guma...pravda tvar je spiš cestovní ,ale zase zmidlíš ji až do hrany i na cestaku a vypadaš pak jako hustokrutej střelec
ohledně slajků..odjel jsem k dnešnimu dni asi tak 10 sad spiš víc za běznýho provozu a po pravdě neměl jsem na nich krizovku a to ani na vodě..mám s nima jen dobrý zkušenosti..pravda měnim gumu na šestce i po 3000 km ale i po 8000 (Bridgeston) ale na to aspoň se svezu.Po pravdě nejsem střelec,ale jak už bylo zmíněno..ta guma je z principu měkká a prostě drží i když není ideálně zahřátá a to mě vyhovuje. mám vyzkoušeno ,že i při 5°C se po projížce na mokru z gumy kouřilo.
druhá věc je ta,že ty gumy nejsou homologovaný pro silniční provoz a v případě kreše člověk riskuje ,že zaplatí celou havárku a našli by se i jiný minusy,ohledně pojištovny a policiie.Ale to je prostě dan za příjemný svezeni i když některý B12 střelci tvrdí opak
K.a.s.y.m. psal:to Janek:dal jsem na šestce na Maxxisu asi tak 8000 plus minus spiš minus a dobra guma...pravda tvar je spiš cestovní ,ale zase zmidlíš ji až do hrany i na cestaku a vypadaš pak jako hustokrutej střelec
ohledně slajků..odjel jsem k dnešnimu dni asi tak 10 sad spiš víc za běznýho provozu a po pravdě neměl jsem na nich krizovku a to ani na vodě..mám s nima jen dobrý zkušenosti..pravda měnim gumu na šestce i po 3000 km ale i po 8000 (Bridgeston) ale na to aspoň se svezu.Po pravdě nejsem střelec,ale jak už bylo zmíněno..ta guma je z principu měkká a prostě drží i když není ideálně zahřátá a to mě vyhovuje. mám vyzkoušeno ,že i při 5°C se po projížce na mokru z gumy kouřilo.
druhá věc je ta,že ty gumy nejsou homologovaný pro silniční provoz a v případě kreše člověk riskuje ,že zaplatí celou havárku a našli by se i jiný minusy,ohledně pojištovny a policiie.Ale to je prostě dan za příjemný svezeni i když některý B12 střelci tvrdí opak
...no já vodjel na B12 dvje sady slajků, tagže nic moc, ale budu ti oponovat f tý jízdě za mokra...prostě strašný a nejhorší bylo trefit takovou tu záplatu z "lesklýho"asfaltu...byl sem s toho dycky posranej aš za ušima...a dyš sem ves pani, tag ta mi několikrát po "ústřelu chtěla ject domu autobusem...ale za sucha good a bes problému...každopádně mi to za to nestojí i dyš jednu sadu f garáži eště mam jako naprostou nouzofku...
Filous psal:XJelen psal:k vojtoj, zmrzlýmu a Filousoj - na okruhu bez diskuze soudruzi v našem případě cokoliv, viz Kubovo šunko na předku bo tam se po prvním kole dostane ta guma do slušný teploty. V normálním provozu si ale troufám tvrdit, že prohřát boky turistickýho puku tak aby mě podržel jako třeba raceatak nebude ani po dvaceti kilometrech... a za to mě třeba upalte turistickou jsem měl a šla dolu po pár jízdách, protože powerslide byl i po 40 minutách jízdy
...na tom něco je...
řekli jste to i za mě.. nechci špekulovat jestli využiju potenciál měkký gumy,
ale docela určitě se na ní cejtim jistějc. kdyby byly raceattacky furt k dostání
nejezdim nic jinýho a na výdrž seru...
...a bude hůř!
krasny zimni tema
asi je to hodne vo tej psychice a o tom jak clovek tej gume veri...odjezdil sem toho dost na roadsmartech, svez sem se i na okruhu a hodne v desti a nemuzu proti nim rict krivyho slova
Chtel sem zkusit neco jinyho, dal sem tam Angely a vysekal sem se na nich ujela mi prdel...byly zahraty, zadnej bordel v zatacce a myslim ze ani moc plynu
je to v principu stejna guma jak ten roadsmart, ale verit jim ted budu jen ztezka...je to v hlave
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Honzik8719 (Člen) 17.11.2010 16:42:15 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:to Janek:dal jsem na šestce na Maxxisu asi tak 8000 plus minus spiš minus a dobra guma...pravda tvar je spiš cestovní ,ale zase zmidlíš ji až do hrany i na cestaku a vypadaš pak jako hustokrutej střelec
druhá věc je ta,že ty gumy nejsou homologovaný pro silniční provoz a v případě kreše člověk riskuje ,že zaplatí celou havárku a našli by se i jiný minusy,ohledně pojištovny a policiie.Ale to je prostě dan za příjemný svezeni i když některý B12 střelci tvrdí opak...no já vodjel na B12 dvje sady slajků, tagže nic moc, ale budu ti oponovat f tý jízdě za mokra...prostě strašný a nejhorší bylo trefit takovou tu záplatu z "lesklýho"asfaltu...byl sem s toho dycky posranej aš za ušima...a dyš sem ves pani, tag ta mi několikrát po "ústřelu chtěla ject domu autobusem...ale za sucha good a bes problému...každopádně mi to za to nestojí i dyš jednu sadu f garáži eště mam jako naprostou nouzofku...
taky asi záleží jak je vyřízutá aby tu vodu vůbec vodváěla
...relativní kochač...
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:to Janek:dal jsem na šestce na Maxxisu asi tak 8000 plus minus spiš minus a dobra guma...pravda tvar je spiš cestovní ,ale zase zmidlíš ji až do hrany i na cestaku a vypadaš pak jako hustokrutej střelec
druhá věc je ta,že ty gumy nejsou homologovaný pro silniční provoz a v případě kreše člověk riskuje ,že zaplatí celou havárku a našli by se i jiný minusy,ohledně pojištovny a policiie.Ale to je prostě dan za příjemný svezeni i když některý B12 střelci tvrdí opak...no já vodjel na B12 dvje sady slajků, tagže nic moc, ale budu ti oponovat f tý jízdě za mokra...prostě strašný a nejhorší bylo trefit takovou tu záplatu z "lesklýho"asfaltu...byl sem s toho dycky posranej aš za ušima...a dyš sem ves pani, tag ta mi několikrát po "ústřelu chtěla ject domu autobusem...ale za sucha good a bes problému...každopádně mi to za to nestojí i dyš jednu sadu f garáži eště mam jako naprostou nouzofku...
stejnou zkušenost, měl sem tam řezanej slajk na zadku, tuším Bridg Race něco a už nigdá více. Nigdy dříf sem nevjěděl vo čom tu melete, dyž píšete, že vám klůzla guma. To s tímto sotva sem vyjel z garage, tak si to tak poklůzávalo, prostě bylo furt cítit jak ta guma si dělá co chce a tancuje na cestě, vo bílých čárách nemluvě, dyž sem pak vlítnul do hor, tak sem byl celů dobu nervní, estli už je zahřátá tag jag má být, navíc u nás po tem cajti dů a už si uměj přečíst, že to nejni na cestu. Jediný gde to byla parádička, tag to bylo na vokruhu, tam to drželo hesky, ale to mi nidky neklůzla ani D207 (s kerů sem byl spokojenej kag želva) a ani Qualifír
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2010 18:58:31 Offline |
Honzik8719 psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:to Janek:dal jsem na šestce na Maxxisu asi tak 8000 plus minus spiš minus a dobra guma...pravda tvar je spiš cestovní ,ale zase zmidlíš ji až do hrany i na cestaku a vypadaš pak jako hustokrutej střelec
taky asi záleží jak je vyřízutá aby tu vodu vůbec vodváěla
nezáleží
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2010 19:00:15 Offline |
Koldan psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:to Janek:dal jsem na šestce na Maxxisu asi tak 8000 plus minus spiš minus a dobra guma...pravda tvar je spiš cestovní ,ale zase zmidlíš ji až do hrany i na cestaku a vypadaš pak jako hustokrutej střelec
stejnou zkušenost, měl sem tam řezanej slajk na zadku, tuším Bridg Race něco a už nigdá více. Nigdy dříf sem nevjěděl vo čom tu melete, dyž píšete, že vám klůzla guma. To s tímto sotva sem vyjel z garage, tak si to tak poklůzávalo, prostě bylo furt cítit jak ta guma si dělá co chce a tancuje na cestě, vo bílých čárách nemluvě, dyž sem pak vlítnul do hor, tak sem byl celů dobu nervní, estli už je zahřátá tag jag má být, navíc u nás po tem cajti dů a už si uměj přečíst, že to nejni na cestu. Jediný gde to byla parádička, tag to bylo na vokruhu, tam to drželo hesky, ale to mi nidky neklůzla ani D207 (s kerů sem byl spokojenej kag želva) a ani Qualifír
u B12 mi tvrdil snad každej ,že je slick na hovno...věřim jim..já mám na B6 jen kladný zkušenosti..uvidim co budu tvrdit až je zkusim na B12
PALOUS psal:Janekgsf psal:To Kasim- B12 a slicky? No problem.
To Filous- Záplata z lesklýho asfaltu klouže aji za čtyřicetistupňovíhovedrajá bych řek,že právě ta záplata je to co je zupa
Sem to napsal špatně. Myslel sem ty lesklý asfaltový hady. Vždycky mi to na tom ujede a hned se to zas chytne.
Janekgsf psal:PALOUS psal:Janekgsf psal:To Kasim- B12 a slicky? No problem.
To Filous- Záplata z lesklýho asfaltu klouže aji za čtyřicetistupňovíhovedrajá bych řek,že právě ta záplata je to co je zupa
Sem to napsal špatně. Myslel sem ty lesklý asfaltový hady. Vždycky mi to na tom ujede a hned se to zas chytne.
no dyk vo to dejen to chce se nelekat a čekat toty kurvy vybjehnou z asfaltu f tom fofru ale ve finále to není zas tak špatný
PALOUS psal:Janekgsf psal:PALOUS psal:
já bych řek,že právě ta záplata je to co je zupaSem to napsal špatně. Myslel sem ty lesklý asfaltový hady. Vždycky mi to na tom ujede a hned se to zas chytne.
no dyk vo to dejen to chce se nelekat a čekat toty kurvy vybjehnou z asfaltu f tom fofru ale ve finále to není zas tak špatný
U nás je takovej krásnej race úsek silnice, no a ty kluci silničářský nám ho tak zalátali že vypadá jak potrhaná punčocha prostitutky Chjo takovej super asfalt to byl. jezdí se tam závody do vrchu.
pavlikbary (Člen) 20.11.2010 22:51:24 Offline |
dávám hlas metzeler Z6i, i na dvanáctce vydrží dost dlouho a dá se na nich jet i docela palice ale je tak trochu "doplacata" takže je furt sjetá na hranu, mam ji jen na zadku předek mam měkčí z3
zdarec,
¨koupil sem bandasku 1250S a jsou na ní slicky Bridg. Racing Batlax 120/600 R17+ 190/650 R17, tudíš nějaký závodní gumice bez homologace, navíc v ůplně jiným rozměru, než tam patří.Zrovna nedávno jsme na nich měl na mokru slušnou prekérku(powerslide).
Takže tam chci koupit novou sdau a ptám se na vaše nejlepší zkušenosti...
Co já si pamatuju, ale z jiný motorky, tak docela rád vzpomínám na Metz. Sportec a Dunlop Roadsmart...
Rozhoduju se mezi těma Roadsmartama a Mich. Pilot Rod2, protože jsou údajně nejlepší na mokru a maj dobrej nájezd, z těch levnějších bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenost s Conti. Motion, který můžu mít novou sadu za krásných 4100,-
Pak mám ještě nabídku na sice nové, ale konstrukčně starší mich. pilot road 1 za 4400,- ale ty gumice asi nebudou nic moc, je to výprodej...
díkes
když to nejde silou, tak to půjde větší silou...
mariban psal:z těch levnějších bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenost s Conti. Motion, který můžu mít novou sadu za krásných 4100,-
ContiMotion určitě nebrat. Vydržela nějakých 6500km na plátno a to u 600, což mi u turistický gumy příjde hodně málo
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:mariban psal:z těch levnějších bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenost s Conti. Motion, který můžu mít novou sadu za krásných 4100,-
ContiMotion určitě nebrat. Vydržela nějakých 6500km na plátno a to u 600, což mi u turistický gumy příjde hodně málo
navíc jsem se o nich dočetl, že jsou až nebezpečný na mokru-dost kloužou prej...
Takže buď ty smarty, roudy2, nebo možná sportec
Angel už mi přijde na tuto motorku celkem zbytečnej a je i dražší...
mariban psal:zdarec,
¨koupil sem bandasku 1250S a jsou na ní slicky Bridg. Racing Batlax 120/600 R17+ 190/650 R17, tudíš nějaký závodní gumice bez homologace, navíc v ůplně jiným rozměru, než tam patří.Zrovna nedávno jsme na nich měl na mokru slušnou prekérku(powerslide).
Takže tam chci koupit novou sdau a ptám se na vaše nejlepší zkušenosti...
Co já si pamatuju, ale z jiný motorky, tak docela rád vzpomínám na Metz. Sportec a Dunlop Roadsmart...
Rozhoduju se mezi těma Roadsmartama a Mich. Pilot Rod2, protože jsou údajně nejlepší na mokru a maj dobrej nájezd, z těch levnějších bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenost s Conti. Motion, který můžu mít novou sadu za krásných 4100,-
Pak mám ještě nabídku na sice nové, ale konstrukčně starší mich. pilot road 1 za 4400,- ale ty gumice asi nebudou nic moc, je to výprodej...
díkes
Já ty roadsmarty jedu 2.sezonu a za mě supergumy.Na suchu zadní bez problému do kraje a na mokru mě taky nikdy neustřelily.Zatím maj 7tis a 3 dá zadní ještě stopro
za kolik a kde kupujete ty roadsmarty?Asi neni co řešit a půjdu do svědčený věci...
Od známého mám nabídku sadu za 5400,-, je to v pohodě cena? Sem línej to zjišťovat, ale stejně se juknu...
díky
mariban psal:Inženýrek psal:mariban psal:z těch levnějších bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenost s Conti. Motion, který můžu mít novou sadu za krásných 4100,-
navíc jsem se o nich dočetl, že jsou až nebezpečný na mokru-dost kloužou prej...
Na mokru jsou extra na prd, protože nemaj žádný drážky uprostřed. Je fakt, že hajsajdra sem s nima na vodě jednou dostal řádnýho, na to jak mě to nakopalo sem to ustál dobře. Ale přijel jsem domu, vyměnil trenky a už si příště dával většího majzla a cajk
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1