Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » výběrový řízení na opravu DR 750

hans (Člen)
08.06.2011 18:24:14

výběrový řízení na opravu DR 750

nejspíš budu potřebovat někomu svěřit svýho bigouše, něco mi krapet rachtá v motoru a nějak nedokážu přijít na to, co to je.
Zkušenejch oprávářů co se v bigách vyznaj je jako šafránu a když, tak jsou přes celou republiku. Což by mi ani tak nevadilo, ale nejdřív rozhodím sítě kde se dá.

Takže se táži, kdo by to dokázal?? Fílous?? Kojaksro a jeho kumpáni??.......??

Jde mi o to, udělat si někdy chvíli na to si to poslechnout, následně vycuknout  motor a podívat se do něj...nějaký střeva do motru mám a dal bych je k dispozici...

Jde mi o to, že sám to neumím a dávat prachy suzuce, která mi to beztak vrátí s tím, že to nejde a nebo že to bude za 50 táců se mi nechce...

Berte to jen jako prozatímní nezávazný výběrko smile1 (třeba to do tý doby prodám jako málo jetý v perfektním stavu bigsmile)

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Progear 650 (Člen)
08.06.2011 19:05:35

Re: výběrový řízení na opravu DR 750

ty vole to bude urco vejmrd, to si nechcej...bigsmilesmokin

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 (Člen)
08.06.2011 19:45:27

Prvně se skus podívat na napnutí řetízků co pohání vyvažovací hřídele,najdeš je pod levím víkem a dokážou dělat slušnej rambajz. Teda aspoň na DR800 tomu tak bylo. No,ale nakonec to bude stejně řachtat v hlavě,vahadla,nebo vačka...
Jo a já nic dělat nebudubigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hans (Člen)
08.06.2011 19:57:50

řetěz je napnutej a tichej...vahadla jsou malinko chycený, ale takřka neznatelně, vačka je jak nová, volej nežere, žádný piliny v něm nejsou...jede jak z praku...

Jde to jakoby od startéru nebo rozvoďáku, ale ten to asi nebude řek bych, protože za studena se to uklidní...

už jsme zkoušeli všechno, ale nic jsme nenašli, tak právě potřebuju někoho zkušenýho...ale bigařů ja po skrovnu smile2

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Mour (Člen)
08.06.2011 21:48:33

..výběrový řízení surprisedbigsmilebigsmilebigsmile ...budeš rád zdali Ti to někdo teď vezme a udělá ve slušným termínu bigsmilebigsmilebigsmile

hans (Člen)
08.06.2011 22:12:27

Mour psal:

..výběrový řízení surprisedbigsmilebigsmilebigsmile ...budeš rád zdali Ti to někdo teď vezme a udělá ve slušným termínu bigsmilebigsmilebigsmile

no dyk, to myslím jako jestli si mě někdo vybere......evil

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Filous (Člen)
08.06.2011 22:50:58

...na zimu třeba...sorry, ale teť toho mám ňák dost, čeká mě dofča a pani uš taky přestává stačit to, že sem doma hodinu denně a to se nažeru, dam kafe, vypadnu a přídu dyš uš spísmile2 ...potřebuju malinko zvolnit...no možná né v zimě, ale třeba v září, každopádně do srpna nejspíš ne...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hans (Člen)
09.06.2011 17:21:10

jasně, jestli se to vůbec uskuteční, počítal jsem spíš se zimním obdobím....do tý doby se toho buď zbavím, nebo to úplně dorazím...

Sapere Aude
www.gunlex.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS