Nejsi přihlášen
Cikán na moto
Dneska jsem málem autem přejel cikána na moto Normálně frajer, vídám je, jsou to bohatší cigini (podle aut) a normálně na nějakým novým intrudru bo co. Vyjížděl od domu, nerozhlíd se. Já vyjel ze zatáčky, on mně zahlíd, lek se, málem z toho upad To mně poser, už i na motkách jezdí
Re: Cikán na moto
gerrik psal:Dneska jsem málem autem přejel cikána na moto Normálně frajer, vídám je, jsou to bohatší cigini (podle aut) a normálně na nějakým novým intrudru bo co. Vyjížděl od domu, nerozhlíd se. Já vyjel ze zatáčky, on mně zahlíd, lek se, málem z toho upad To mně poser, už i na motkách jezdí
proc malem
Bandit pičo
hlemejzd999 (Člen) 03.06.2011 16:57:31 Offline |
Fresh Man psal:gerrik psal:Dneska jsem málem autem přejel cikána na moto Normálně frajer, vídám je, jsou to bohatší cigini (podle aut) a normálně na nějakým novým intrudru bo co. Vyjížděl od domu, nerozhlíd se. Já vyjel ze zatáčky, on mně zahlíd, lek se, málem z toho upad To mně poser, už i na motkách jezdí
proc malem
nestich to , no....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar (Člen) 03.06.2011 17:09:15 Offline |
hoši, že tady nadáváme na líný svinský kofoly je jedna věc, ale že by cigán nemoh jet na motorce kvůli tomu, že je cigán tak to zas ne.
Góťa psal:No, když unás už maj některý pitbuly a mikiny Lonsdale, tak se motyce nedivím.......
no ty pičo, to musí bejt brutus pozér, asi se stydí za to, co je. To jsem už pak taky asi negrojd - nosim thor steiner a v posteli stafbulla
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Góťa psal:No, když unás už maj některý pitbuly a mikiny Lonsdale, tak se motyce nedivím.......
no ty pičo, to musí bejt brutus pozér, asi se stydí za to, co je. To jsem už pak taky asi negrojd - nosim thor steiner a v posteli stafbulla
no když jsem viděl jak se tuhle Richi v Blovicích rozběhl místo ke mně za kamarádem hnědočechem, tak na tom asi něco bude
Bandit 4EVER!!!
U nás teda jeden vargoš jezdí, je to týpek co ho znám, jede ve fetu, těžkej king, samosebou desetlet starý hustohustý GSXR s gumama na plátno a vykuchanou rourou a v bílim tílku, kraťasech na plný koule po městě. Jeho kámoš to samý. Za mě říkám, že zaplať pánbůh, že těch černejch cikánskejch tlam jezí minimum.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:U nás teda jeden vargoš jezdí, je to týpek co ho znám, jede ve fetu, těžkej king, samosebou desetlet starý hustohustý GSXR s gumama na plátno a vykuchanou rourou a v bílim tílku, kraťasech na plný koule po městě. Jeho kámoš to samý. Za mě říkám, že zaplať pánbůh, že těch černejch cikánskejch tlam jezí minimum.
ty voe to musí bejt pohled a ten nádhernej kontrast
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
hlemejzd999 (Člen) 04.06.2011 15:15:06 Offline |
mr.BSE psal:zzzmrzlinar psal:hoši, že tady nadáváme na líný svinský kofoly je jedna věc, ale že by cigán nemoh jet na motorce kvůli tomu, že je cigán tak to zas ne.
ne, ne a ne!
prostě ne ....to je příroda - to se nedá změnit ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar psal:hoši, že tady nadáváme na líný svinský kofoly je jedna věc, ale že by cigán nemoh jet na motorce kvůli tomu, že je cigán tak to zas ne.
asi tak... je mi uplně u prdele kdo na tom jede... jestli si na ní vydělal tak proč by nemohl jezdit na motorce?
Zdenda psal:U nás teda jeden vargoš jezdí, je to týpek co ho znám, jede ve fetu, těžkej king, samosebou desetlet starý hustohustý GSXR s gumama na plátno a vykuchanou rourou a v bílim tílku, kraťasech na plný koule po městě. Jeho kámoš to samý. Za mě říkám, že zaplať pánbůh, že těch černejch cikánskejch tlam jezí minimum.
podobnejch exotů jezdí fůra, akorát sem přs helmu nikdy nepoznal jestli je to cigoš, větnamec, nebo indián...vogo jasný že bílej to nebyl bo to nejsou žádný zloději smažky a debilové, to dá rozum...i když pokud by to byl taxikář, tak mohl bejt i bílej to je fakt
Hele mě je uplni u piči, jestli je někdo modrej, žlutej nebo růžovej, když nedělá bordel a je slušnej. S 99% cigošů mam hodně špatný zkušenosti a s 1% cigošů jsem dobrý kámoši, bo jsou kupříkladu čistější třeba jak já. Nicméně tady se bavim zrovna o cigošovi, kterej dýluje, pase, jezdí jak piča a navíc ještě jezdí vožralej a zfetovanej tak tady ze sebe nedělej lidumila alias Kocáb s Džamilou. Moc dobře víš, na koho to je mířený, na jakou sortu lidí, tak to hovno nerozmazávej. Jo jinak ta narážka na taxikáře to máš recht, já sem vůbec zmrd čeče, taxikář, motorkář, mám bojový plemeno psa, mezi rybářema jsem oblíbenej taky jak vosina v prdeli, bo ryby pouštim a tím pádem jsem škodná, no ještě pár věcí by se našlo.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda: Zbrojní průkaz a pistole u pasu?
Mám zbroják od 16 a 2x mě stavěli cajti, když jsem jel s malorážkou přes ranemo na pinckovi na střelnici (míval jsem to po cestě max 5km, proto to víckrát asi nestihnuli)
Nic lidského mi není cizí
Kurva to jediný mi ještě chybí! Ale zbraní má muj tatík dost a já střílim rád. Pak budu teprv nepřítel státu!
Banditatom (Člen) 05.06.2011 10:53:14 Offline |
víte jak je dneska drahý střelivo kdo to má porad na tu havět kupovat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zdenda psal:Hele mě je uplni u piči, jestli je někdo modrej, žlutej nebo růžovej, když nedělá bordel a je slušnej. S 99% cigošů mam hodně špatný zkušenosti a s 1% cigošů jsem dobrý kámoši, bo jsou kupříkladu čistější třeba jak já. Nicméně tady se bavim zrovna o cigošovi, kterej dýluje, pase, jezdí jak piča a navíc ještě jezdí vožralej a zfetovanej tak tady ze sebe nedělej lidumila alias Kocáb s Džamilou. Moc dobře víš, na koho to je mířený, na jakou sortu lidí, tak to hovno nerozmazávej. Jo jinak ta narážka na taxikáře to máš recht, já sem vůbec zmrd čeče, taxikář, motorkář, mám bojový plemeno psa, mezi rybářema jsem oblíbenej taky jak vosina v prdeli, bo ryby pouštim a tím pádem jsem škodná, no ještě pár věcí by se našlo.
co máš za bojový plemeno, taky který se všeho bojí?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
MiKu psal:Nebyl to tenhlehttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _854_v.jpg
?
To sou ale prdele
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Stránky: 1