Nejsi přihlášen
Re: Jarkenovi všecko nej!
děkuji všem! Těm co napsali, i těm co ještě napíšou, případně také těm, kteří by napsali, kdyby mohli, jakož i těm, kteří nenapíšou, ačkoliv by chtěli! Narozky oslavím samozřejmě prací,. neb od doby co jsem v Práglu, jsem zjistil, že někdo v tomto městě dělat musí
no né? No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
![]() |
Progear 650 (Člen) 08.06.2011 09:48:50 Offline |
vše nej...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Jarken psal:
děkuji všem! Těm co napsali, i těm co ještě napíšou, případně také těm, kteří by napsali, kdyby mohli, jakož i těm, kteří nenapíšou, ačkoliv by chtěli! Narozky oslavím samozřejmě prací,. neb od doby co jsem v Práglu, jsem zjistil, že někdo v tomto městě dělat musí
no né? No ano!
....no a proč nás nepozveš na DRINK Pražáku...co
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Jarken psal:
no né? No ano!
...jak se tak dívám, asik Prahu čeká docela deštivé léto
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.06.2011 14:49:46 Offline |
šecko ney
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Půlmotor, Kojak:
Mám to v plánu po motodovolené , ovšem kde se víc vyskytujete - u Zemana, nebo v Bandit
hospě za Flórou??
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
![]() |
nicola.foxx (Člen) 10.06.2011 11:18:26 Offline |
Taky dodatečně fšecko nejlepčí a minimum srážek na dovolenej
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tak vsechno nej
Stránky: 1