Nejsi přihlášen
Re: Kupte si mladou frontu
sme nejhorší špitál na "světě"!!! podle jedný arogantní provokující novinářky. simulovala bolest břicha a vobjížděla špitály...
no a u nás se jí nelíbylo že nedostala napít, coš je při podezdření na břicho vždycky zakázaný, stejně jako jíst.ale v novinách to vypadá hesky ,že tady trápíme lidi žížní.no jo no.
atd...
no prostě krá.. co nemá vo čem psát..
ale ján nejsem objektivní.
Bandit pičo
Fresh Man psal:sme nejhorší špitál na "světě"!!! podle jedný arogantní provokující novinářky. simulovala bolest břicha a vobjížděla špitály...
no a u nás se jí nelíbylo že nedostala napít, coš je při podezdření na břicho vždycky zakázaný, stejně jako jíst.ale v novinách to vypadá hesky ,že tady trápíme lidi žížní.no jo no.
atd...
no prostě krá.. co nemá vo čem psát..
ale ján nejsem objektivní.
...měli ste jí dát s Pádlem čuchnout ze zdi a pag jí zmermomocnit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kua a byla to nejaka vojanda? Jednou ste vojenska nemocnice, tak tam civilisti nemaji narok na nejakou extra peci.
A kdyztak muzete rict, ze ste hned poznali, ze je to simulantka a s takovyma nemate slitovani
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Fresh: Ahoj, nevím jak u vás a také neříkám, že všichni, ale tady u nás v Teplicích je chování personálu naprosto katastrofa a kdo nemusí tak tam radši nejde. Poslední zážitek byl, když jsem přijel skoro v bezvědomí z motokrosu a ta kráva mě seřvala, že jsem se neumyl
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Není možné, aby novinářka vytvářela vlastní realitu. Co je psáno to je dáno a určitě se to tak stalo a nikdy jinak!!! Tak nám tady netvrď že to je zlá paní. To přece nee. Potřebuje jenom prodat článek a článek musí být čtivý, no. Tak se na ní nezlob. Ona to tak nemyslí. Ona se když tak omluví když to dáte k soudu a tam se prokáže za 10 let, že to bylo náhodou jinak. Nedopatřeníčko pouhé. Ty už seš jak ty policajti co se rozčilujou, když o nich novináři něco napíšou a trošku si tam přidaji nebo to trošku otočí a pozmění. Tak nebuď tak cimprlich no. A přej jí to. Každý občan této země je teď přesvědčen jaký to tam u vás vládne naprostý chlív a … Zapomenuty jsou zásluhy při povedených operacích, zachráněných životech, správných léčbách. Vše je pryč. Nastupuje novinářská pravda. Musíš být profesionální nevyspalí doktore.. nesmíš mít náladu pod psa a nedejbůh špatně se podívat na pacoše! Vítej v klubu mediálního zájmu za účelem prodeje většího nákladu.
dog: neberu to, že doktora někdo probudí a proto má právo být nepříjemnej a v tom článku určitě nejde jen o špatný pohled. Konečně by si měl nemocniční personál, potažmo nemocnice uvědomit, že pacient rovná se zákazník. A MF není zrovna Blesk, takže bych pochyboval o tom, že si tohle někdo vycucal z prstu.
A to, že lékaři se špatně nemají je fakt.
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:dog: neberu to, že doktora někdo probudí a proto má právo být nepříjemnej a v tom článku určitě nejde jen o špatný pohled. Konečně by si měl nemocniční personál, potažmo nemocnice uvědomit, že pacient rovná se zákazník. A MF není zrovna Blesk, takže bych pochyboval o tom, že si tohle někdo vycucal z prstu.
A to, že lékaři se špatně nemají je fakt.
Já bych pochyboval o tom, že MF není Blesk... Myslím, že oproti minulým létů se mu víc přiblížila...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1