Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Kupte si mladou frontu

Fresh Man (Člen)
25.04.2007 11:25:35

Kupte si mladou frontu

je tam super testgood

eště že sem tu ...pussy... nepotkal já...uš bych si hledal místobigsmile

Bandit pičo
osiris (Člen)
25.04.2007 11:41:51

Re: Kupte si mladou frontu

...těhotenskej?

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
yello (Člen)
25.04.2007 11:45:58

Fresh Man psal:

je tam super testgood

smile2sem byl v trafice,ale tady ji nemaj...bad

...che palle !!!
Filous (Člen)
25.04.2007 12:02:22

yello psal:
Fresh Man psal:

je tam super testgood

smile2sem byl v trafice,ale tady ji nemaj...bad

...proboha, v jaký ďouře to bydlíš??? surprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Drak (Člen)
25.04.2007 12:05:26

Tak řekni co tam je smile1

... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Fresh Man (Člen)
25.04.2007 12:39:33

sme nejhorší špitál na "světě"!!! podle jedný arogantní provokující novinářky. simulovala bolest břicha a vobjížděla špitály...

no a u nás se jí nelíbylo že nedostala napít, coš je při podezdření na břicho vždycky zakázaný, stejně jako jíst.ale v novinách to vypadá hesky ,že tady trápíme lidi žížní.no jo no.

atd...

no prostě krá.. co nemá vo čem psát..

ale ján nejsem objektivní.

Bandit pičo
Filous (Člen)
25.04.2007 12:40:49

Fresh Man psal:

sme nejhorší špitál na "světě"!!! podle jedný arogantní provokující novinářky. simulovala bolest břicha a vobjížděla špitály...

no a u nás se jí nelíbylo že nedostala napít, coš je při podezdření na břicho vždycky zakázaný, stejně jako jíst.ale v novinách to vypadá hesky ,že tady trápíme lidi žížní.no jo no.

atd...

no prostě krá.. co nemá vo čem psát..

ale ján nejsem objektivní.

...měli ste jí dát s Pádlem čuchnout ze zdi a pag jí zmermomocnit bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Eremi (Člen)
25.04.2007 13:27:52

hele freši, je tam napsáno, že chtěla sklenici vody a to jak se k ní choval personál nijak nenasimuluje. A to, že se část personálu v nemocnicích chová jako hovada je taky fakt!

S úsměvem jde všechno líp :o)
Loser (Administrator)
25.04.2007 13:37:13

Kua a byla to nejaka vojanda? Jednou ste vojenska nemocnice, tak tam civilisti nemaji narok na nejakou extra peci.
A kdyztak muzete rict, ze ste hned poznali, ze je to simulantka a s takovyma nemate slitovanigood

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Zdenda (Člen)
25.04.2007 13:47:27

Fresh: Ahoj, nevím jak u vás a také neříkám, že všichni, ale tady u nás v Teplicích je chování personálu naprosto katastrofa a kdo nemusí tak tam radši nejde. Poslední zážitek byl, když jsem přijel skoro v bezvědomí z motokrosu a ta kráva mě seřvala, že jsem se neumylbadidontknowsick

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Dog (Člen)
25.04.2007 14:32:48

Není možné, aby novinářka vytvářela vlastní realitu.bigsmile Co je psáno to je dáno a určitě se to tak stalo a nikdy jinak!!! surprisedTak nám tady netvrď že to je zlá paní. To přece nee. Potřebuje jenom prodat článek a článek musí být čtivý, no. badTak se na ní nezlob. Ona to tak nemyslí. Ona se když tak omluví když to dáte k soudu a tam se prokáže za 10 let, že to bylo náhodou jinak.bad Nedopatřeníčko pouhé. Ty už seš jak ty policajti co se rozčilujou, když o nich novináři něco napíšou a trošku si tam přidaji nebo to trošku otočí a pozmění.fuck Tak nebuď tak cimprlich no. A přej jí to.  Každý občan této země je teď přesvědčen jaký to tam u vás vládne naprostý chlív a … Zapomenuty jsou zásluhy při povedených operacích, zachráněných životech, správných léčbách. Vše je pryč. helpNastupuje novinářská pravda. Musíš být profesionální nevyspalí doktore.. nesmíš mít náladu pod psa a nedejbůh špatně se podívat na pacoše! Vítej v klubu mediálního zájmu za účelem prodeje většího nákladu. sick

vOjTaB6 (Člen)
25.04.2007 15:15:19

Dog: goodgoodgoodgood úžasně trefnýbigsmile

Freshi, nic si z toho nedělej, víš co takovej ještě bude??? Každej si potřebuje nějak vydělat...

Bandit rulezz!!!
Eremi (Člen)
25.04.2007 15:55:53

dog: neberu to, že doktora někdo probudí a proto má právo být nepříjemnej a v tom článku určitě nejde jen o špatný pohled. Konečně by si měl nemocniční personál, potažmo nemocnice uvědomit, že pacient rovná se zákazník. A MF není zrovna Blesk, takže bych pochyboval o tom, že si tohle někdo vycucal z prstu.
A to, že lékaři se špatně nemají je fakt.

S úsměvem jde všechno líp :o)
Bedřich (Člen)
25.04.2007 16:04:20

Do těhle ištitucí chodim nerad, ale když musim, nasazuji přátelský úsměv a vlídné slovo. Ovšem v drtivé většně se schledám s  opačným  chovánímsmile2

pacient = zákazník  goodgood

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Ondráš (Člen)
25.04.2007 16:28:51

Eremi psal:

dog: neberu to, že doktora někdo probudí a proto má právo být nepříjemnej a v tom článku určitě nejde jen o špatný pohled. Konečně by si měl nemocniční personál, potažmo nemocnice uvědomit, že pacient rovná se zákazník. A MF není zrovna Blesk, takže bych pochyboval o tom, že si tohle někdo vycucal z prstu.
A to, že lékaři se špatně nemají je fakt.

Já bych pochyboval o tom, že MF není Blesk... Myslím, že oproti minulým létů se mu víc přiblížila...

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
maňas (Člen)
25.04.2007 16:50:49

sem myslel něco zajímavějšího než doktořina,ta mi bude stejně na prd,až se rozmáznu,pro tyto učely mám sebo 200 lt pytel na odpadky,aby mě měli do čeho sebratbigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
zrzule (Člen)
25.04.2007 16:56:38

to maňas: konečně někdo rozumnej.ještě si sepiš předem všechny věci co máš na sobě a cennosti.....to nás taky nebavíbigsmilebigsmilebigsmile

A je to!!
maňas (Člen)
25.04.2007 17:01:52

sem jako kostelní myš,takže žádnej kšeftbigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Fresh Man (Člen)
27.04.2007 19:54:11

Eremi : todle byla oumyslná provokace. ale pani má pravdugood

dostat jí já tak je vona bes zubů a já ....idontknow

Bandit pičo
KOŽON (Člen)
27.04.2007 21:52:54

...eště pár vytisků a mam maturitubigsmilebigsmile

Baltazar (Člen)
28.04.2007 09:45:25

Já loni a žena letos v motole a musím říct perfektní chování všeho personálu od lékařů po uklízečky perfektní ochotný super good

The father of the little princess of the dawn

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS