Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 13.05.2011 18:06:15 Offline |
Re: pekelný doly
Filous psal:...co se tam děje???
moc lidí málo místa
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
to filous: jedou tam kluci od kožaka a do hořic bysme se asi vydali v so na výlet. to sou snad tréninky a v ne má bejt hnus počasí tak asi valit dom. v dolech sem nebyl tak se chci kouknout na tu novou plíseň.
A moc mi neserte, zrovna sem dokoukal hokej
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Byli jsme tam od pátku. Z pátka na sobotu cca 100 lidí, ale v sobotu to byl mazec. Vyjížďka, polovina z cca 300 motorek se ztratila, Vepředu jeli moc rychle vprostřed to brzdily čtyřkolky. Ještě že jsme jeli už v pátek v sobotu už nebyly volné matrace.
Pršet začalo v sobotu v noci když končila ohnivá šou. Potom byl další program vevniř / Kabáti revival Čechy. Plíseň jsem nikde neviděl, možná byla černá a vevnitř je skoro tma kromě WC, všude je vlhko. Tento víkend jsme byli na akci Motomazec a byl to teda vopravdu mazec.
Filous psal:...jenom se ptam, sem myslel, že uš to tam umřelo...stejně mam na víkend naplánovaný malování
kup si vot Horsta ten fukáč na barvu
umřelo to dávno, ale ten stávající majitel je hustej pekelník taky má dost vyhraněný názory na židy co tam kopaly elektrárnu
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Stránky: 1