Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Kam pro benál nejezdit

Drakoxxl (Člen)
20.06.2011 16:59:09

Kam pro benál nejezdit

Tak nějak tu schází sekce news, ale toto může být užitečné good
http://infografika.idnes.cz/auto/zpravo … pump2.html

Lepší někdy, než nikdy.
libac22 (Člen)
20.06.2011 17:58:38

Re: Kam pro benál nejezdit

Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
zzzmrzlinar (Člen)
20.06.2011 18:21:37

hmm, VENA Trade Mohelnice pokuta 1.000.000,- Kč to asik nebylo za chybějící hajzlpapír smile1

richie (Člen)
20.06.2011 18:23:23

aneb přehled benzínek kde zrovna majitel neměl na úplatek ;-)

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
redik27 (Člen)
20.06.2011 20:16:09

teda informací jak nasráno, když jde o podnikatele "tím je nechci omlouvat"

že by takhle zveřejňovali různá rozhodnutí státních úřadů (výběrové řízení, platy vysokých ouředníků atd) "to asi nikdá nebude" headshake

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Ondráš (Člen)
20.06.2011 20:54:07

redik27 psal:

že by takhle zveřejňovali různá rozhodnutí státních úřadů (výběrové řízení, platy vysokých ouředníků atd) "to asi nikdá nebude" headshake

Stačí hledat.
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/platy-p … berou.html

Státní zaměstnanci jedou podle tabulek. Najdeš je na stránkách ministerstev. A vysocí politici mají povinnost podávat majetkové přiznání, takže tam se dozvíš i víc než plat. Musíš hledat a ne čekat až ti to TV Hovna naservíruje pod nos.help
Výběrová řízení (pokud probíhají) by měla vycházet v periodikách, být na vývěsce daného úřadu, atd... To že tam nejsou není chyba zákona.help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Paladin86 (Člen)
20.06.2011 21:45:18

http://aktualne.centrum.cz/finance/graf … cid=704296 tady je asi nejúplnější seznam

Brkos (Člen)
21.06.2011 19:54:18

Celou dobu tankuju tady na trilobitu kterej je na seznamu a nikdy nebyl s ničim trabl...idontknow

Drakoxxl (Člen)
22.06.2011 07:40:52

Brkos psal:

Celou dobu tankuju tady na trilobitu kterej je na seznamu a nikdy nebyl s ničim trabl...idontknow

Hodně pokut je kvůli ropě idontknow

Lepší někdy, než nikdy.
Libor nx (Člen)
22.06.2011 10:42:28

Brkos psal:

Natankuj na jiný a uvidíš,pojede to jako raketa.bigsmile U nás ještě asi nebyli nebo už to mají v pohodě,ale jednu dobu měli v benálu petrákfuckVod tý doby tam netankuju.Na ten jejich benzín jsem v plechovce najel na nádrž o 150 km míňbad a motorka na to pěkně škytala.

Brkos (Člen)
22.06.2011 16:35:44

Libor nx psal:
Brkos psal:

Natankuj na jiný a uvidíš,pojede to jako raketa.bigsmile U nás ještě asi nebyli nebo už to mají v pohodě,ale jednu dobu měli v benálu petrákfuckVod tý doby tam netankuju.Na ten jejich benzín jsem v plechovce najel na nádrž o 150 km míňbad a motorka na to pěkně škytala.

Minule jsem tankoval u slanýho na shellce a neškytla vůbecheadshake

Libor nx (Člen)
22.06.2011 23:15:58

Brkos psal:
Libor nx psal:
Brkos psal:

Minule jsem tankoval u slanýho na shellce a neškytla vůbecheadshake

To ti ten kvalitní benál rozpustil sračky z tý pochybný benzinky a ucpalo se ti to.bigsmilebigsmile Ne dělám si prdel.Neříkám,že Shell je nej,ale prostě vod jistý doby netankuju na pochybných benzinkách.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS