Nejsi přihlášen
Otocenie Hyperpro pruziny B12
Caute, nemate niekto na Vasej 12tke hyperpro zadnu progres. pruzinu na orig tlmici? Potreboval by som vediet ako ju mate otocenu? Totiz som si vsimol, ze mne ju nasadili hustejsim dole, co je nezvycajne a len si chcem byt isty, ze to tak ma byt. Dakujem (a pardon za hlupu otazku)
Re: Otocenie Hyperpro pruziny B12
...bývá to hustým vinutím nahoru, jestli by v tom měl být rozdíl zrovna na banditu, nevím ...zeptej se montéra co ho k tomu vedlo a jistě ti to objasní, pokud bude koktat, tak ho to nech otočit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ved prave, ze to byva hustejsim hore. Predajca ale povedal, ze je to kludne mozne, ze hustym dole, ze ona by sa nemala dat nasadit opacne (rozdielne sirky), avsak vidim, ze sa da dat aj opacne. Montera sa teraz opytat nemozem, inak by som to uz spravil. Preto by som chcel, ked tu niekto ma HPR pruzinu, ze by sa kukol ako ju ma otocenu a bolo by to jasne
nikde som nepisal ze sa mate pozriet na pruzinu a pisat sem jej farbu, vzhlad, chut ani zapach. Poprosil som majitela HPR pruziny aby sa pozrel ako je otocena.
Uz ale viem ako ma byt, a od coho to zavisi
Osiris: dakujem za snahu
huskyb12 psal:osiris psal:tref psal:..........Uz ale viem ako ma byt, a od coho to zavisi
...čiže?
taky mě to zajímá a eště víc mě zajímá, dals jenom pružinu a tlumič ses vysrals ?
...ne, za tu prdel co sis dělal se teď jen vysere na tebe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
huskyb12: potreboval som len tvrdsie, resp progresivne pruzenie, lebo jazdim casto vo dvojici a s nabalenou masinou, tlmenie je v poriadku.
osiris: na otoceni pruziny z fyzikalneho hladiska nezalezi (na prednych zalezi, len kvoli oleju), a teda otocena je len podla toho ako sedi na pritlacnom tanieri na tlmici. A dozvedel som sa teda, ze sedi lepsie takto.. tak je takto. To je vse. Len som sa potreboval uistit.
Stránky: 1