Nejsi přihlášen
Svícení po nastartování na Bandit 650S r.v.2005
Ahoj vadí mi že po zapnutí klíčku Bandaska okamžitě rozsvítí světla. Vyhovovalo by mi jakési ovládání, které by ale nehyzdilo tu krásnou motorku, ale dalo mi možnost zvolit si kdy svítit budu a kdy neee. Máte s tím někdo zkušenost?
Dík za rady
Re: Svícení po nastartování na Bandit 650S r.v.2005
Hanz78 psal:Ahoj vadí mi že po zapnutí klíčku Bandaska okamžitě rozsvítí světla. Vyhovovalo by mi jakési ovládání, které by ale nehyzdilo tu krásnou motorku, ale dalo mi možnost zvolit si kdy svítit budu a kdy neee. Máte s tím někdo zkušenost?
Dík za rady
nechal bych to svítit, pan Suzuki to tak chtěl a na funkci rostlináře to vliv nemá
p.s. a je krásné počasí, tak radši spaluj benzín
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Hanz78 psal:Dobře, udělám to přez relátko tak, aby se to rozsvítilo až po nastartování motoru. Poradíte mi někdo na kterém kabelu se oběví napětí po nastartování?
Děkuji
ser na to
můj elektrikář říká, čím víc hejblátek, relátek, tím větší šance že se to vysere
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Honzik8719 (Člen) 28.06.2011 23:38:37 Offline |
na babičce mojí mám vypínač a mám ho stejně porát zapnutej bo aspoň nezapomenu rozsvítit jinak jestli se v tom teda budeš vrtat tak kámoš měl to měl na starý škodárně vyřešený "automatický" rozsvěcení světel přez čidlo na tlak oleje jak nastartoval tak se rozvítilo...
...relativní kochač...
snowflake600 (Člen) 29.06.2011 02:45:17 Offline |
koupil sem si novou baterku, když sem kupoval moto, po zimě ji na chvíli voživil a po prdeli....nečemu to nevadí, když ti to správně dobíjí...tak bych na to sral.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2011 06:18:17 Offline |
Filous psal:...proč ti to vadí???
prostě vadí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
mě se k tomu hodí tohle :)
http://www.youtube.com/watch?v=1lDfqF_n-nA
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Stránky: 1