Nejsi přihlášen
wopičáci z východních čech
helete co někdo f tejdnu někam?? ha ?
sem konečně vodtách vod plotny a do víka mám klid vod práce tak bych se jednou taky svez f partě a pokecal u kafe.
je mi šumák kam a kterej den ...
jen jezdim porád sám tak bych uvítal změnu..
a nebo mě někdo pozvěte kurwa na kafe ..přijedu i na buchtu
...nikdo nevojebe Ježíše...
Re: wopičáci z východních čech
No to ja mam nahodou zitra dovolenou , kdybys chtel , tak budem pres den na Seci , presne tady na ty terase http://www.hotelkapitan.cz/kontakt.html ,pak jedem k veceru na zahradu do Hermanova mestce , kde budem pres noc , takze se bude grilovat a Tam bys asi musel prespat , v privesu misto je , kafe mame taky , ale jedu autem beru cokla.
palous : blbečku woe já makám vo víku zatím co ty se válíš s klackem u vody a koupeš žížaly
deny : kuwa zejtra na noc nemůžu doma voslafka tak se budu cpát chlebíčkama a dortem
ajťáci help : jak dostanu text do vobrázku ? potřebuju nahrát na plochu noťase vobrázek s gratulací zatím sem se dostal jen k freš folii s textem přelepeným přes vobrazofku
hlemejzd999 (Člen) 27.06.2011 19:18:10 Offline |
Borák psal:palous : blbečku woe já makám vo víku zatím co ty se válíš s klackem u vody a koupeš žížaly
deny : kuwa zejtra na noc nemůžu doma voslafka tak se budu cpát chlebíčkama a dortem
ajťáci help : jak dostanu text do vobrázku ? potřebuju nahrát na plochu noťase vobrázek s gratulací zatím sem se dostal jen k freš folii s textem přelepeným přes vobrazofku
vogo třeba f windous malování to tam napiš ,né ? vodevři si v něm ten vobrázek a připiš tam ,co chceš ...takovej základní úkon snad umíš ,ne ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 27.06.2011 19:30:00 Offline |
hlemejzd999 psal:Borák psal:palous : blbečku woe já makám vo víku zatím co ty se válíš s klackem u vody a koupeš žížaly
ajťáci help : jak dostanu text do vobrázku ? potřebuju nahrát na plochu noťase vobrázek s gratulací zatím sem se dostal jen k freš folii s textem přelepeným přes vobrazofkuvogo třeba f windous malování to tam napiš ,né ? vodevři si v něm ten vobrázek a připiš tam ,co chceš ...takovej základní úkon snad umíš ,ne ?
1.najdeš si v PC ten vobrázek ,kterej chceš upravit
2. klikneš na něj pravou myší a vybereš :„otevřít v programu.....malování
3.vybereš psaní textu (s průhledným pozadím a vybereš velikost textu )
4. píšeš....
5.vybereš: soubor - uložit jako ...(jiné jméno obrázku ,abys nepřepsal ten svůj původní)
6.zvolíš jako pozadí plochy
7.oslavenec bude čučet na drát,až to zapne...
hlemejzd999 psal:Borák psal:palous : blbečku woe já makám vo víku zatím co ty se válíš s klackem u vody a koupeš žížaly
ajťáci help : jak dostanu text do vobrázku ? potřebuju nahrát na plochu noťase vobrázek s gratulací zatím sem se dostal jen k freš folii s textem přelepeným přes vobrazofkuvogo třeba f windous malování to tam napiš ,né ? vodevři si v něm ten vobrázek a připiš tam ,co chceš ...takovej základní úkon snad umíš ,ne ?
...třeba já ne ...sem to skoušel jakože v zimě, že bych jako uďál ňáký to PFko a nedal sem to ani za tu piču
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...třeba já ne ...sem to skoušel jakože v zimě, že bych jako uďál ňáký to PFko a nedal sem to ani za tu piču
Na takové věci se používají šablony, kam se jen podepíšeš. Jaképak s tím sraní.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:...třeba já ne ...sem to skoušel jakože v zimě, že bych jako uďál ňáký to PFko a nedal sem to ani za tu piču
...já to dělam tag, že žádný PFky neposílam
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 28.06.2011 14:28:57 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Filous psal:...třeba já ne ...sem to skoušel jakože v zimě, že bych jako uďál ňáký to PFko a nedal sem to ani za tu piču
...já to dělam tag, že žádný PFky neposílam
já bych to i doved a taky na to
tak dneska supr
sice zas sám ale ináš spokojenost
jen z Kořenova dolu do Tanvaldu ty kurwy spravujou silnici litým asfaltem..klouže to jak sfiňa
na malý skále kafe ...f harachu uzený žebra ...a f polsku v sosnówke pečenýho pstruha
pěknej vejlet
zektra to dám vobráceně
kdyby se někdo chtěl přidat tak jedu přes Pomezky na Kowary,Sosnóvka ,Piechovice do Harachu a přes Tanvald na Železňák a do Malý Skály k jezu na kafe a pizzu
ne nebo vobráceně prvně do Vrchlabí a pak podél Jizery
Borák psal:tak dneska supr
sice zas sám ale ináš spokojenost
jen z Kořenova dolu do Tanvaldu ty kurwy spravujou silnici litým asfaltem..klouže to jak sfiňa
na malý skále kafe ...f harachu uzený žebra ...a f polsku v sosnówke pečenýho pstruha
pěknej vejlet
zektra to dám vobráceně
kdyby se někdo chtěl přidat tak jedu přes Pomezky na Kowary,Sosnóvka ,Piechovice do Harachu a přes Tanvald na Železňák a do Malý Skály k jezu na kafe a pizzu
ne nebo vobráceně prvně do Vrchlabí a pak podél Jizery
dneska tamtudy jezdil progir, ale ja vopravdu nemel cas jet.
...sam mezi jebkarema...
jezdit se mušá
já poskládal po kreši co přišlo počtou a taky vyrazil. Pravda, asi nikdy jsem před tím nedával pjetkovou rychlost v 75km/h, ale stejně jsem si to užil... jen to zrcátko, ta poslední upadlost, mi chyběla jako dost
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
no já myslím že spokojenost
něco sme zas sežrali f Harachu
a zas jinej pohled na šnékope než vod nás
a poláci nám za pár let daj pěkně na prdel
z druhý strany roste samej novej hotel a všechno se vopravuje i silnice
kam se sere Harachov se Špindlem na Karpatcz nebo Sklářskou Porebu
Stránky: 1