Nejsi přihlášen
Zadní stupačky
Tak sem slavnostně dotáhl domů B12 od Jiřiny (všichni nadšení ) a pár věcí na ní chybí, než vyjedu chtěl bych to mít v cajku. Jedna z těch věcí jsou zadní stupačky a opravdu nechápu jak je tam mám dostat s tou kuličkou, je jakási velká :). Je na to nějakej speciální grif nebo jak? Dík Joey
Kdo nepadá jezdí pod svoje možnosti =)
Smoula.koumak (Člen) 21.03.2010 16:17:37 Offline |
Re: Zadní stupačky
tak to seš ty, co mi ho vyfouk před nosem
gratuluju!
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:tak to seš ty, co mi ho vyfouk před nosem
gratuluju!
Tedka uz bude zase Joey bandit v lese , ale prvenstvi ti uz neveme
vyfot to a flakni to sem jak to vypada
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2010 21:29:45 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2010 21:41:25 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Nedělej na na něj ty voči raději..
no máš recht..při pohledu na tu fotku mě napad dost zajímavý myšlenky a dost se jich děsim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
To sou kecy tady, slabšího jedince by to mohlo pomalu rozhodit . Přiznávám že na tom sedím jak vosa na bonbónu, je to moje první mašina tak snad se to brzo naučím. Jinak sedlo parádní, aji přítelkyni se moc líbí. Sedí se na něm líp než na origu.
woe oni si myslej uz ze ses nejaka tepla bukvica, hosi on je opravdu v poradku a fotka zajimava no
Joey psal:To sou kecy tady, slabšího jedince by to mohlo pomalu rozhodit . Přiznávám že na tom sedím jak vosa na bonbónu, je to moje první mašina tak snad se to brzo naučím. Jinak sedlo parádní, aji přítelkyni se moc líbí. Sedí se na něm líp než na origu.
Dej radši fotku přítelkyně na motorce... To tu místní zajímá víc.
A ať je vidět celá (ta přítelkyně).
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Joey psal:Tak sem slavnostně dotáhl domů B12 od Jiřiny (všichni nadšení ) a pár věcí na ní chybí, než vyjedu chtěl bych to mít v cajku. Jedna z těch věcí jsou zadní stupačky a opravdu nechápu jak je tam mám dostat s tou kuličkou, je jakási velká :). Je na to nějakej speciální grif nebo jak? Dík Joey
ale takulička tam nepřijde zarazit
je tam pro ní jen takový vybrání a pod ní pružinka
a je fakt, že na tom sedíš jak panic..
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Dobře, sedím na tom zatím jak idiot. Pokusím se to vylepšit. Já tu kuličku mám asi velkou a pružinka tam není vůbec. Vyřeším to asi až s Billym na servise v červnu.
Jinak ta fotka přítelkyně asi bude
Hele Joeýku, poradim ti..klidně ti dám i svoje zadní (mladá pak zabije-ale to je buřt),když mi střelíš to přepáčko, cos mi tou koupí vyfouk!
Ne..jako fakt..tobě je k prdu,budou tě bolet kolena, posed bude ještě víc "zženštilej", ale mě by se fakt hodilo..He?
PURE NAKED BIKE!
Kua nech mu na te motorce aspon neco :), mrkni Meloune na PP tunning tedka maj nejaky prepacko za slusny love, zalezi jak to vypada jak to hrka co to vyrzi, vydel sem ze ho inzeroval OKRACING z Boskovic, mrkni na motorkari.cz
On ma zadni stupacky zas jiny vis neorigo, kdyby je semka flakl tu fotku, jsou to nejaky ty tunnig stupacky
Progear 650 (Člen) 25.03.2010 18:10:05 Offline |
Meloun psal:Za slušný??To budu raději drbat ty původní
A navíc netušim se kterým modelem má staqrá bandaska stejný rozteče..
napiš inkvizoj..... já už mám vod něj a....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Meloun psal:Za slušný??To budu raději drbat ty původní
A navíc netušim se kterým modelem má staqrá bandaska stejný rozteče..
...buť f klidu negře, rosteče uchycení stupaček sou u fšech Bandasek stejný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Meloun psal:Za slušný??To budu raději drbat ty původní
A navíc netušim se kterým modelem má staqrá bandaska stejný rozteče.....buť f klidu negře, rosteče uchycení stupaček sou u fšech Bandasek stejný...
Bohajeho nedělějte ze mě tukana
Nemají v nabídce bandasku..o to jde..samý gsxr gsr sv a jiný podivný písmenka
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Filous psal:Meloun psal:Za slušný??To budu raději drbat ty původní
A navíc netušim se kterým modelem má staqrá bandaska stejný rozteče.....buť f klidu negře, rosteče uchycení stupaček sou u fšech Bandasek stejný...
Bohajeho nedělějte ze mě tukana
Nemají v nabídce bandasku..o to jde..samý gsxr gsr sv a jiný podivný písmenka
...sorry tukane
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pokad je to sedlo vo fous snížení a přepáčko se stupnama vejš tak mušej bejt nohy docela ve vinglu. Jak se do nich moh Jiřina vejít ? Mam 190čísel, sníženej jednosic a přectava že si posunu vejš stupačky - už jen z toho mi brněj nohy
WenzelB6 psal:pokad je to sedlo vo fous snížení a přepáčko se stupnama vejš tak mušej bejt nohy docela ve vinglu. Jak se do nich moh Jiřina vejít ? Mam 190čísel, sníženej jednosic a přectava že si posunu vejš stupačky - už jen z toho mi brněj nohy
taky mu z teho vypadaly vlasy woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak do piči, hoďte mi sem někdo nějakou nabídku, dokud mám náladu něco kupovat
Anebo teda nějakej nákres..hledal jsem, ale nenašel..a chtěl bych to s tím odfrézovaným,aby to nebylo moc do strany..
Letos ta motorka bude totiž jen na parádu než na nějaký ježdění
PURE NAKED BIKE!
Koldan psal:WenzelB6 psal:pokad je to sedlo vo fous snížení a přepáčko se stupnama vejš tak mušej bejt nohy docela ve vinglu. Jak se do nich moh Jiřina vejít ? Mam 190čísel, sníženej jednosic a přectava že si posunu vejš stupačky - už jen z toho mi brněj nohy
taky mu z teho vypadaly vlasy woe
tak to je ta lepčí varijanta
Meloun psal:Tak do piči, hoďte mi sem někdo nějakou nabídku, dokud mám náladu něco kupovat
Anebo teda nějakej nákres..hledal jsem, ale nenašel..a chtěl bych to s tím odfrézovaným,aby to nebylo moc do strany..
Letos ta motorka bude totiž jen na parádu než na nějaký ježdění
A to přpáčko z banditkrámu nestačí?
WenzelB6 psal:pokad je to sedlo vo fous snížení a přepáčko se stupnama vejš tak mušej bejt nohy docela ve vinglu. Jak se do nich moh Jiřina vejít ? Mam 190čísel, sníženej jednosic a přectava že si posunu vejš stupačky - už jen z toho mi brněj nohy
Vašíku to bude ještě jednim rozměrem víš... ten co se píše do vopčanky do kolonky datum narození tam je každý číslo znát
Strýcfajtr !!!
Zdarec. Mohl by mi někdo změřit na B12 rozteč uchycení zadní stupačky? Jen jestli to náhodou není stejný jako na B6. Potřebuju rozteč 16mm a v krámě mi nejsou schopný říct, kolik to má.
Sice na tom jezdím většinou sám, ale když je potřeba, tak ty hliníkový mrdky jsou fakt děsný.
Kdyžtak jestli se někomu neválí zbytečně v garáži, třeba i celými držáky z B12, jestli by měli stejný uchycení.
V krajní nouzi bych bral i originál B6.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1