Nejsi přihlášen
je to tam, hurááá...
cus, vím, že někoho budu nudit, ale musím se chlubit. Ti co normálně brousej stupny při každým výjezdu nemusí dál číst.
V pátek jsem byl jezdit a konečně jsem obrousil v zatáčce stupačku
Ono to vlastně nebylo uplně poprvé, brousil jsem už loni v říjnu, a to i padákama, nádrží, vejfukem a zrcátkem. Musím ale říct, že tentokrát to byl mnohem lepší pocit a už se těším na další víkend. Jak jste pojezdili vy?
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Re: je to tam, hurááá...
Polo psal:cus, vím, že někoho budu nudit, ale musím se chlubit. Ti co normálně brousej stupny při každým výjezdu nemusí dál číst.
V pátek jsem byl jezdit a konečně jsem obrousil v zatáčce stupačku
Ono to vlastně nebylo uplně poprvé, brousil jsem už loni v říjnu, a to i padákama, nádrží, vejfukem a zrcátkem. Musím ale říct, že tentokrát to byl mnohem lepší pocit a už se těším na další víkend. Jak jste pojezdili vy?
Tak to jsi docela týpek škoda že z tvýho profilu nepoznam co sedláš. Jak to kdo z vás klopí?? Brousítě někdo slidery na B6?? Mě se to zdá jako unreal. asi jsem jenom moc posranej
Jezdím tak, abych měl z jízdy dobrý pocit a je mně jedno jestli dřu stupačkama o asfalt nebo ne, neměřím to ani počtem ujetých kilometrů. Někdy mně ke štěstí a relaxu stačí jet 15 km do Buchláků, dát si u Trampa 1 nealkoholické, vrátit se domů a chrochtám blahem.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Jezdím tak, abych měl z jízdy dobrý pocit a je mně jedno jestli dřu stupačkama o asfalt nebo ne, neměřím to ani počtem ujetých kilometrů. Někdy mně ke štěstí a relaxu stačí jet 15 km do Buchláků, dát si u Trampa 1 nealkoholické, vrátit se domů a chrochtám blahem.
To je jasný ale znáš ty nálady když člověk musí letět jako kráva aby ho to pořádně uspokojilo. Někdy pohoda a někdy roluješ asfalt
Michal: mám 650 - už jsem to tam opravil.
Botou to jde docela rychle - záleží jak ji tam máš - já botama moc nedřu - stojím na stupnách na špičkách. Nevím jak s tím kolínkem - kámo jel za mnou a říkal, že tam chybělo ještě dost, ale asi záleží jak moc vysedáváš a to kolínko tam rveš.
Michal psal:Pavel_B12 psal:Jezdím tak, abych měl z jízdy dobrý pocit a je mně jedno jestli dřu stupačkama o asfalt nebo ne, neměřím to ani počtem ujetých kilometrů. Někdy mně ke štěstí a relaxu stačí jet 15 km do Buchláků, dát si u Trampa 1 nealkoholické, vrátit se domů a chrochtám blahem.
To je jasný ale znáš ty nálady když člověk musí letět jako kráva aby ho to pořádně uspokojilo. Někdy pohoda a někdy roluješ asfalt
...jo znám, někdy z nich jde mráz po zádech
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Michal psal:nety psal:asi mam ve¨lký nohy a sem posera
Z toho si nic nedělej já jediný čim sem kdy škrt byla trošku bota. Asi jsem nějak divně seděl
já na tom sedím asi ještě divnějc,protože pro mě je stupačka nereálná,alespoň zatím
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
...ne že se píšeš bez mezery, ale vkládat musíš bez mezer a tvoje složka na ftp ji měla, tak ji máš teď upravenou aby ti to šlo (mezi slova v nicku teď při vkládání dávej _ )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak chci dopsat co jsem tu začal. Tuhle sobotu jsem si škrtnul už i druhou stupnou a velká radost (abyste si nemysleli, že jsem takovej střelec-tak normálně se docela bojim a jedu s respektem. Skrtnul jsem si na mym oblibenym úseku, kde to znám, a kde je docela vidět do zatáček).
Co mě ale trochu viděsilo je, že mi to v náklonu trochu ujíždělo. Myslím, že na silnici sajrajt nebyl-spíš to bude gumama-mám tam original Bridgestony. Nebo, že by to bylo tim, že už je dojíždim? Dělá vám to taky?
No, každopádně doufám, že ty objednaný continentaly budou držet lépe.
no original bridgestouny to vopravdu velmi radi delaj mam s tim vlastni zkusenost,zvlast kdyz neni uplne sucho nebo je trochu zima.ta zadni je opravdu na pikacu,uz bych to nechtel,ovsem na predni sem si naopak nemoh stezovat...ale uz sem je obe radsi vymenil
myslim ze road attacky by meli bejt v klidu,ale uvidis sam.
...sam mezi jebkarema...
Já tedy mám obroušený obě stupačky a taky brzdovku mám chycenou,jednou mě dokonce čubka nakopla a ohla se uplně nechutně....jo a se spolujezdcem furt škrtám stojánkem kua...A už mě broušení stupaček nebaví buď stupny zvednout nebo jinou motku ale spíš motku
Marian: to já byl BT 020 na zadku vyloženě nadšen, je fakt, že se musela zahřát, ale pak šla až na stupačku s přehledem a ani se nehla. A naskákala 10 tisíc. V předu byla BT 011 a taky gut. Teď jsem na Qualifierech a vopálil jsem i padák
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Polo psal:koukám, že se mám ještě co učit...
a chlapi, jestli sem někdo napíšete, že ste si škrtli hranou zrcátka, tak mě už fakt naserete... takle mi kazit radost
...to se bohuzel taky stava
zdenda:nadsen jsem byl z vydrze,tech 10 tisic s prehledem,ale jak je trosku zima nebo vlhka silnice,uz sem cejtil ze si trosku podklouzava...a to pomerne dost casto.a to mi docela vadilo.
to vis my tady na vychode jezdime celou zimu
...sam mezi jebkarema...
bobule psal:já si tak maximálně škrtám do kalhot, zatim mě to stačí , ještě že sem jel jinudy to bych tam už byl namotanej ve svodidlu a nebo bych jel domu ještě teď
...to víš že ne, dyť jedeš ok, nepomluvej se tak
...to martys chtěl jet zpátky svižnějc a pak to rve i klínem kanec
osiris psal:bobule psal:já si tak maximálně škrtám do kalhot, zatim mě to stačí , ještě že sem jel jinudy to bych tam už byl namotanej ve svodidlu a nebo bych jel domu ještě teď
...to víš že ne, dyť jedeš ok, nepomluvej se tak
...to martys chtěl jet zpátky svižnějc a pak to rve i klínem kanec
Ale prdlačku, držel jsem se vás jek klíště abych se neztratil
no jo MARTYS MUSÍ MÍT NECO EXTRA ...... vyvolení škrtaj stupačkama .. tak von musí klínem a ještě hranou víčka motoru..... tak to já abych vzal kraje stupaček flexou abych zapad to teamu....
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Stránky: 1