Nejsi přihlášen
Re: Kolísání volnoběhu
...synchronizaci karburátorů...hele a eště...dyš mu na volnobjech přidáš a rychle ubereš, votáčky ti padaj rychle dolu nebo se jakoby držej a padaj pomalejc??? ...každopádně esi ti kolísá vonobjech, tag je to seřízený blbje...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kamarád co se živí opravou motorek mi říkal že je to konstrukcí motorky že to delali starší
modely já mám 04 ta má vyhřívané plovákovky a drží otáčky ať je studená nebo teplá bez problémů. bojím se že s tím nic neudeláš.
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
...tvrdim, že je to enem neseřízený, nic víc...na to padání votáček sem se ptal kvůli bohatosti směsi...dyby padali pomalu, měl bys to chudý...i seřízení směsi na to může mít vliv...vodvez bych to jinam, neš ti to ďáli a musej to seřídit...
Pšán psal:..do štajgrovej řiti,filo,já tady kolegu uklidňuji a ty mi to celé rozkopeš..
..se na to bodnu...
Neboj jsem už klidnej něco s tím najedu a uvidí se vždyť od tý doby co jí mám jsem najel 200km a to 100km když jsem ji přivez a pak dlouho stála takže se to třeba srovná.
Kelly01 psal:Vyčištění(rozdělání) karbců,jejich opětovné seřízení,originální vzducháč
Kdo to umí tak to pozná...
Hele mě to taky trochu hapruje na volnoběh a jestli jsem to pochopil tak by to mohlo být i tím,že jsem tam dal KN filtr.
Je to tak???
.......... mám stejnej problém, kolísá mi to už 2 roky, za tu dobu to mám seštelovaný, novej filtr atd., nic nepomohlo, v servisu mi řekli, že to tyhle stroje dělaj, nic novýho, mám starej model 2000, jo a v záběru se to nijak negativně neprojevuje, takže na volnoběh to přetrpím
"Burn rubber, not your soul"
pet psal:Kelly01 psal:Vyčištění(rozdělání) karbců,jejich opětovné seřízení,originální vzducháč
Kdo to umí tak to pozná...Hele mě to taky trochu hapruje na volnoběh a jestli jsem to pochopil tak by to mohlo být i tím,že jsem tam dal KN filtr.
Je to tak???
...to KNko na to má vliv, budeš to potřebovat vobohatit na směsi...tím, že je ten filtr propustnější, de do karburace víc vzduchu a furt stejně benzínu, tagže proto vobohatit...
Filous psal:pet psal:Kelly01 psal:Vyčištění(rozdělání) karbců,jejich opětovné seřízení,originální vzducháč
Kdo to umí tak to pozná...Hele mě to taky trochu hapruje na volnoběh a jestli jsem to pochopil tak by to mohlo být i tím,že jsem tam dal KN filtr.
Je to tak???...to KNko na to má vliv, budeš to potřebovat vobohatit na směsi...tím, že je ten filtr propustnější, de do karburace víc vzduchu a furt stejně benzínu, tagže proto vobohatit...
Takže teď potřebuju teda poradit jak obohatit směs na volnoběho.
Zřejmě to asi nepůjde tím šroubem,co se štelují otáčky,co???
co já vím, tak otáčky a směs je dycky jinej šroub, ale bo jsem čolek, tak u bandasky nemám páru.....
pet psal:Filous psal:pet psal:
Hele mě to taky trochu hapruje na volnoběh a jestli jsem to pochopil tak by to mohlo být i tím,že jsem tam dal KN filtr.
Je to tak???...to KNko na to má vliv, budeš to potřebovat vobohatit na směsi...tím, že je ten filtr propustnější, de do karburace víc vzduchu a furt stejně benzínu, tagže proto vobohatit...
Takže teď potřebuju teda poradit jak obohatit směs na volnoběho.
Zřejmě to asi nepůjde tím šroubem,co se štelují otáčky,co???
...neumim ti to moc popsat, sem vizuelní typ, šroub štelování bohatosti směsi je zespodu na každym karbecu...nejni na tom co skurvit, ale třeba na poprvý s tym skus zajet někam, gde do toho trochu viděj...nebo mrkni nejdřif na svíčky, dyš budou bílý, máč to chudý, f tom případě mu skus přidat vo štvrt votáčky na každym karbecu...v případě "ideální" bohatosti směsi je svíce cihlovje hnědá, dyš je to chudý, tag bílá a při bohatý směsi černá...
nevim myslim ze by melo drzet furt stejny volnobeh kolisa to mezi 100é a 1500 dneska jsem to zkusil poštelovat dotahl jsem všechny šroubky a povolil o 2 a čtrvt otačky a dost se to zlepšilo ted už jenom dolatit . kolik ma byt vubec volnobeh?a jak poznám že je dokonale bohata směs? díky všem
taky mam podobnej problém. koupil sem novej filtr a netáhne (i když je stejnej,jako původní), tak snad bude stačit, když pošteluju bohatost. jinak se mi nějak rozcházej otáčky ve volnoběhu,takže to bude asi chtít poštělovat karburátory, ale to už nedávám
a jak řiká kamarád vopravář- neser se do toho, když tomu nerozumíš
giff psal:nevim myslim ze by melo drzet furt stejny volnobeh kolisa to mezi 100é a 1500 dneska jsem to zkusil poštelovat dotahl jsem všechny šroubky a povolil o 2 a čtrvt otačky a dost se to zlepšilo ted už jenom dolatit . kolik ma byt vubec volnobeh?a jak poznám že je dokonale bohata směs? díky všem
jinak dobrá bohatost se myslim pozná na svíčkách a chodu motoru a co se týče otáček, tak myslim, že pod 1200...
jenik88 psal:taky mam podobnej problém. koupil sem novej filtr a netáhne (i když je stejnej,jako původní), tak snad bude stačit, když pošteluju bohatost. jinak se mi nějak rozcházej otáčky ve volnoběhu,takže to bude asi chtít poštělovat karburátory, ale to už nedávám
a jak řiká kamarád vopravář- neser se do toho, když tomu nerozumíš
zkontroluj jestli si ho tam dal dobrenez zacnes rypat do neceho jinyho
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:jenik88 psal:taky mam podobnej problém. koupil sem novej filtr a netáhne (i když je stejnej,jako původní), tak snad bude stačit, když pošteluju bohatost. jinak se mi nějak rozcházej otáčky ve volnoběhu,takže to bude asi chtít poštělovat karburátory, ale to už nedávám
a jak řiká kamarád vopravář- neser se do toho, když tomu nerozumíšzkontroluj jestli si ho tam dal dobrenez zacnes rypat do neceho jinyho
to sem udělal, box dotaženej, filtr sem dal správnou stranou.jinak sem taky kontroloval jestli sem někde nepřiškrtil hadičky.vážně mě napadá jen to,že novej má jinou propustnost a bude to chtít poladit směs
Stránky: 1